Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yok umutcum, ovulasyona bakmadım hiç bu ay, testi az önce yine yaptım, yine tek çizgi negatif yani, of bi hasta olsamda artık hormon testlerime baksam bi yaaaa, kasımda yine tüp denemesi yapıcam çünkü....

yok umutcum, ovulasyona bakmadım hiç bu ay, testi az önce yine yaptım, yine tek çizgi negatif yani, of bi hasta olsamda artık hormon testlerime baksam bi yaaaa, kasımda yine tüp denemesi yapıcam çünkü....

yanı ıdrar yanıltıcı olabılıyor ya geç dollenme oldu
yada kıst fılan olabılrı o gecıktırır yada gec yumurtladın daha gunun gelmedı cnm
ama kötü bışey getırme kuzum 35 gune kadar normal dongunun 21 ıle 35 gun arası normal
pekı o kan ılşkıden sonramı geldı durduk yere mı geldı

nextt okuldanmı gırıosun yıne:))))

evt yaa gene yakalandım bu sefer bi öğretmene:18: . offf salak bilgisayar sayfayı aşağı indirmiştim tam bişil-er bakıyoduk sayfa kabak gibi ortaya çıktı:18: hiç çaktırmamaya çalıştım ama napıyım ya anlarsa anlasın diğer okulumda şan olduydum burdada oluruz offff moraller çökük zaten benim bu aralar umudum bi de bişi sorcam sana ben daha ovulasyonu yakalayamadım senle aynı yerden aldık ya sen buldun dimi iki çizgiyi bide ben preseedi daha kullanmadım kullanmak lazım mı 13. günümdeyim ama sevişesim yok kocaya dargınım iyi mi haha haha

canım ben ovulasyonu hiç yapmadım doktora gıtmıstım
ya 10. gun 23 mm olmus yumurta dedı zaten ertesi gun ateşim dusup sonrakı gunler yukseldı
yumurta zaten 20 ıle 25 mm arasında catlıo
eger ben doktora gıtmesem 11. gun yapacaktım testı ve yakalayamayacaktım cunku
LH pik yapıp yenıden dusmus olacaktı 6 saat pik halınde kalıo
akıntın oldumu yada en azından silik olup daha koyu olduğu gun oldumu..
ayy boşver yaa cnm zaten herkez bılmem kaç yıllık evlı olduğumuzu bılıolar
soylemesende cakılar herseyi:))))

canım ben ovulasyonu hiç yapmadım doktora gıtmıstım
ya 10. gun 23 mm olmus yumurta dedı zaten ertesi gun ateşim dusup sonrakı gunler yukseldı
yumurta zaten 20 ıle 25 mm arasında catlıo
eger ben doktora gıtmesem 11. gun yapacaktım testı ve yakalayamayacaktım cunku
LH pik yapıp yenıden dusmus olacaktı 6 saat pik halınde kalıo
akıntın oldumu yada en azından silik olup daha koyu olduğu gun oldumu..
ayy boşver yaa cnm zaten herkez bılmem kaç yıllık evlı olduğumuzu bılıolar
soylemesende cakılar herseyi:))))

durup dururken gün ortasında gelmişti canım kan, haklısın kist olabilir, adetin ikinci günü zaten ultrasona giricem....

hadı bakalım cnm umarım beebiştır cok ısterım valla
bugun senın ıcın de dua edelım cnm ozaman kenzul ars okuyoruz..

off valla süper olur, ne olur benim iiçinde edin, ama hayırlısı deyin kızlarr, inşallah kist filanda değildir, ama keşke bebek olsaydı, test negatif, zaten bu ay doğru dürüst deneme yapamadıkki, düğünümüz vardı, bi koşuşturma, kocişle birlikte olmaya zaman kalmadı yani

takmayınca daha ıyı oluooo
bebeği dusunmeyınce işte:))
sen ısı bıraktınmı kusum kasımda mı bırakıosun:)

effet şekerim ya, 1 kasımdan itibaren ev hanımıyım sırf bu bebek işi için, ama evde kafayı dinlemek bana çok iyi gelecek, ah ahhhhhhhhhhhhh keşke hamile olsaydımmmmmm

kuzum sana tavsıyem IMSI kullanılan bı yerde dene bu kez
bı kaç ay beklemen gerekıosa da bekle
bı kaç ay gec olsun temzı olsun:))))

Canım valla ben geçen ay 30. günde regli olmuşrum. Fakat bu ay 18. gün yumurtaldığım için 32. gün regli olurum diye düşündüm. Doğrumu düşünüyorum bimiyorum. Bugünde daha 31. gün. Bakalım yarın gelecekmi. Bekliyorum valla geleceksede hemen gelsin bekletmesin valla.
Canım hayır olsun valla. Artık hep rüyalarımız bebek ve yumurta üzerine oluyor :)) Bende rüyamda hamileydim. Sonra bebeğim kucağımda gördüm emziriyordum o kadar miniktiki kuzum diyorum bu nasıl meme emecek. Ama bir bakıyorum nasıl emiyor hiç bırakmıyor. Süper bir rüyaydı.
tamam cnm o zaman
umut
yeter
nisa
tupbaby
ikizler
olduk sımdılık:))))))
Ama ama ama ben de varım (

Umutcum bu arada bu dua yı okuduktan sonra herkesin isminimi sayıcaz nasıl olucak. Eğer öyleyse birde isim listesi yapsaydık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…