- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.901
yok umutcum, ovulasyona bakmadım hiç bu ay, testi az önce yine yaptım, yine tek çizgi negatif yani, of bi hasta olsamda artık hormon testlerime baksam bi yaaaa, kasımda yine tüp denemesi yapıcam çünkü....
nextt okuldanmı gırıosun yıne:))))
yok umutcum, ovulasyona bakmadım hiç bu ay, testi az önce yine yaptım, yine tek çizgi negatif yani, of bi hasta olsamda artık hormon testlerime baksam bi yaaaa, kasımda yine tüp denemesi yapıcam çünkü....
evt yaa gene yakalandım bu sefer bi öğretmene:18: . offf salak bilgisayar sayfayı aşağı indirmiştim tam bişil-er bakıyoduk sayfa kabak gibi ortaya çıktı:18: hiç çaktırmamaya çalıştım ama napıyım ya anlarsa anlasındiğer okulumda şan olduydum burdada oluruz offff moraller çökük zaten benim bu aralar umudum bi de bişi sorcam sana ben daha ovulasyonu yakalayamadım senle aynı yerden aldık ya sen buldun dimi iki çizgiyi bide ben preseedi daha kullanmadım kullanmak lazım mı 13. günümdeyim ama sevişesim yok kocaya dargınım iyi mi haha haha
evt yaa gene yakalandım bu sefer bi öğretmene:18: . offf salak bilgisayar sayfayı aşağı indirmiştim tam bişil-er bakıyoduk sayfa kabak gibi ortaya çıktı:18: hiç çaktırmamaya çalıştım ama napıyım ya anlarsa anlasındiğer okulumda şan olduydum burdada oluruz offff moraller çökük zaten benim bu aralar umudum bi de bişi sorcam sana ben daha ovulasyonu yakalayamadım senle aynı yerden aldık ya sen buldun dimi iki çizgiyi bide ben preseedi daha kullanmadım kullanmak lazım mı 13. günümdeyim ama sevişesim yok kocaya dargınım iyi mi haha haha
Bende okurum Umutcum :))
yanı ıdrar yanıltıcı olabılıyor ya geç dollenme oldu
yada kıst fılan olabılrı o gecıktırır yada gec yumurtladın daha gunun gelmedı cnm
ama kötü bışey getırme kuzum 35 gune kadar normal dongunun 21 ıle 35 gun arası normal
pekı o kan ılşkıden sonramı geldı durduk yere mı geldı
durup dururken gün ortasında gelmişti canım kan, haklısın kist olabilir, adetin ikinci günü zaten ultrasona giricem....
pekı reglının kacıncı gunuydu
na bılım ılk kez olunca umutlandım gıbı:))))
canım 29 günde bir oluyorum, bugünüde sayarsam 4 gün gecikti, yarında 5 gün olacak, anlamadım ben yaaa..
hadı bakalım cnm umarım beebiştır cok ısterım valla
bugun senın ıcın de dua edelım cnm ozaman kenzul ars okuyoruz..
off valla süper olur, ne olur benim iiçinde edin, ama hayırlısı deyin kızlarr, inşallah kist filanda değildir, ama keşke bebek olsaydı, test negatif, zaten bu ay doğru dürüst deneme yapamadıkki, düğünümüz vardı, bi koşuşturma, kocişle birlikte olmaya zaman kalmadı yani
takmayınca daha ıyı oluooo
bebeği dusunmeyınce işte:))
sen ısı bıraktınmı kusum kasımda mı bırakıosun:)
effet şekerim ya, 1 kasımdan itibaren ev hanımıyımsırf bu bebek işi için, ama evde kafayı dinlemek bana çok iyi gelecek, ah ahhhhhhhhhhhhh keşke hamile olsaydımmmmmm
Canım valla ben geçen ay 30. günde regli olmuşrum. Fakat bu ay 18. gün yumurtaldığım için 32. gün regli olurum diye düşündüm. Doğrumu düşünüyorum bimiyorum. Bugünde daha 31. gün. Bakalım yarın gelecekmi. Bekliyorum valla geleceksede hemen gelsin bekletmesin valla.tatlım o hiç belli olmazkıı bak ben sana örnekler verdım yaa bız yıne de duamızı edelım
ısteyelım allahtan:)
sowayyy kuzumm geç yumurtlamıs olabılırmısın
ovulasyon testı yapmısmıydın
godes nasılsın canım bugun senın regl gunun du galıbaa varmı gelen gıden:)))))
Canım hayır olsun valla. Artık hep rüyalarımız bebek ve yumurta üzerine oluyor :)) Bende rüyamda hamileydim. Sonra bebeğim kucağımda gördüm emziriyordum o kadar miniktiki kuzum diyorum bu nasıl meme emecek. Ama bir bakıyorum nasıl emiyor hiç bırakmıyor. Süper bir rüyaydı.ayy kıslarr ben bugun ruyamda cok komık bı ruya gördum
doktor benım yumurtalarıma bakıomus
be ıkı tane tavuk yumurtsının sadece sarı kısmını göruyordu
alla alla dıorum benım yumurtam çatladı çatladıktan sonra gozukuomu
boylee hem ıkı tane mı acaba dıorum ama bıldığın tavuk yumurtasının sarısı boyle ıkı tane yan yana yuvarlak:)))))))))
esıme anlattım bunu da gördun ya dıo
ahahahhaha
Ama ama ama ben de varımtamam cnm o zaman
umut
yeter
nisa
tupbaby
ikizler
olduk sımdılık:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?