Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kizlar dr a gosterdim sonucu bundan bi teshis koyamam normal goronuyor anesteziyle mesaneye girip parca alcaz kapasiteye bakcaz baska bi care yok dedi. yani hic bi sonuca ulasamadim bosuna aci cektim ve hala agrim var simdi de yigenin tablet pc sinden yaziyorum eve gidince konusuruz tekrar cikiyorum simdilik,,,yani asistan sallamis oglen kafadan

enfeksıyonu soyledınmı kuzum ona bağlı olabılır mı acaba

enfeksıyonu soyledınmı kuzum ona bağlı olabılır mı acaba

canım söyledim zaten kadın doğ. cu boşuna yaptırma bişey çıkmaz ondan demişti haklıymış kurcalatma fazla. pelvik enfeksiyon etkiliyor olabilir demişti. ama bende yıllardır var bu geçmeyen akıntı belki zamanla idrar torbasınıda etkiledi. ürolog da tedavini ol ondan sonra yapalım sistoskopi dedi o yüzden hani ilaçla geçerse diye.
ama bugünkü testte idrar torbam üçte bir oranında küçük çıkmış ama bu kesin sonuç değilmiş.işte baygınken bakacaklarmış.
bu arada dün çatladım sandım ama ff çizgiyi çekmedi. bugün mü çatladım açaba yarın belli olur.

bak tablomu da koyayım. dün preseed kullandım gereksiz yere:)))

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

4. sıraya düşmüş topik ilk sıradan.
bari ben kendi kendime yazayım

umutum pazartesi 17 mm di ya yumurta kisti. dün 19 olmuştur di mi? 19-20 gibi çatlıyo değil mi?

senin ateş nasıl yükseldi mi bugün. şu ff i hallette tablonu görelim.

ayy ınsallah cnm ııce bı baksınlarda neymıs ııce oğrenelım
preseed boşa olurmu kusum 20 ıle 25 mm arasında catlıo cnm dun gece olmustur buyuk
ıhtımal atesıne de bakılırsa,yarın yıne artarsa çeker ff benımmını bıle kesık kesık çekti
akıntı durumunu fılan yazmamıstım bı de ılk heralde onun ıcın garantıcı davranıyor
bugun yıne 36.6 cıktı cnm ama bır saat sonrakı olcumlerimde hep 36.7 cıkıor gecen aylarda olduğu
gıbı..benım atesım en yuksek 36.7 oluo kusum bı gun 37 olursa bıseyler var derım:)

kusum yumurtanın çatlamadan oncekı gun ve çatladığı gun cok onemlı
cunku bıde spermın yolculuğu var tuplere:)))))

kızlar hepinize selamlarr, sizlere bişiy sorucam, tam 4 gün adteim gecikti ne bir lekelenme var ne adet belirtisi, önce acep hamile kalmışmıyımdır die düşündüm ama test ne yazıkki tek çizgi çıktı, hala adet olmayı bekliyorum, hani preseed de kullanıyorum yaa, acaba ondanmı gecikmiştir ya da enfeksiyon mantar filan olabilirmi korkmaya başladım, yarın doktora gitmeyi düşünüyorumm, akıntıda hiç kokuda yokk, beyaz su geliyor ama fazla değil çok az miktarda, sizce neden olabilir

Canım inşallah güzel haberler vermek nasip olur tatlım. Ama idrar testi şuan için yanıltıcı olabilir. Bunu sende biliyorsundur. Ama preesed geçiktirme yapacağını düşünmüyorum hiç. Ayrıca enfeksiyon bile olsa sen onu anlarsın tatlım ne koku var diyorsun nede akıntı. Hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah. Lütfen doktora gidersende hemen paylaş bizimle olurmu..

godes keşke canım ya, şu an tek isteğim doğal yolla hamile kalabilmek ama hiç sanmmıyorum, eğer olsaydı hissederdim, daha bir kaç gün önce yaptım testi ve negatif çıktı, aklımı kurcalayan şeyy, 1,5 hafta önce resmen kırmızı bir damla şeklinde bi kanama oldu, hatta çok erken adet olucam sandım, ama olmadım, sonrada acaba hamilemiyim die düşündüm ama oda değildi, şu an sitelerde okuyorum ara kanamaların ciddiye alınması gerektiği, kanser durumları filan diyor, çok korktum ya bi anda, o yüzden hiç geciktirmeden yarın doktora gideceğim, neticeyi orda öğrenirimm, inşaşşah ne mantar ne enfeksiyon vardır, hamile olmadığıma göre nie gecikti, artık sinir stres oldum ben ya, bi olsam rahatlicam....

Canım inanmıyorum sana hemen kanser falan düünüyorsun olurmu öyle hiç 1 damla kan gördün diye. Ayrıca neden tutunma kanamaıs olmasın ben onu anlamadım. Tabikide kendini çok kaptırma ama böyle kanser falan diye de düşünme. Ben kesinlikle öyle bişey olacağına inanmıyorum.
İnşallah bebeğin seninlerdir valla şimdi 1 damla kandan bahsettinya ben dahada umutlandım. Hadi inşallah doğal yolla hamile kalmışındır tatlım.

off keşke godescim, ama her ay umutlanmaktan sıkıldım valla, busefer hiç umutlu değilim cnm bnm...

Herkese merhaba
Yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum.Tüp bebekte hüsrana uğrayarak sıtkı sıyrılanlardanım...

kıslar bugun okıuyoruz duamızı...

inşşş canım bizim pekumutdumuz kalmadı ama
tatlım o hiç belli olmazkıı bak ben sana örnekler verdım yaa bız yıne de duamızı edelım
ısteyelım allahtan:)
sowayyy kuzumm geç yumurtlamıs olabılırmısın
ovulasyon testı yapmısmıydın

godes nasılsın canım bugun senın regl gunun du galıbaa varmı gelen gıden:)))))

ayy kıslarr ben bugun ruyamda cok komık bı ruya gördum
doktor benım yumurtalarıma bakıomus
be ıkı tane tavuk yumurtsının sadece sarı kısmını göruyordu
alla alla dıorum benım yumurtam çatladı çatladıktan sonra gozukuomu
boylee hem ıkı tane mı acaba dıorum ama bıldığın tavuk yumurtasının sarısı boyle ıkı tane yan yana yuvarlak:)))))))))
esıme anlattım bunu da gördun ya dıo
ahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…