- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.861
Canım benim doktorum Bülent Baysaldı. Evet Lemi beyide biliyorum çok iyi doktordur.canım bende 3, denememi o hastanede yaptırdım.memnun kaldım.ama okuduğumuz kadarıyla doktorlarımız farklı bnm doktorum çok ilgiliydi.Prof.Dr.Lemi İbrahimoğlu.benim denemem tutmadı ama doktorum çok iyi.özellikle yumurta büyütme konusunda sıkıntı varsa tavsiye ederim.
canım senin doktorun kim?
Canım valla yaş olayını taksakda takmazsakda hayat bir şekilde bize engeller çıkarıyor ve zaten bizim isteiğimiz doğrultusunda gitmiyor. Bende yaş yaş dedim dedim ne kadar acele ettiysem o kadar zaman kaybettim ve hala ellerim boş. O yüzden takmakta çok mantıklı değil.canım bu bülent gülekli nerde çalışıyor. yoksa sadece özel muayene mi yapıyor. şu idrar olayı hale yola girerse bi gidip konuşayım bari.
doğru söylüyosun söylediğin gibi düşünücem. ama işte yaş olayı ister istemes beni panikletiyor.
herşeye rağmen şanslısınız, ne güzel tüp bebeğe araverip doğal yolla olur belki diyebiliyorsunuz.
artık bırakın çevremdeki çok rahat hamile kalıp doğum yapanları kıskanmayı, kaç kez tüp denemiş, bi şekilde olmamış ve artık yorulduğu için belki doğal yolla olabilir diye umudu olan sizleri bile kıskanır oldum biliyormusunuz.
sorun tüplerimde olduğu için benimde belki doğal yolla olur bile diyemiyorum.
dilerim rabbim tez zamanda sizlerinde benimde evlat hasretimizi dindirir.
umtcum evdeki net bazen kopuyo nedense laptopu kapatıp yeniden açıyom geliyo yoksa buraya girmeden yapamaz oldum yazmıyorsam eğer bir sebebi vardır şekkkerrrr
onu ben de düşünüyorum bazen amaaaan of gelmeszen gelme bebe diyip küsüyor sonra yine barışıyorum
özlü sözler beni de kendime getiriyo umut veriyo ama kısa sürüyo artık tahammül sınırlarım zorlanıyo başka bişi olsa çoktan vazgeçmiştim umut ben de dışardan çok neşeliyimdir hep koparım kişilere olaylara gülerim ama bebek aklıma gelince çöküyorum bu sıkıntım olmasa bi bukadar dahaneşeli olcam
bebek gelmiş olabilir tüpten sonra bu tip şeyler oluyo kanda baktır dayanamıcaksan
işten ayrılman tuhaf olmuş ben iyi ki işe gidiyorum gittiğim halde aklımdan hiç çıkmıyo evde olsam kurar dururum herhalde
kız hala duruyo çık ordan çık okula rezil olacan :)))))))))
of sorma müdür okuduysa tüp bebek falan anlamıştır of ya zaten canım sıkılıyo anlarsa da anlasın napayım ya rezil olduk zaten millete dayanamıyom ya eve gelince geç oluyo bundan sonra okuldan yazıcam
QUOTE]
ben de yeni başladım ama önerebilirim küçük mucizeler dükkanı çok satanlarda pazar günü aldım kitabı bi açtım herkes kendinden bişi bulabilir yazıyodu ben de yok ya benden de varmı bakalım içinde dedim bi açtım tüp bebek yapmaya çalışan bi kladından bahsediyo orta sayfalara doğru ben de yarab bu bi işaret mi dedim aldım gitti kitabı
ay nisa beni çok kıskandırdı ben 25 de evlendim keşke hemen çocuk düşünseymişim bi de 1.5 yıl korundukşaka gibi ve bazen diyorum bebek düşündüğüm aydan itibaren her ay ağlıyorum hayatım bi tuhaf oldu eski mutlu günlerimi özledim artık hatırlamıyorum bile neye üzülürdüm o zaman diye ama kızlar bebek olunca tüm sıkıntılar çekilenler bir bir silinecek bunu bilmeme rağman kendimi üzmekten vazgeçemiyorum deli miyim neyim
ben de kaplumbağa alıcam ya koydum kafama ama fırsat bulamadım pet shopa gitmeye bakalım en yakın zamanda alıcam çok tatlı oluyolar ünv. deykende vardı bende
