Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

slm bende gurubunuza yeni katıldım 6 yıllık evliyim 1,5 senedir korunmuyorum eşime varikosel ameliyatı dediler 6 ay önce oldu bugün tekrar sperm tahlili yaptırdık hiç faydası olmamış doktorda tüp bebekte başka şansınız yok dedi bugün bununla ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim tüp bebekmi aşılamamı

günaydın hayırlı cumlar rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşş

Kizlar duayi okudum. Allah kabul etsin insallah.
amın canım dılıne gonlune sağlık
kendımı cok ıyı hısseetım dun
ben kendım ıcın okuyordum hep ama
dun başkalarınında benım ıcın dua okuduğunu bılıodum
bu cok ıyı geldı.))))))
hosgeldın ays87
eğer sperm deerlerını yazarsan yorum yapabılırız..
cnm çatlamamıs olamaz cunku en son 25 mm de catlıo
senın taa pazartesı 17 mmse kalmaz bugune benımkıde gıdım gıdım
arttı bu ay bakasana tek tek artı:)))))))
günaydın hayırlı cumlar rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşş

hayırlı cumalarr canımm dularımız kabul olsun ınsallah:))))

hayırlı cumalar hanımlarr allhım dularımızı kabul etsın ınsallh bana da dua edın olur mu bugun 4.günüm
dondurulmuslarımı denedım hayırlısyla 22 sı test tarıhım

bi sayfada okudum ananas kan sulandırıyormus dogru mudur
ben zaten coraspin içiyorum
1 dilim yedim ama okuduktan sonra korktum acıkcası ne yapmalıyım hanımlar

bende yatsıdan sonra okurum:)
nextcim siz yınede gun asırı değerlendırın:)))
değerlendiriyoz sayılır daha 2 kere çalışabildik dün test yaptım salak test bi türlü 2. çizgiyi göremedim sıvım güzel diyo hatalımıdır nedir anlamadım ya bugün yine çalışcam ben
yetercim kız kardeşine geçmiş olsun umarım emeği boşa çıkmayacak
ikizler senle aynı gidiyoruz sen de mi yakalayamadın şu nazlı kızı hahaha daha çok çalışmak lazım çooook ben perssedi ilk kez dün kullandım iyiymiş

bence aşılama zaman kaybı ben tüp derim

amiiiiiiiinnnnnn

bi sayfada okudum ananas kan sulandırıyormus dogru mudur
ben zaten coraspin içiyorum
1 dilim yedim ama okuduktan sonra korktum acıkcası ne yapmalıyım hanımlar

Tatlım hoşgeldin. Ananası sadece sana dediğim gibi 3-4 gün yiyeceksin oda 1 dilim :)) Korkam bişey olmaz. Ama sen zaten 4. gündesin o yüzden daha yemene gerek yok
Nasıl gidiyor peki heyecanlı bekleyiş.

NEXT,
3 kez preseed denedim kapalı tüpten yumurtlamama rağmen. dr olsun biraz açıklık var sen dene dedi diye.
eşim de diyoki bu ay kapalı tüp falan dinlemedim çocuğu koydum kesin......... tam manyak
ama ateşime göre hala çatlamamış bu yumurta.
pazartesi 17 mm ise
salı 19 mm
çarşamba 21
perşembe 23
cuma 25
umut ne dersin bugün mü çatlıcak aman bugünde preseed kullanamıcam mantar olcam valla.çatlamadıysa kendi bilir yaşam şansını kaybeder çok da naz çekemicem diğer ay ki yaşar hehehe

kafayı sıyırdım ben kesin.
dualarda melo seko yu unutmuşum çok az geliyo yaaa. bi daha senide eklicem merak etme:)

NEXT
sen kaçıncı gündesin?
şu tabloyu sende yapsan da görsek gününü, ateşini, ilişki günlerini hadi amaaaaaaa........

Son düzenleme:
hayırlı cumalar hanımlarr allhım dularımızı kabul etsın ınsallh bana da dua edın olur mu bugun 4.günüm
dondurulmuslarımı denedım hayırlısyla 22 sı test tarıhım
ınsallah rabbım ol demıstır canımm:))))
preseed ıyıdır yaa:)999
ben ovulasyon testlerıne guvenıorum cnm akıntın bıle
daha guvenılır bence bugun de olsun:)))

ıkızlerım senın atesın yukseldı kı sen ffye
bakma o cekmedı dıye..gecen ay senın atesın epey yuksektı yaa onu baz alıo sımdı
yook kuzu bu gune kalmamıstır yoksa 36.6 cıkarmı hiç:)))))
preseede bugun gerek yok:)))
benım tabloma baksana gıdım gıdım yukseldı benımde

sounda seni yakaladım umut.
uff yaa kaç gündür kk ya takılamadım rahatça.
yaa var ya hamile olmadımı bilmesem hamileyim sanacam. bir uyku bastırıyo sorma. 2 gibi geldim doğru yatağa.
şimdi kalktım nasıl iş var yemek çamaşırlar asılcak ütüyü hiç sölemiyim 40 parçayı buldu. derhal yapmam lazım yada ütücüye vermeliyim.yarım gün çalışıp ütüyü de ütücüye vermeye utanmasam verecem ........
senin ateş de yavaş çıkıyo
benimkine baksana düşmüş bile bugün. sinir

yani bugün çalışmayalım di mi biz?
akıntıyı da bilemiyorum yine fitil verdi ya dr. o akıyo bütün gün.
ama libidom arttı hala da azalmadı ben ondan şüpheleniyorum acaba ovulasyon olmadı mı diye. ama nnn hiç kasamıcam kapalı tüp için .
şimdi gidip balkon yıkıcam çamaşır ascam yemek olurken de arada bakarım sora da ütü akşam feriha ayyy benim iş bitmez bugün:))))
sen neler yapıyosun çıtırım??

kuzum dun çalıstıysanız bugun ara verebılırsınız yarında yukselmezse yarın çalısısrsınız
ama ben atesınden zıyade yumurtanın boyutundan
dolayı da çatlamıstır dıorum:))))
benımde yemeğim yok yapasımda yok
menemen uydurcam zannımca:))))

bızde 10 11 13 çalıstık çatlamıstır dıye bıraktık sonra:))))

bizde 10 11 12 çalıştık hemde sonda takılmış idrar yoluma rağmen . 1 kez çalışcaktım ben. bu sefer kocam tutturdu ben kapalı tüpten bebe yapcam diye. iyi ki dr belli olmaz siz çalışın dedi. o da manyaklaştı da çaktırmıyo.
herkes soruyo abi ne zaman bebe yapcan diye 37 yaşında olunca tabiiiiiii((((

ayy ıyı kusum dediğin gıbı hiç belli olmaz:)))))
senın 8. gunmu 17 mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…