- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.981
iyiyim canım
idrar sorunum sondayı yiyince biraz iyi gibi nedense:)))
boğaz enfeksiyonu da geçti. az bi faranjit var o da zaten hiç geçmez okul açık oldu sürece.
yani iyiyim bu durumda.
inşallah adetin gelmez canım....
hayırlı haberler verirsin bize.
ben yatıyorum kociş çağırıyor öptüm seni
iyi geceler canım.......
Tatlım hoşgeldin. Ananası sadece sana dediğim gibi 3-4 gün yiyeceksin oda 1 dilim :)) Korkam bişey olmaz. Ama sen zaten 4. gündesin o yüzden daha yemene gerek yok
Nasıl gidiyor peki heyecanlı bekleyiş.
walla canım sadece 1 dilim yedim :) oda ılk geldıgım gun ınsallh tutunmustur teyzesı bu yaramaz mnık
zor heyecanlı korkulu baska turlu anlatamam herhalde :))
melocum inşallah bebeğin senin tatlı yumuşak rahiminde keyifle uyuyordur. 2. gebemiz sen olursun. çok güzel şeyler düşün emi. ananası da kafana takma bişey olmaz.hayırlı cumalar hanımlarr allhım dularımızı kabul etsın ınsallh bana da dua edın olur mu bugun 4.günüm
dondurulmuslarımı denedım hayırlısyla 22 sı test tarıhım
bi sayfada okudum ananas kan sulandırıyormus dogru mudur
ben zaten coraspin içiyorum
1 dilim yedim ama okuduktan sonra korktum acıkcası ne yapmalıyım hanımlar
değerlendiriyoz sayılır daha 2 kere çalışabildik dün test yaptım salak test bi türlü 2. çizgiyi göremedim sıvım güzel diyo hatalımıdır nedir anlamadım ya bugün yine çalışcam ben
melocum inşallah bebeğin senin tatlı yumuşak rahiminde keyifle uyuyordur. 2. gebemiz sen olursun. çok güzel şeyler düşün emi. ananası da kafana takma bişey olmaz.
next ne alemdesin tatlım
yakaladın mı ovulasyonu. keşke gidip bi yumurtaya baktırsaydın. preseed rahatlığı da iyiymiş dimi. eşim dün de diyo hadi jeli hazırla da bu günü de boş geçmeyelim. amannn 25 mm oldu çoktan çatlamıştır hiç uğraşamam. şansınmızı zorladık bile biz. ama ff salağı hala çizgi çekmiyo gerzek...........
bugün yine ütü çamaşır beni bekler. gidip biraz daha tembellik yapıp işe koyulcam. her tarafım deli gibi kaşınıyo ilaçlar yan etki yaptı heralde. hart hart hart deli olcam.
haa next bi de kocişine bi ara sorsana aylık lensleri 1,5 -2 ay kullanmak zararlı mı hemen atalım mı? süresi dolduğunda....
c.tesi planları neler bakalım anlatıvein gari.......
alın buda tablom ateşim yükseliyo.......
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte ileri hızlı % 63 ne demek. fişek gibi spermlerin çoğu. anında görüntü veriyolar.
ben 2 yılda bir kontrol oluyorum her gittiğimde büyüyüp çoğalıyo kistler. bu sene gitmem lazımdı ihmal ettim. 6 ay geçti. ağrı çok nadir oluyo. adet öncesi böyle resmen mememi sıkıyorum elimle çok fena bi iğne batması oluyo. ama önemsemeyince onlarda ağrımıyo.
fırında kramelı patates, tavuk, t. suyuna tarhana yaptım hala kocam gelmedi(. oturup feriahyla üyü yapıcam şimdilik. gelince yeriz artık.
istersen sen gel yemek yer muhabbet ederiz:)))))
ıyıyım kuzuu cok sukur hasta olmadım ama dun ayaklarım hiç ısınmadıamannn bu saate kadar 12 parça ütü yaptım.yarın daha 2 makine yıkanıp ütülenecek. çok iş biriktirdim ben
yemek artıklarını kedişlere köpüşlere götürdüm çöpün yanına. bulaşık yemek derken bu saat oldu.
umut nasıl oldun sakın hasta olma!!!!!!!!!
godes,
nasılsın tatlım?