ben de tek geçerim elif şafak ın kitapları arasında aşk bi başkaydı iskenderi eşim okuyo şimdi ondan sonra ben okurum
kuşlar komikmiş hakketten ya
ayyy yaş deme ikizler takıntı yapmaya fena başladım nisa ne güzel çok iyi yaşı ya hiç panik olmazdım o yaşda olsam ben 81 eylül doğumluyum offf yaşlandım valla bi bebeğim doğsaydı tekrar gençleşirdim rezerv gidiyo bunun başıma geldiğine hala inanamıyorum oysa annem sürekli hamile kalırdı benden önce 4 düşüğü var farklı talihsiz olaylar gelmiş başına ama sonuçta 4 hamilelik sonra ben oldumu 5 sonra kardeim etti 6 kardeşimden hemen sonra gene gebe onu aldırdı sonra ben orta okuldayken ve lisedeyken iki kere hamş kaldı aldırdı tam 9 gebelik şaka gibi ya bi de bene bak
bende güldüm valla benim dr da bişiler anlatıyo bana dayanamıyorum hı biliyorum diyip lafını kesiyorum napıyim eşim diyo ki çok sevimsiz bi hastasın diyo amaaan sevmezse sevmesin bi bebe olsun da
değişiklik iyi değil bence dr tanıması açısından bi ona anlat bi buna biz mecbur dr değiştirdiydik tayin yüzünden ama şimdi değişim düşünmüyorum tanımak daha önemli geliyo
ayy canımm bende sunu öğrendım nekadar acele edersen
okadar gecıkıyor
soyle bı soz var ya acele eden geç kalır dıye
bende bıraz dha sakın olmaya çalısıorum arda arda denemeler yaptım
3 ay arayla kostur kostur
olmadı da nıhayetınde :)))
dediğin kıtaba bakayım bakalım siparıs vericm bıttı kıtaplarım:)))
Arkadaşlar dün kürtajdan sonra kontrolo gittim ankara üniversitesi cem beye kontrol etti küçük bi perde var dedi histereskopı yapalım ufak bi operasyonla alalım dedi valla çok kararsızım başından geçen tecrüberlerini aktarırsa çok sevinirim nasıl bişi bu işlem
amanın kızlar sistometri yaptırdım sonunda.
ayyyyy iğrenç bişey. hala ağrım var.
siz siz olun sakın sonda taktırmayın mecbur kamadıkça.
böyle iğrenç ve garip bi duygu yok.
hortum girmedik deliğim kalmadı valla.
rektumdan da basınç ölçüyolarmış.üffff bitti neyseki eve geldim.
dr um ameliyatta olduğu için sonucu öğleden sonra göstercem ama asistan aşırı aktif mesane tanısı görünüyor çok büyük ihtimalle dedi.
ilaçla %90 tedavi oluyo. dua edin %10 luk dilimde olmayasınız diyor.
ama ilaçlar en az 3 ay kullanılıyomuş(((((((((
3 ay gebelik yok yani. koruncaz galiba.
allahım vermeyeceksen de artık üzülmüyorum...... sen bilirsin vardır bi bildiğin herşeyde olduğu gibi.bizim için en hayırlısını sen bilirsin.
sağlığım yerinde olsunda napim.
yani ocağa kadar korunsak sora da bir iki ay daha doğal bekleriz anca mart ı bulur benim tüp bebek tedavisi.allahım yumurtalarıma zeval vermesin.
arkasından da laparoskopi olmayı deniycem sanırım. çünkü sorunlu tüpler tüp bebek başarısını da etkiliyormuş.bi de o iyileşecek ancak bahara(((
durum böyle kızlar şimdilik gidip biraz sıcak su koyup mesaneye uzanacağım.
herşeye rağmen şanslısınız, ne güzel tüp bebeğe araverip doğal yolla olur belki diyebiliyorsunuz.
artık bırakın çevremdeki çok rahat hamile kalıp doğum yapanları kıskanmayı, kaç kez tüp denemiş, bi şekilde olmamış ve artık yorulduğu için belki doğal yolla olabilir diye umudu olan sizleri bile kıskanır oldum biliyormusunuz.
sorun tüplerimde olduğu için benimde belki doğal yolla olur bile diyemiyorum.
dilerim rabbim tez zamanda sizlerinde benimde evlat hasretimizi dindirir.
