Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

neyse kuzuu bızım tahmın ettiğimiz gibi 11. gune cektı cızgıyı hıç bukadar
erken yumurtlamamıstım yada
yumurtluodum benım haberım olmuodu:)))9

Arkadaşlar merhaba,ben bir süredir erkek infertilitesi bölümünde yazıyordum ama orada bizim durumumuzda olan kimseyi bulamadım ,eşimde retraktil (utangaç) testis ve bundan kaynaklanan sperm ve hareket azlığı sorunu var ,bu sperm sayısıyla bize de tüp bebek yolu görünüyor,acaba sizlerin arasında bu durumda olan var mı?

merhaba blue
hıç duymadım ama sanırım esının testıslerı olması gerekenden daha yukarda
her ıkı testıstemı b u durumda

Tabiki düşünüyorum tatlım bende senin dediğine çok inanıyorum. DOktorumdan çok memnunum ama genede yeni yerin farklı bir enerji vereceğine inanıyorum ve bundan sonraki denememi Memorialda Semra Kahramanda yaptıracağım.
Canım benim kısa protokol oldu ve yanlış söylemiyorsan 3 defa takibim oldu. Regli gününde gittiğim hariç. Canım benim donmuş tedavimde jel, bant, babyprin kullandım. Önceki normal tüplerdede transfer sonrası iğnem vardı. Birkaç ilaçda vardı ama şimdi aklıma gelmiyor. AMa istersen reçetelerden falan bulabilirim.
Bence tamamen doktorla alakalı tatlım. Snein doktorun demekki o şekilde uygun görmüş. Senin doktorun kimdi merak ettim.

benim doktorum prof.cemil akgül idi.

next askolsun bı slm bıle vermeden gıttın yıne..
umtcum evdeki net bazen kopuyo nedense laptopu kapatıp yeniden açıyom geliyo yoksa buraya girmeden yapamaz oldum yazmıyorsam eğer bir sebebi vardır şekkkerrrr
onu ben de düşünüyorum bazen amaaaan of gelmeszen gelme bebe diyip küsüyor sonra yine barışıyorum
özlü sözler beni de kendime getiriyo umut veriyo ama kısa sürüyo artık tahammül sınırlarım zorlanıyo başka bişi olsa çoktan vazgeçmiştim umut ben de dışardan çok neşeliyimdir hep koparım kişilere olaylara gülerim ama bebek aklıma gelince çöküyorum bu sıkıntım olmasa bi bukadar dahaneşeli olcam
bebek gelmiş olabilir tüpten sonra bu tip şeyler oluyo kanda baktır dayanamıcaksan
işten ayrılman tuhaf olmuş ben iyi ki işe gidiyorum gittiğim halde aklımdan hiç çıkmıyo evde olsam kurar dururum herhalde

ewt ya bi tuhaf neden açmıyolar laoparoskopi önermiyo mu bi de senin dr kimdi

yavrum ya benim tanım konmadıydı tüp tıkalı diye bişi bilmiyoduk miyom vardı bende evlemmeden öncede ama çok küçüktü 3 aşılama bi tüp geçirince miyom büyümüş dr almazsak ve hamiş olursan hormonların etkisiyle büyür düşüğe neden olabilir hast yatarak doğurursun deyince ameliyata karar verdik sezeryan gibi açık ameliyat yapıldı dr kasıktan girince bi bakıyo tüp karın bölgesine yapısık bi de endo gibi bişiler var yapısıklığı düzeltiyo çikolata kistini çıkarıyo miyomu alıyo 1 taşta 3 kuş sonra 2 adet gördüm 3. de hamileydim ama talihsiz ben ah hatırlayınca içim yanıyo neyseyine olcak inş. bak benim dr çok iyi bülent gülekli istersen bi de ona git ço paracı değildir biz bu adetten sonra ona gitcez bayram seyran engel olacak gibi olursa bi daha ki ay neyse işte benim tedavi yakın bakalım çok bekledim çok 10-15 yıl bekleyenler ah çok yazık çok zor

ikizim sen bi oku yazıları ben bi işiyip ğgeleyim ovulasyonum ne alemde bakıyım dün negatifti bugün 11. gün bakalım ne dicek falım:)

ewt ya bi tuhaf neden açmıyolar laoparoskopi önermiyo mu bi de senin dr kimdi

kent de smyrna da açma gibi bi öneride bulunmadı. bu gittiğim neşe kındıroğlu da hiç oralı olmadı.
neyse ben kaçar kocişi mutlu edim di mi birazda başımdan gitmiyo. hep bebe için mi yani

