Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayy ınsallah bı gun göbüşerı tokustururuz
onları ölçüştüruruz kuzum beebklerın kılosunu soylerız boyle:)))
bugun boş basık vardı cok acıklıydı yaa turk fılmı
kadın ya canımı al ya bı bebek ver dedı
beebği oldu ama kartal kaptı kendısı de kartalla çarpısırken öldü
hayırlısını dılemek laazım allah ısyan ettırmesın ya...

aynen hayırlısı ben acele etmiyorum hahahaha nasıl yalan ama :)))))))))
kızz yumurtalar gıbı sendemı kudurdun
ne yedıysen bana da soyle:))))
kudurduğumdan değil yine de ovulasyon olmamışmıdır diye sormuştum.
ama şöle bi durum var. benim bir ay libidom yerlerde sürünüyo bi ay böyle artıyo , bu ay yüksek gibi.multibionta ya başladım ondan da olabilir.ama ovulasyon geçince yine düşüyo

hımmm:)))))))
ıyı bakalım kusum yaa bende dört gozle asılamya gececeğımız
gunlerı beklıorum
bosa ugrasıomusum gıbı gelıo
baktım genelede ılerı hızlısı%0 olup da gebe kalanlrı sayısı
cok yuksek mesela ml de 100 mılyon fılan:))))
yanıı zaten sınırda sayı hem de ılerı hızlı yok yanı
boşa beklıoz ama napımm
esımın ıcı rahat etsın bakalım

asıl sorcam sorcam herkese unutuyorum.......
bazı aylar yumurta büyümeye başlayınca benim direk memelerim acıyo şişiyo adet öncesi gibi. sizde de oluyo mu? ben ordan anlıyorum haah diyorum yumurtlama yakındır. baya 1 hafta kalıyo o şekilde. var mı böyle bişey yaşayan? sonra çoğu zaman iniyo . bazen adet olana kadar öle kalıyo.memelerim kistik benim bi sürü kistim var ondan mı acaba?

ben göğsumden pek farketmıorum ama bı gun gebe olursam
meme uçlarının ağrıması lazım cunku çatlatma ığnesı vurulduğunda aynen oyle olmustu
onunda ıcınde hamılelık hormonu hcg var benım ıkı denememdede oyle oldu onun ıcın
hamıle olmadığımı bılorum her ay:)))
fıbro kistlerınmı var?

ben göğsumden pek farketmıorum ama bı gun gebe olursam
meme uçlarının ağrıması lazım cunku çatlatma ığnesı vurulduğunda aynen oyle olmustu
onunda ıcınde hamılelık hormonu hcg var benım ıkı denememdede oyle oldu onun ıcın
hamıle olmadığımı bılorum her ay:)))
fıbro kistlerınmı var?

biz napak ileri hızlımız % 30-35 lerde yumurtayı bulamıyo salaklar. yada ölüolar içerde benim salak enfeksiyonum yapışıklıklarım yüzünden. tarla bozuk .herşey düzgün olmadan olmuyo bu iş. zaten sayımız bizim de sınırda. olsa 200 milyon nasılsa bulur birisi yumurtayı diyorum. proxseed e güveniyom işte biraz.bende sorun olmasa şimdiye çoktan 2. ye hamileydim. kuzenler tüm bebeleri tek atışta yaptılar. yazık benimde öle olcak diye bekliyolardı. artık onlarda benden ümidi kesti.

evet fibrokistti sanırım önemsizmiş 10 kişiden 7 sinde varmış ama çoğu kadın fark etmezmiş. bende elimle hissedemiyorum dr buluyo. pimpirikliliğimden tesadüfen buldurdum bende.

evet fibrokistti sanırım önemsizmiş 10 kişiden 7 sinde varmış ama çoğu kadın fark etmezmiş. bende elimle hissedemiyorum dr buluyo. pimpirikliliğimden tesadüfen buldurdum bende.

dediğin gibi cnm hersey bahane aslında 13 mılyonla kalmıs
bı kadın ama ılerı hızlısı %63..
bakalımm allah ol dedıkten sonra oluo bı sekılde,
bendede bı kez var demıstı dr sonra kı yılkı kontrolde kaybolmsu dedı
ıcı sıvı dolu su kesecıklerı ama agrı yapar:))))))

next diyodu ya her hamilelik kendine özeldir. eblli olmaz hcg her zaman meme uçlarını ağrıtmaz. bir gün hiç beklemediğimiz bi şekilde gebe olduğumuzu öğrenicez. eşin de dicek bak boşuna beklemiyomuşuz.....

ınsallah canımm ınsallah oyledır
erkenden umudu yıtırmek de kotu
son ana kadar umutla bekleyınce ınsan oyalanıo
sen benım uyduruk ruyayı okudunmu
ıkı tane tavuk yumurtası sarısı goruomus dr muayne edrken:)))9

işte ileri hızlı % 63 ne demek. fişek gibi spermlerin çoğu. anında görüntü veriyolar.

ben 2 yılda bir kontrol oluyorum her gittiğimde büyüyüp çoğalıyo kistler. bu sene gitmem lazımdı ihmal ettim. 6 ay geçti. ağrı çok nadir oluyo. adet öncesi böyle resmen mememi sıkıyorum elimle çok fena bi iğne batması oluyo. ama önemsemeyince onlarda ağrımıyo.

fırında kramelı patates, tavuk, t. suyuna tarhana yaptım hala kocam gelmedi(. oturup feriahyla üyü yapıcam şimdilik. gelince yeriz artık.
istersen sen gel yemek yer muhabbet ederiz:)))))

Son düzenleme:

hadi hayra alamet olsun bi ikiz bekliyom topikten ben:))))))

Son düzenleme:
amannn bu saate kadar 12 parça ütü yaptım.yarın daha 2 makine yıkanıp ütülenecek. çok iş biriktirdim ben

yemek artıklarını kedişlere köpüşlere götürdüm çöpün yanına. bulaşık yemek derken bu saat oldu.
umut nasıl oldun sakın hasta olma!!!!!!!!!

godes,
nasılsın tatlım?

Canım iyiyim valla umutcumla yazdıklarınızı okuyordum.Ne güzel muhabbet böyle. Bende canım reglimi bekliyorum bugün gelmesi gerekt gelmedi. Birde tansiyon sorunum var sanırım dünden beri düşüyor hemen farkediyorum. Hayır olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…