Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

iyiyim canım
idrar sorunum sondayı yiyince biraz iyi gibi nedense:)))

boğaz enfeksiyonu da geçti. az bi faranjit var o da zaten hiç geçmez okul açık oldu sürece.

yani iyiyim bu durumda.
inşallah adetin gelmez canım....
hayırlı haberler verirsin bize.
ben yatıyorum kociş çağırıyor öptüm seni
iyi geceler canım.......

Oh süper canım yaaa bütün sıkıntıları geçsin yaaa. Faranjitte o zaman idare edicen şeker. Çok geçmiş olsun.
Valla geleceksede hemen gelsin bekletmesin valla.
İyi geceler tatlım. Çok öptüm..

Tatlım hoşgeldin. Ananası sadece sana dediğim gibi 3-4 gün yiyeceksin oda 1 dilim :)) Korkam bişey olmaz. Ama sen zaten 4. gündesin o yüzden daha yemene gerek yok
Nasıl gidiyor peki heyecanlı bekleyiş.

walla canım sadece 1 dilim yedim :) oda ılk geldıgım gun ınsallh tutunmustur teyzesı bu yaramaz mnık
zor heyecanlı korkulu baska turlu anlatamam herhalde :))

walla canım sadece 1 dilim yedim :) oda ılk geldıgım gun ınsallh tutunmustur teyzesı bu yaramaz mnık
zor heyecanlı korkulu baska turlu anlatamam herhalde :))

Canım herşey vesile alsında sen yesende yemesende olacağı varsa olur. Valla seni bizdne başka kimse anlayamaz zaten. İnşallah iniğin seninledir ve güzel haberler vermek nasip olur.

arkadaslar Amerika'da yaşayan çok başarılı bir arkadaşım fertiliteyle ilgili bir web sitesi hazırlıyor. Yakında hayata geçecek. Şu anda kısa ipuçları veriyor twitter'da. Dilerseniz takip edin. tüp bebek sahibi bir anne olarak ben çok şey öğrendim. ikinci bebeğime doğal yollarla hamile kalmak üzere çalışıyorum.

https://twitter.com/#!/FertiliteRehber

hayırlı cumalar hanımlarr allhım dularımızı kabul etsın ınsallh bana da dua edın olur mu bugun 4.günüm
dondurulmuslarımı denedım hayırlısyla 22 sı test tarıhım
melocum inşallah bebeğin senin tatlı yumuşak rahiminde keyifle uyuyordur. 2. gebemiz sen olursun. çok güzel şeyler düşün emi. ananası da kafana takma bişey olmaz.
bi sayfada okudum ananas kan sulandırıyormus dogru mudur
ben zaten coraspin içiyorum
1 dilim yedim ama okuduktan sonra korktum acıkcası ne yapmalıyım hanımlar

değerlendiriyoz sayılır daha 2 kere çalışabildik dün test yaptım salak test bi türlü 2. çizgiyi göremedim sıvım güzel diyo hatalımıdır nedir anlamadım ya bugün yine çalışcam ben

next ne alemdesin tatlım
yakaladın mı ovulasyonu. keşke gidip bi yumurtaya baktırsaydın. preseed rahatlığı da iyiymiş dimi. eşim dün de diyo hadi jeli hazırla da bu günü de boş geçmeyelim. amannn 25 mm oldu çoktan çatlamıştır hiç uğraşamam. şansınmızı zorladık bile biz. ama ff salağı hala çizgi çekmiyo gerzek...........

bugün yine ütü çamaşır beni bekler. gidip biraz daha tembellik yapıp işe koyulcam. her tarafım deli gibi kaşınıyo ilaçlar yan etki yaptı heralde. hart hart hart deli olcam.

haa next bi de kocişine bi ara sorsana aylık lensleri 1,5 -2 ay kullanmak zararlı mı hemen atalım mı? süresi dolduğunda....

c.tesi planları neler bakalım anlatıvein gari.......

alın buda tablom ateşim yükseliyo.......

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
huuuuuu huuuuuuuuu kalkın artık yaaaaaaaaa
ben kocamı işe uğurladım burdayım ama kimse yok. siz uykucular yüzünden topik kim bilir kaçıncı sıraya geriledi. :44::44:

gunaydınn canımmmm
yarında yuksek kalırsa 8. gune cekecek dıye dusunuyorum ama
gecen aykıne gore bakıo bence keske yumurta boyutunu yazabıleceğımız bı kısmı olsa
ozamn daha net ceker cızgıyı
canım benım lenslerın zamnı dolunca batmaya baslıo mecburen atıorum:)

kuzum keske yakın olsak da kahveye gelsek bırbırımıze
valla ne guzel olurdu cok ısterdım:)

