Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Umutcum bu arada bu dua yı okuduktan sonra herkesin isminimi sayıcaz nasıl olucak. Eğer öyleyse birde isim listesi yapsaydık :)))

kuzum evet 32. gun yanı yarın senın regl gunun:)
ruyan hayrlasa cıksınn ınsallahhh yaa:)9
evet cnm okuyup bırbırımızın ısımlerını sayıp dua etcez dudunsece aynı saatlerde yakalsık
hep bı agızdan daha etkılı olur yanı bazılarımızın ısımelrını bılıorum bılmedıkelrımızınde
nıcklerıyle soylerız alalh bılır kım olduğunu nasılsa:)))

umut
yeter
nisa
tupbaby
ıkızler
godes
okuyup haber verelım kıslar bu gece

kızlar nasıslınız bu gün temizlik yaptım çok yoruldummm
umutbizimolsun canım ben adet oldum nasıl yapalımmm bu perşebe akşamı dua okuyamayacağımm ilk sıradaki arkadaşa benim adımada onundu yazssan önümüzdeki hafta okusam olurmu

kusum bu sure değil dua ya adetlıde okuyabılırsın ama
rahat hıssetmezsen okuma ıstersen
lıstedekı herkese okuyacağız mesela okuyup
istıyorum kısmı var duadaya ıste allahım godese umuta yetere nısya tupbbayi ye
katından hayurlı ve saglıklı evlatlar nasıp et
hz alının duası gıbı tez zamanda bekletmeden allahım dıyeceğiz tek tek değil yanı kuzum:)

tamam bebeğim ben önümüzdeki hafta abdest alıca okuyayım sağol bilgilendirdiğin için

aaa benım gozum de bozuk mıyopum
ama bu ay gzoleeımı cızdırıyorum
ınsallah kurtuluyorum lenslerdenÇ:)))

bende çizdirmeyi düşünmüştüm.ama tekrarlıyormuş.vazgeçtim o yüzden.ben duamı okurum canım bu gece girebilirsen tekrar okudum diye yazarım.şimdi çıkmam lazım kocişim geldiiii:))öptüm...

tamam kuzu ınmsallah kardesının de halayını cekerız 5 gun sonra:)))))
nasıl oldu daha ıyımı bu arada

hosgeldınn topiğin cıtırııı:))))))))

yemek yemeye gititm kaçmışsınız yaffff
evet bebğim daha iyi bu gün evden has yürüyerek iğne yaptırmaya gittik (20 dk falan yürüdk) kız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ıkızler yaptımm kuzuu:)))
yorumunu alayımm:))
canım ateşin süper görünüyor.
inşallah hayırlı haberler verir bize. eşim izinli 2 gündür hiç bakamadım kk ya. evde değildik. dua yı da okuyamadım hala. birazdan okumayı planlıyorum eşim başımda dikiliyor. belki ovulasyon bugün olabiir kapalı tüpde de olsa yapsak mı diye düşünüyorum.

zaten bebekler hep böle beklemedığın zamanda geliyormuş:))))))

beni sorarsanız sonda etkisi geçti iyiyim allaha şükür 2 gündür preseed le çalışrım . dr belli olmaz çalışın dedi diye. pazartei 17 idi ne zaman çatlar bu acaba. bak tablom şöle çizgi de çekilmedi daha ama artış var.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
hepimiz için duayı okudum herkesi söyledim yeter kardeşine de dua ettim janiyi de untmadım
tükkanı kapatıyorum iyi geceler.
günaydın:)))))))

hepimiz için duayı okudum herkesi söyledim yeter kardeşine de dua ettim janiyi de untmadım
tükkanı kapatıyorum iyi geceler.
günaydın:)))))))

Bende okudum kızlar Allah kabul etsin dualarımızı ins

canımm bende merak ettım bugun gorunmeyınce:)
kuzum catlamıs gıbı gozkuyor ama eger bu gunde çalıştıysanız en azından
yumurtayı yakalamayı garantıledınız demektır:))))))
yumurta ger hun yaklaık 2 mm buyur bugun çatlamadıysa bıle 23-24 mm e ulaşmıstır
ondana daha fazla buyrse zaten çatlamayıp kıste donusur ama senınkı 20 mm ken fılan çatlamıs sanırım
atesın oyle dıo:)
benım ates sonunda cozutuo cnm 27. gun gorcez:)
bende hepınız adınaa burdan tanıdığuım başka arkaadslar adınada
yeterın kardesıne herkese tek tek dua etım allah kabul etsın kıslar hepımızın dualrını.. amın
ıyı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…