herkese selam konunun başlığı ilgimi çekince bende aranıza girip bir merhaba demek istedim.bende tüp bebek yöntemiyle anne oldum şu an 21 aylık bir oğlum var.2 başarısız deneme ve 3.cüde mutlu sona ulaştım darısı isteyen herkesin başına .şimdi ikinci bebeğide istiyorum donmuş embriyolarım var ama tabi doğal yolla olmasınıda çok istiyorum bizde problem eşimde bakalım hayırlısı diyorum herşeyin.
herkese selam konunun başlığı ilgimi çekince bende aranıza girip bir merhaba demek istedim.bende tüp bebek yöntemiyle anne oldum şu an 21 aylık bir oğlum var.2 başarısız deneme ve 3.cüde mutlu sona ulaştım darısı isteyen herkesin başına .şimdi ikinci bebeğide istiyorum donmuş embriyolarım var ama tabi doğal yolla olmasınıda çok istiyorum bizde problem eşimde bakalım hayırlısı diyorum herşeyin.
amanın kızlar sistometri yaptırdım sonunda.
ayyyyy iğrenç bişey. hala ağrım var.
siz siz olun sakın sonda taktırmayın mecbur kamadıkça.
böyle iğrenç ve garip bi duygu yok.
hortum girmedik deliğim kalmadı valla.
rektumdan da basınç ölçüyolarmış.üffff bitti neyseki eve geldim.
dr um ameliyatta olduğu için sonucu öğleden sonra göstercem ama asistan aşırı aktif mesane tanısı görünüyor çok büyük ihtimalle dedi.
ilaçla %90 tedavi oluyo. dua edin %10 luk dilimde olmayasınız diyor.
ama ilaçlar en az 3 ay kullanılıyomuş(((((((((
3 ay gebelik yok yani. koruncaz galiba.
allahım vermeyeceksen de artık üzülmüyorum...... sen bilirsin vardır bi bildiğin herşeyde olduğu gibi.bizim için en hayırlısını sen bilirsin.
sağlığım yerinde olsunda napim.
yani ocağa kadar korunsak sora da bir iki ay daha doğal bekleriz anca mart ı bulur benim tüp bebek tedavisi.allahım yumurtalarıma zeval vermesin.
arkasından da laparoskopi olmayı deniycem sanırım. çünkü sorunlu tüpler tüp bebek başarısını da etkiliyormuş.bi de o iyileşecek ancak bahara(((
durum böyle kızlar şimdilik gidip biraz sıcak su koyup mesaneye uzanacağım.
Arkadaşlar merhabalar ben gezinirken bu konuyu görünce dayanamadım hemen yazmak istedim .39 yalşındayım 3 yıllık evliyim ilk iki yıl bir ikiz bir de tek bebişimi kaybettim.Birinin kalbi durdu öbür bebişlerimde düştü.Bu sene aşılama yaptırdık o da negativ sonuçlandı .Ağustoa ayında tüp bebek yaptırdık maalesef onun sonucu da olumsuz oldu .Bu ay adetimi bekliyorduk dondurulmuşların transferi için derken adetim gecikti ve iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.Yani doğal yolla hamile kalmışım lütfen umutsuz olmayın Yüce rabbim nelere kadir.İnşallah isteyen herkesin kucağı dolar
Arkadaşlar merhabalar ben gezinirken bu konuyu görünce dayanamadım hemen yazmak istedim .39 yalşındayım 3 yıllık evliyim ilk iki yıl bir ikiz bir de tek bebişimi kaybettim.Birinin kalbi durdu öbür bebişlerimde düştü.Bu sene aşılama yaptırdık o da negativ sonuçlandı .Ağustoa ayında tüp bebek yaptırdık maalesef onun sonucu da olumsuz oldu .Bu ay adetimi bekliyorduk dondurulmuşların transferi için derken adetim gecikti ve iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.Yani doğal yolla hamile kalmışım lütfen umutsuz olmayın Yüce rabbim nelere kadir.İnşallah isteyen herkesin kucağı dolar
kizlar dr.semra kahraman ile ilgili birkac kisiden daha guzel seyler isittim, sizler ne biliyorsunuz ?? neler duydunuz ??
mrhb kızlarrr nasıslınızzz ben yine yorgunummm bu gün kardeşimi tabucu etti dr hala sıkıntısı var ama evde dinle eğer rahatsız olursan tekrar yatıralım dediii
sıvı boşaltma işlemi yapılmadıı şimdi evde beklyceğiz yine aynı sorunlar olursa tekrar gideceğiz
sizlerden ne haber kızlarrrrr ne vra ne yokkkk geçmişe bakamdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?