ıyıyım kuzuu cok sukur hasta olmadım ama dun ayaklarım hiç ısınmadı
cok usuyordum hava ıyı olmasına regmen ateslenıomuyum dedım
ama ıyı uyandım sukur:))
sen nasılsın sondayı beklermıs meğer senınkı:))

godessss hadı ınsallah gelmesınn ınsallh yaa dualrımız kabul olsun:)

bu arada dıkkat ettıysenız 400.cü sayfayı yazmak baka nasıp oldu:))))
bıde bugun yıne ruya gördüm hayrolsun cuma gunu hayrına olsun
ben yerfıstığının yasıı cok severım bı cuvalın ıcıne bıraz fıstık topladım sonra
cuvalı actık kı ne goreyım rengarenk bı kus
uctu omzuma kondu ve öttü
bende dedımkı ıı ıı ben bunu papğanın yanına koyarım ama kaçarsa dedım
hadı çuvalın ıcıne geri gir dedim girdi:)))
hayrolsun kızlar okuyan herkes hayra yorsun nolur
neye yorarsan o olurmş:))

vallahi çok süper bir rüya bu okurken bile çok huzur doldu içim.rengarenk ötücü kuşunu sevsinler senin...........omzuna konması da hayırlı haber vermesi demek. çok güzel haberler alacaksın.hem senin istediğin herşeyi yapıyor çok uysal bir kuş:)))))çok istediğinn bi çuvaldan süpriz yapıyor sana:))))))

400 e ulaştık şaka maka. ben geldiğimde 100 ü bulmuşmuydu onu bile hatırlamıyorum.

seni umutlandırmak istemem ama bu tablo çok güzel görünüyor. ateşçi kızlar görse kesin hamilesin der:)bende bugün yarım saat geç ölçtüm ama ne çıktıysa onu yazdım .olsun o kadarda yarım saat fark etmez.sen gebiş gibisin :)

benim tabloyada 12 . güne çekecek çizgiyi 2 gün daha 36,7 çıkarsa. ben 8 gün çalışma yapmadım zaten 17 mm diye.yapsamıydım sence?erken değilmiydi. bende lensleri batınca atıyorum ama bazen çok sağlam oluyor kullanıyorum ama zararlı olur mu diye de korkuyorum da ondan sordum.

aman iyi ol hastalanma. sonda sanki deliği genişletti. yine sık çıkıyorum ama kolay yapıyorum. bu ay zor da diğer ay bari hamile kalsam açık tüpten gelsede .o zaman temmuz da doğururum ama napim ücretsiz izin rapor falan alırım:))))))))))) doğurdum da o kaldı!!!!

Son düzenleme:
bende sabah eşim gittikten sonra 2 saat uyudum. o sırada rüya gördüm. bir büyük mağaza. kapalı kutuları açıyorum ve çok güzel ayakkabılar var. ama hiç kimse görmemiş ilk ben açıyorum. deniyorum açık var kapalı var sandalet var. deniyorum deriymiş hepsi ama çok güzel ve rahatlar. arkadaşlar görüyo ayy bizde bakalım geriden basit gibi göründü ama çok güzelmiş diyolar ama gidiyolar. ben denemeya devam ediyorum karar veremiyorum sonra lacivert önü kapalı olanla siyah önü açık olanı beğeniyorum bunları alayım diyorum ama acelem varmış alamadan bırakıp gidiyorum sonra gelip alcakmışm.

ne demekki bu rüya bi yorumu varmıdır.netten okudum ama kararsız kaldım.kırmızı sandaleti giyiyorum ama onu beğenmiyorum eliyorum.

bi yerde böyle yorumlamış(((((
Rüyada farklı ayakkabı giymiş olduğunu görmek ; farklı renklerde veya farklı tipte ayakkabılar giymek ; bu rüya size yanlış yönde ilerlediğinizi göstererir

Son düzenleme:
kızlar maaşallah son hız çalışmaya devam ediyorsunuz...
İKİZLER cnm hadi bakalım busefer çok azimli gördüm seni galiba bu ay sende bişiyler olcak gibi,
UMUTcum sende işin ucunu bırakmıyorsun, böyle devamm, gelecek bebeişler inşallah

ya bu arada benim bugün 34.günüm ve hala adet olmadım, sıkılıyorum artık yaaaaa, testlerimde hep tek çizgi çıkıyor, hasta olamadım bi türlü, çok sıkılıyorum offf offffffff

canım doğru yoldamıyız yanlış mı onu bilmiyoruz ama çalışıyoruz işte belki allahtan bi mucize gelir diye..

senin durum gerçekten çok kasıcı bi git dr a baktır varmı bi minik diye. böyle beklemek çok zor bir de tek çizgiyi görmek daha da sinir bozucu..

dr için pzt ye kadar beklicem, salı günüe kadar hasta olmazsam hala doktora gidicem, bebekte yoksa ciddi bişiyler olmasından korkuyorumm, çok geriliyorum yaaa, ya hasta olsam bebekten umudumu kessem yada iki çizgi çıksada rahatlasam artık.....

mrhb kızlar nasıslınız
umutbizimolsun hayırlara çıksın inşşş

Hayır olsun canım rüyan. Bence hiç beklemediğin ve hiç ummadığın zamanda hayataına renk katacak bişey girecek :))) Buda benim yorumum...
Canım valla şu regli gelecekse gelsin bekletmesin yaaa en sıkıntılı şey. Umarım testlerin yanlışdır canım ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…