Arkadaşlar dün kürtajdan sonra kontrolo gittim ankara üniversitesi cem beye kontrol etti küçük bi perde var dedi histereskopı yapalım ufak bi operasyonla alalım dedi valla çok kararsızım başından geçen tecrüberlerini aktarırsa çok sevinirim nasıl bişi bu işlem

amanın kızlar sistometri yaptırdım sonunda.
ayyyyy iğrenç bişey. hala ağrım var.
siz siz olun sakın sonda taktırmayın mecbur kamadıkça.
böyle iğrenç ve garip bi duygu yok.
hortum girmedik deliğim kalmadı valla.
rektumdan da basınç ölçüyolarmış.üffff bitti neyseki eve geldim.
dr um ameliyatta olduğu için sonucu öğleden sonra göstercem ama asistan aşırı aktif mesane tanısı görünüyor çok büyük ihtimalle dedi.
ilaçla %90 tedavi oluyo. dua edin %10 luk dilimde olmayasınız diyor.
ama ilaçlar en az 3 ay kullanılıyomuş(((((((((
3 ay gebelik yok yani. koruncaz galiba.
allahım vermeyeceksen de artık üzülmüyorum...... sen bilirsin vardır bi bildiğin herşeyde olduğu gibi.bizim için en hayırlısını sen bilirsin.
sağlığım yerinde olsunda napim.
yani ocağa kadar korunsak sora da bir iki ay daha doğal bekleriz anca mart ı bulur benim tüp bebek tedavisi.allahım yumurtalarıma zeval vermesin.
arkasından da laparoskopi olmayı deniycem sanırım. çünkü sorunlu tüpler tüp bebek başarısını da etkiliyormuş.bi de o iyileşecek ancak bahara(((
durum böyle kızlar şimdilik gidip biraz sıcak su koyup mesaneye uzanacağım.

Son düzenleme:
canım perde varsa tekrar gebe kaldığında haftalar ilerledikçe bebeğin düşmesine neden olabilir diye biliyorum dr ne söylüyosa onu yapsan iyi olur bence

geçmiş olsun canım önce sağlık sonra bebek ve olmayascaksa olmuyo ben bunu anladım nasip sondayı bana 3 kere taktılar berbat bişi bu son olsun dicem ama doğum sonrası takılabilir

Canım benim çok geçmiş olsun çok şükür atlattın bunu inşallah sonucunda iyi çıkar ve ilaç tedavisi olursun. Tatlım bizler ne kadar sabırsızlandıkca bebek için Rabbim önümüze bişey çıkarıyor. O yüzden sen şimdi kendi sağlığına odaklan. Sen iyi olmadan zaten bebeğin bir anlamı olmaz. Önce sen bir iyileş tatlım. Zaten inan tedavi girdi araya uzuyor bebek meselesi diye düşünme çünkü kısmette bunu yaşamak varmış ve yaşıyormuşsun. Yani sana bu hastalığın engel olmuyor. Ben böyle inanıyom daha doğrusu.

kizlar , sizler nerede yaptirdiniz tup bebek denemelerinizi ??
ben florence nightingale , gayrettepe de yaptirdim. doktorum orada calisiyordu o nedenle gittim ama ben 2.yi onda dusunmuyorum pek memnun kalmadim .
canım bende 3, denememi o hastanede yaptırdım.memnun kaldım.ama okuduğumuz kadarıyla doktorlarımız farklı bnm doktorum çok ilgiliydi.Prof.Dr.Lemi İbrahimoğlu.benim denemem tutmadı ama doktorum çok iyi.özellikle yumurta büyütme konusunda sıkıntı varsa tavsiye ederim.
Canım benimde bütün denemelerin orda oldu ben çok memnunum. Neden acaba memnun kalmadın. Benim görmediğim bişeymi var acaba paylaşırmısın.

canım senin doktorun kim?

canım bu bülent gülekli nerde çalışıyor. yoksa sadece özel muayene mi yapıyor. şu idrar olayı hale yola girerse bi gidip konuşayım bari.

doğru söylüyosun söylediğin gibi düşünücem. ama işte yaş olayı ister istemes beni panikletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…