Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Canım benim doktorum Bülent Baysaldı. Evet Lemi beyide biliyorum çok iyi doktordur.
Canım valla yaş olayını taksakda takmazsakda hayat bir şekilde bize engeller çıkarıyor ve zaten bizim isteiğimiz doğrultusunda gitmiyor. Bende yaş yaş dedim dedim ne kadar acele ettiysem o kadar zaman kaybettim ve hala ellerim boş. O yüzden takmakta çok mantıklı değil.

herşeye rağmen şanslısınız, ne güzel tüp bebeğe araverip doğal yolla olur belki diyebiliyorsunuz.

artık bırakın çevremdeki çok rahat hamile kalıp doğum yapanları kıskanmayı, kaç kez tüp denemiş, bi şekilde olmamış ve artık yorulduğu için belki doğal yolla olabilir diye umudu olan sizleri bile kıskanır oldum biliyormusunuz.

sorun tüplerimde olduğu için benimde belki doğal yolla olur bile diyemiyorum.

dilerim rabbim tez zamanda sizlerinde benimde evlat hasretimizi dindirir.

canım kendi adıma konuşayım bu konuda çok büyük bir umuda sahip değilim.tamam bende herhangi bir sorun görmüyorlar ama eşimin spermleri fazlasıyla hasarlı.yılmadan çaba gösteriyoruz.tüplerinin açılması gibi bi durum yok mu acaba? doktorun ne diyor? 3. negatifimizi konuşurken doktorumuz bize dedi ki: "bi arkadaşım vardı ben ve diğer doktorlar olmak üzre tam 12 kez tüp bebek yaptık.hala yılmıyordu bırak artık peşini evlatlık falan al dedik o yine yılmadı.bağırsakları , tüpleri ve rahmi birbirine yapışıktı bu da bir çok olumsuzluk yaratıyordu.ama o sperm nereden yol bulduysa doğal yolla hamile kaldı ve hamile kaldığında 45 yaşındaydı.inanamadım çünkü bu tam anlamıyla bi mucizeydi.yukardakinin bazı şeylere izin vermesi gerekir."doktorum öyle haklı ki.önce Rabbimizin ol demesi gerekiyor.bence umudunu kaybetme....

herkese selam konunun başlığı ilgimi çekince bende aranıza girip bir merhaba demek istedim.bende tüp bebek yöntemiyle anne oldum şu an 21 aylık bir oğlum var.2 başarısız deneme ve 3.cüde mutlu sona ulaştım darısı isteyen herkesin başına .şimdi ikinci bebeğide istiyorum donmuş embriyolarım var ama tabi doğal yolla olmasınıda çok istiyorum bizde problem eşimde bakalım hayırlısı diyorum herşeyin.

tatlım ben tanı amaçlı yaptırmıstım
hafıf sedasyonla yapıldı ben bişey hıssetmemıstım
rahme gırıp perdetı kesecekler
cunku yenıden gebe kalsan dahı dusuk ılur yıne
perdeden dolayı ııyıkı farkedılmıs....

ayy kuzum sukur kurtulmussun
en azından ne olduğunu bılırsın artık
ılk ay korunursunuz rahatlayınca korunmuo ınsan bızde 1 ay korunduk 1 ayda korumasan dahı
gebe olsan bıle ögrenınce bırakırsın ılaçalrı 2 ay kuulnmıs olursun zaten:)))

elvancımm cok haklısın
bızım değerlerıomız bakasında olsa ben kıskanırdım bıle onu
ama hamıle kalamıosun ya hiç gozune gozukmuo bıle ıyı olan hıçbısey
amın dualarına cnm

hoşgeldın oferta
umarım bu kez kendılığınden gelır mucızecn:))))

hosgeldin :)) ben de buraya yeni katildim , cok sicak bir ortam, insanin boyle hassas konulari konusabilmesi icin cok uygun bir ortam.

gecmis olsun , hadi kurtuldun ikizler :) simdi evde yat dinlen rahatla , en azindan kafandan bu dusunce de silindi , once saglik gerekli, sen ve yumurtalarin saglam oldukca bebek konusu Allah in emri ile insallah olacak. umut etmek zorundayiz :))

Arkadaşlar merhabalar ben gezinirken bu konuyu görünce dayanamadım hemen yazmak istedim .39 yalşındayım 3 yıllık evliyim ilk iki yıl bir ikiz bir de tek bebişimi kaybettim.Birinin kalbi durdu öbür bebişlerimde düştü.Bu sene aşılama yaptırdık o da negativ sonuçlandı .Ağustoa ayında tüp bebek yaptırdık maalesef onun sonucu da olumsuz oldu .Bu ay adetimi bekliyorduk dondurulmuşların transferi için derken adetim gecikti ve iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.Yani doğal yolla hamile kalmışım lütfen umutsuz olmayın Yüce rabbim nelere kadir.İnşallah isteyen herkesin kucağı dolar

ayyyyyyyyy ne kadar coook sevindim anlatamam boyle haberleri duyunca inan icim umut doluyor , tebrik ederim :))) insallah saglikla emzirmek nasip eder Rabbim , ikinize de guzel gunler gormek kismet olur :))

aaa cok sevındımm valla ne guzel bı haber oldu
bızde artık hamıle haberı beklıyoruz bırbırımızden:)
allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasıp etsın amınnn

kizlar dr.semra kahraman ile ilgili birkac kisiden daha guzel seyler isittim, sizler ne biliyorsunuz ?? neler duydunuz ??

benım duyduğumm cnm cok demoralıze edıomus hastaları
başla bısey duymadım musraha bahçeci hakkında ıyı seyler duyuorum
yağmursesı var ya hanı topiği var 40 yasımın hıkayesı o yazmıs semra hanımla ılgılı

mrhb kızlarrr nasıslınızzz ben yine yorgunummm bu gün kardeşimi tabucu etti dr hala sıkıntısı var ama evde dinle eğer rahatsız olursan tekrar yatıralım dediii
sıvı boşaltma işlemi yapılmadıı şimdi evde beklyceğiz yine aynı sorunlar olursa tekrar gideceğiz
sizlerden ne haber kızlarrrrr ne vra ne yokkkk geçmişe bakamdımm

ahh cnm sevındımm hadı bakalımm
ınsallh 5 gun sonra guzel haberıde alırız:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…