Canım iyiyim valla umutcumla yazdıklarınızı okuyordum.Ne güzel muhabbet böyle. Bende canım reglimi bekliyorum bugün gelmesi gerekt gelmedi. Birde tansiyon sorunum var sanırım dünden beri düşüyor hemen farkediyorum. Hayır olsun inşallah..
vallahi çok süper bir rüya bu okurken bile çok huzur doldu içim.rengarenk ötücü kuşunu sevsinler senin...........omzuna konması da hayırlı haber vermesi demek. çok güzel haberler alacaksın.hem senin istediğin herşeyi yapıyor çok uysal bir kuş:)))))çok istediğinn bi çuvaldan süpriz yapıyor sana:))))))bu arada dıkkat ettıysenız 400.cü sayfayı yazmak baka nasıp oldu:))))
bıde bugun yıne ruya gördüm hayrolsun cuma gunu hayrına olsun
ben yerfıstığının yasıı cok severım bı cuvalın ıcıne bıraz fıstık topladım sonra
cuvalı actık kı ne goreyım rengarenk bı kus
uctu omzuma kondu ve öttü
bende dedımkı ıı ıı ben bunu papğanın yanına koyarım ama kaçarsa dedım
hadı çuvalın ıcıne geri gir dedim girdi:)))
hayrolsun kızlar okuyan herkes hayra yorsun nolur
neye yorarsan o olurmş:))
seni umutlandırmak istemem ama bu tablo çok güzel görünüyor. ateşçi kızlar görse kesin hamilesin der:)bende bugün yarım saat geç ölçtüm ama ne çıktıysa onu yazdım .olsun o kadarda yarım saat fark etmez.sen gebiş gibisin :)2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ıkızlerım tablom bu da
yarım saat geç ölçtum onun ıcın belkı bıraz yuksek cıktı ama
36.7 mı yazsam acaba dedım neyse benım tablo sonuna doğru cortluo zaten
sımdı hep boyle guzel gıder
yanı diğer aylara gotre bı fark yok yıne:))
gunaydınn canımmmm
yarında yuksek kalırsa 8. gune cekecek dıye dusunuyorum ama
gecen aykıne gore bakıo bence keske yumurta boyutunu yazabıleceğımız bı kısmı olsa
ozamn daha net ceker cızgıyı
canım benım lenslerın zamnı dolunca batmaya baslıo mecburen atıorum:)
ıyıyım kuzuu cok sukur hasta olmadım ama dun ayaklarım hiç ısınmadı
cok usuyordum hava ıyı olmasına regmen ateslenıomuyum dedım
ama ıyı uyandım sukur:))
sen nasılsın sondayı beklermıs meğer senınkı:))
kızlar maaşallah son hız çalışmaya devam ediyorsunuz...
İKİZLER cnm hadi bakalım busefer çok azimli gördüm seni galiba bu ay sende bişiyler olcak gibi,
UMUTcum sende işin ucunu bırakmıyorsun, böyle devamm, gelecek bebeişler inşallah
ya bu arada benim bugün 34.günüm ve hala adet olmadım, sıkılıyorum artık yaaaaa, testlerimde hep tek çizgi çıkıyor, hasta olamadım bi türlü, çok sıkılıyorum offf offffffff
canım doğru yoldamıyız yanlış mı onu bilmiyoruz ama çalışıyoruz işte belki allahtan bi mucize gelir diye..
senin durum gerçekten çok kasıcı bi git dr a baktır varmı bi minik diye. böyle beklemek çok zor bir de tek çizgiyi görmek daha da sinir bozucu..
Hayır olsun canım rüyan. Bence hiç beklemediğin ve hiç ummadığın zamanda hayataına renk katacak bişey girecek :))) Buda benim yorumum...bu arada dıkkat ettıysenız 400.cü sayfayı yazmak baka nasıp oldu:))))
bıde bugun yıne ruya gördüm hayrolsun cuma gunu hayrına olsun
ben yerfıstığının yasıı cok severım bı cuvalın ıcıne bıraz fıstık topladım sonra
cuvalı actık kı ne goreyım rengarenk bı kus
uctu omzuma kondu ve öttü
bende dedımkı ıı ıı ben bunu papğanın yanına koyarım ama kaçarsa dedım
hadı çuvalın ıcıne geri gir dedim girdi:)))
hayrolsun kızlar okuyan herkes hayra yorsun nolur
neye yorarsan o olurmş:))
Canım valla şu regli gelecekse gelsin bekletmesin yaaa en sıkıntılı şey. Umarım testlerin yanlışdır canım ne diyim.kızlar maaşallah son hız çalışmaya devam ediyorsunuz...
İKİZLER cnm hadi bakalım busefer çok azimli gördüm seni galiba bu ay sende bişiyler olcak gibi,
UMUTcum sende işin ucunu bırakmıyorsun, böyle devamm, gelecek bebeişler inşallah
ya bu arada benim bugün 34.günüm ve hala adet olmadım, sıkılıyorum artık yaaaaa, testlerimde hep tek çizgi çıkıyor, hasta olamadım bi türlü, çok sıkılıyorum offf offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?