Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kizlar , sizler nerede yaptirdiniz tup bebek denemelerinizi ??
ben florence nightingale , gayrettepe de yaptirdim. doktorum orada calisiyordu o nedenle gittim ama ben 2.yi onda dusunmuyorum pek memnun kalmadim .

Canım benimde bütün denemelerin orda oldu ben çok memnunum. Neden acaba memnun kalmadın. Benim görmediğim bişeymi var acaba paylaşırmısın.

tebıı sende var ıkız bende var yaramz bı cadıı napcaz on larla bılmıorumkı
ahh ahha bılemedık boz gecen gunlerın kıymetını:)))9
napcan işte kısmet böyleymiş :))))))
gule gule tatlım ıı gezmelerr:))9

cnm ben başkent adana da yaptırdım
ama gerek kalırsa yaza bahçeci fulyada dusunuyprum
cok sıkı çalısıoalr ve IMSI var orda:)))

bende bu bahçeciyi çok duyuyorum biz de ist da mı yaptırsak diyorum bazen sora da amann delirme önce dene kentte diyorum.

napcan işte kısmet böyleymiş :))))))

bende bu bahçeciyi çok duyuyorum biz de ist da mı yaptırsak diyorum bazen sora da amann delirme önce dene kentte diyorum.

ınsallah gerek klamz cnm yaa
valla kız bıseyı 40 kere dersen olurmuss
bızde oyle yapalım bakalım
avatarında yazdığı gbı olacak olacak:)))
ay bu arada mutfaga gecelım hadı kızlar ben bı ynadan yemek yapayım:)))

Canım benimde bütün denemelerin orda oldu ben çok memnunum. Neden acaba memnun kalmadın. Benim görmediğim bişeymi var acaba paylaşırmısın.

simdi muayenesinde oldum takipleri ve sadece 2 defa yumurta takibi gordum , ilk takip muayenesi normalda adetin 3.gunu olur yaa ama benimki ilaclari kullanmaya basladiktan 1 hafta sonra ilk muayeneyi yapti , bence cok yogun bir dr olmasindan kaynakli bakirkoyde muayenehanesi. sonra yumurta toplamayi ( opu ) arefe gunu yapti ve sabahin 7 sinde isleme girdi sonra havaalanina uctu gitti , transferde kendisi tatilde idi o nedenle baska dr yapti , ilgi eksikligini cok hissettim ( acikcasi boyle olmasa daha iyi olurdu bence.

iyi mutfağa geçelim de napcamı bilmiyorum ki........... eşim 9 gibi gelcek bende tokum diye yayılıyom kk başında
bu saatten sonra napılır ki bi fikir verin bakem......

iyi mutfağa geçelim de napcamı bilmiyorum ki........... eşim 9 gibi gelcek bende tokum diye yayılıyom kk başında
bu saatten sonra napılır ki bi fikir verin bakem......

kııısss mutfaga geeclım derken sız benım misafırımssınız yaa guyaa
evcılık oynuoz kız:)))sız yemek masasında oturun laptopın cıınde ben de yanınıza yemek yapayım:))))
ahahahah
valla cnm menemen olabılır karısık kızartma olur patlıcan bıber patetes zor geşlemzse domateslı sarımsaklı sos dokersın
üstune:)))

Hım anladım tatlım ama anladığım kadarıyla doktorlarımız farklı benimki Bülent Baysal ve ben çok memnunum. Demekki senin doktor problemin olmuş. Evet yaşadıkların hoş olmamış tatlım.

Hım anladım tatlım ama anladığım kadarıyla doktorlarımız farklı benimki Bülent Baysal ve ben çok memnunum. Demekki senin doktor problemin olmuş. Evet yaşadıkların hoş olmamış tatlım.

godescım değiştirmeyı dusunmezmısın
ben mesela değiştirmeyı dusunuyorum belkı dusunemdıkelrı yapamdıkalrı bısey vardır dıorum
oyle olmasa bılee 2 denemeden sonra ynı yerde hasta kısır dönguye gırıomus sankı yıne oyle olacakmıs gıbı

godescım değiştirmeyı dusunmezmısın
ben mesela değiştirmeyı dusunuyorum belkı dusunemdıkelrı yapamdıkalrı bısey vardır dıorum
oyle olmasa bılee 2 denemeden sonra ynı yerde hasta kısır dönguye gırıomus sankı yıne oyle olacakmıs gıbı

senin yumurta takibin kac defa oldu ? ayrica ben transfer sonrasi sadece ve sadece progestan kullandim , oncesinde sonrasinda hicbisekilde jel-krem vs kullanmadim , ne biliyim sanki bunlari kullanmam gerekirmis gbi geldi burada yazilanlari okuyunca.
sen neler kullandin ?

anlamadım valla ....
aman napcamıda bilmiyom zaten

yaa kafaya şuna taktım. neden tıkalı tüpümü açmıyolar. adam bana açılsada işlevini görmez orası zarar görmüştür yumurtayı ilerletmez diyo. eee okuyom bi çok yerde hep tüpleri açmış dr lar. ben laparoskopi mi olsam şu enfeksiyon kuruyunca.

olabılır kusum yaa laparaskopı ama ıyı bı dr bulmak lazım yaa
yanıı hep acıp yumurtalıkalrın durumunuda görür
bı konus bakalım cnm
ronra ege unıv. de calııso ona sorabılrısın cnm

NEXT,
sen histeroskopi mi olmuştun laparoskopi mi?
endo dan dolayı mı olmuştun?
ben bu kapalı tübü açtırmak ve tüplerin yumurtalıkların durumunu görmek için laparoskopi mi olsam diyorum ama iyi bi dr lazım bunu sormak için.
sen kime olmuştun?
sorunlu tüplerle tüp bebeğin de şansı azalıyor çünkü.bu enfeksiyon da yok olmuyor.inş bu ilaç iğne tedavsi işe yarar.

sharing de sora setup de orda bi kutuda link var onu yapıştır
ama kutucukda sayılar çıkmıyosa bilmiyom. benimkinde çıkmamıştı ronya düzeltti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…