- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.801
bı ara uye olayım orayada yaa ama bırının davetmı etmesı gerekıo napıo
ben neyden panık oldum bılıomusun bu ay ılkk defa 1 saat erken olcuyorum
her bır saat de o.1 lık dusus yapıo
ona alışamadım ama bugun eskı saatımde olctum 36.7 cıktı rahatladımekı sen benım bu 6 gunluk
ısıyı gırıp senın tabloya sonra sılsen oluomu oyle cızgıyı bı görsek:)
onu bende okudum..ilk kitabı olmasına rağmen çookkk iyi idi.şimdi ahmet ümit kuklayı okuyorum.iyi gibi bakalım.ha bide bu ara bitirdiğim elif şafak iskender tavsiye ederim.elif şafak aşk'ın yeri başka tabiii.....
öyle miyim :)) ablam mısınız yoksa siz ? evet yaş konusunda dediğim gibi doktorumda çok umutlu.
görüşürüz canım...
kuşlar dokundurmuyo yaa.benimde 2 tane kuşum var.ısırıp duruyolar.hele kız olan kocasını elletmiyo.sadece koca onda var sankimonlarıda doktora götürcem 2 yıldır tek 1 yumurtaları olmadı.benim evde mi bişey var diye düşünüyorum bazen.okutsa mı napsam:78::78:
yok canım davet gerekmiyor. hem sen ingilizce sayesinde daha iyi yararlanırsın çok ayrıntılı bir site devamlı da ders veriyor mailine.çizgiyi tüm ayın baştan girersen çekiyo benim anladığım kadarıyla çünkü ortalamayı alıyo falan ..adetin ilk gününden yazarsan olur ama .
sekerım bu ay 29a gırıorum bende:))
kız sızın evde olu toprağımı serptıler annem
valla bı okut uflet:))))
bende anlamadım ki ne serptiler.ay öyle bi konuştun ki 35 sandım bnde...
annem her yıl rezervden götürüo işte
ayy ebn daha yazlı hısedıyorum ya olduğumdan
sankı yasadığımdan berı bu sorunla uğrasıyomusum gibi gelıo
ınfertılıteden oncekı ben nasıldım acaba dıorum hatırlayamıyorum:)
ayy bu arada bu spor bıde benı zayıfşlatmasın kız zaten zayıfım yeteınce
ben sıpam ıcın yapıorum gebelığı kolaylastırıo dıye ama:)))
keşke bnde zayıflasam 5 kilo fazlam kaldı.bıktım diyetten.şeker hastasıyım ben.20 kilo fazlam vardı 15 ini verdim.5 kaldı bakalım.
valla çıtırmış ben senin yerinde olsam hiiiiç telaş etmem sakin sakim olurum tedavimi. umut sen de yine iyisin ben napayım ben? arkamdan da next napsın next.......kısss nısa alllah senı napmasınn cıtırsın sen ayoll:)))
kııızz ıkızlerr bız nerey vurak kafamızı:))
ayy hiiiç takılmaa ayoll kaancığım sızı bı yola koyar merak etme .)))
aaa çok şaşırdım kucağına mı gliyodu kuzu yaaaa. canım benim melek olmuş zaten melekti yaaa.verme bencede.bi şey olmaz.kıskanmazsa zarar vermez.ama şimdiden konuş kedinle onlar anlar :))
tavşan sahip bilmez derler ama bnm bonbonum beni biliyodu.kalabalıkta hoopp kucağıma atlıyordu.
onu bende okudum..ilk kitabı olmasına rağmen çookkk iyi idi.şimdi ahmet ümit kuklayı okuyorum.iyi gibi bakalım.ha bide bu ara bitirdiğim elif şafak iskender tavsiye ederim.elif şafak aşk'ın yeri başka tabiii.....
öyle miyim :)) ablam mısınız yoksa siz ? evet yaş konusunda dediğim gibi doktorumda çok umutlu.
görüşürüz canım...
kuşlar dokundurmuyo yaa.benimde 2 tane kuşum var.ısırıp duruyolar.hele kız olan kocasını elletmiyo.sadece koca onda var sankimonlarıda doktora götürcem 2 yıldır tek 1 yumurtaları olmadı.benim evde mi bişey var diye düşünüyorum bazen.okutsa mı napsam:78::78:
ayy canım cıktı 17 dakıka ancak yapabıldım
dokuldum resmen
ıı vermıssın cnm yaa 5 kıloda cok değil:))))
valla çıtırmış ben senin yerinde olsam hiiiiç telaş etmem sakin sakim olurum tedavimi. umut sen de yine iyisin ben napayım ben? arkamdan da next napsın next.......
aaa çok şaşırdım kucağına mı gliyodu kuzu yaaaa. canım benim melek olmuş zaten melekti yaaa.
:)))))))))) demek kocasını kıskanıyo allahım kıymetlisidir napsın . öp benim için onun kocasını:)))
evet iyi verdim ama son 5 i veremedim.gerçe çok da uğraşmıyorum.doktorum kanın düşük bunu yavaş yavaş ver dedi.ben koşu bandında 1 saat koşuyordum.alışınca yapıyosun.
hem topiğin sahibi prof gibi bişey hahahahah:))))))
demek sana öyle demişler haaaa:))))))
çok güldüm aklıma geldikçe de gülüyorum.
aahahahh sorma kızz oyle demıs doktorum
arkadasa iştee:)yaa dıo latınce ısısmlerını bıle bılıosunuzz hayret dıodu zaten:))
aahahahh sorma kızz oyle demıs doktorum
arkadasa iştee:)yaa dıo latınce ısısmlerını bıle bılıosunuzz hayret dıodu zaten:))
benim dr benim bildiğim bazı şeyleri bilmiyodur diye ben pek yanında kendimi göstermiyorum. latinceleri falan söylemiyorum.yazık kendini kötü hissederse sora bakmaz bana diye :)))))))))))))))))
zaten dr un gözünden anlıyosun sen nası konuşuyon bakim der gibi bakıyolar:))))
profum doktorum:)))))))))
ayy yok annem canımm cıkıo 17 dak. çıkardım
ama bunun 15 dksı kosu bandının 40 dk bedelmıs
benim dr benim bildiğim bazı şeyleri bilmiyodur diye ben pek yanında kendimi göstermiyorum. latinceleri falan söylemiyorum.yazık kendini kötü hissederse sora bakmaz bana diye :)))))))))))))))))
zaten dr un gözünden anlıyosun sen nası konuşuyon bakim der gibi bakıyolar:))))
profum doktorum:)))))))))
biraz daha sıksak zaten tıp ı kazanır okuruz biz . ama işte kim gitcek gelcek bebelerle ben de ona kasıyom:)))))))
gule gule tatlım ıı gezmelerr:))9hmm...neyse kızlar ben çıkıyorum eşim geldi.gezmeye gidiyoruz.öptüm hepinizi.
kizlar , sizler nerede yaptirdiniz tup bebek denemelerinizi ??
ben florence nightingale , gayrettepe de yaptirdim. doktorum orada calisiyordu o nedenle gittim ama ben 2.yi onda dusunmuyorum pek memnun kalmadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?