- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.181
canım benim aşılama şansım çokkkkkkkkk çooooooook düşüktü ben sabırsızz taze duramadım iki tüp arası yaptımmmmşimdi şöle ki ben geçen sene ramaan da örendim eyülüde başladım 16 ekim 1. tüp negatif sonra kasım da aşılama ne hatif aralıkda kist aspitrasyonu ocakta 2. tüp :)gebelik oldu ama 2.5 larla başlayan değerlerrr:Sneticede sonlandırdık gebeliği:Ssonra mayısta 3. tüp bebek oda negatif şimdi beklemece denemece şiperm sayımız 1 milyon tatlım %8 dedi dr aşılama şansını ondan sen beni baz alma
rabbim ol derse olur inşallah sanad ol der ve yakın zamanda bebişine hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın tatlım.benimde ilk aşılamam o yüzden hiç bişey bilmiyorum.zaten tutmazsa 2. aşılamayı yaptırmıcam tüp bebeğe geçicez.heyet raporu ile aldım ilaçları falan ama yine 1200 civaru tuttu herşey.ben tüp bebeğe bütçemi ayırdım ocak ayında yaptırıcam nasipse.inşallah en yakın zamanda kauşuruz bebişlerimize..
ahh be umutumm beeee yetişir inşallahh bi tane gözü açık yeğenimdee gelir şenlendirir bizziiiiivalla benim kuzenim ilk bebesi tüp beybiişşş 2 yaşında şu anda ve sonrasında 2. çocuk için bi daha deneyelim vs. derkennn bi baktı ki hamiş idiiiiii hemde 4 milyon sayı vardı tüpten önce ameliyat olldu 1 milyona düştüüü acil tüp yapıldı çok şükür tuttuyu. ve bu nisandaaa hiççç anlamadan hamile kaldı hemde regli oldu üzerine gördü yaniii Rabbim ol desin mucizesi çok bizzat yaşadı gözlerimin önündee inşallah öle bi mucize bulsa bizi diyorum ama 1 milyon sayımız var inan hızını sormadım bile genede bi umut deniyoruzzz:26:
bende eşimi öyle teselli etmeye çalışıyom da sınavın başarısız olmasına dayanamıyo. bünyesi bunu çok zor sindiriyo. hazmedemedi hala.bakalım kusum yaa ateş topişinden cardelens hamıle ve kızın en yuksek atesı kez oda 36.7
dpo 10. da kan vermıs ne ozguven valla tekdir ettım ben 4 gun gecıo ıdrar testı bıle yapamıom:))))))
jannye slamını soyleemz olurmuyu mhep anıoz ıkzılerle senı dedım kıslardan nomu ısteyen olursa ver ddidi od sana slm soyledi:)))))
herseyde bı hayır vardır kuzum belkı sızın ıcın huzuzrlu bı ıs olmayacaktı
az daha sabır rabbım ısıteecektir canım ya
kıs soylşedık benım mıdem azdı basım ağrıdı agzımdan yara cıktı stresten kadın guluo fılan
keyfı kaçmış bellı ama ben daha cok etkılendım allah ıslah etsın kocasını kuzum...
hoşgeldııınn derınn merak edıodum seniiii:))))))gel aradaaaa
valla bak dediğim gibi yükselmiş tekrar bugün. nedense biraz umutlanıveriyorum bu ay senden. bi belirti var mı? hiç de hamiş olmadık yaa belirtide anlayamıyoruz.yalnız cardelens demekki baya bi şüphelenmiş de kan tahlili yaptırmış.bende elimde çok var diye yapıyom bazen ama bu ay yapmıcam gıcık oluyorum bekleyişe. ben artık beklemiyom zaten . hatta vazgeçtim desem yalan olur hehehehe:) bi kere kan testi yaptırdım onuda idrar yüzünden antibiyotik içecektim güya dr a ddim belki gebeyimdir . kendim pek inanmadım ama dr inandı yaptıydı. sonrada idrar temiz çıkınca anca hcg yaptırdığımla kaldım. adet 4 gün geçmeden hayatta kan man vermem.2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ıkızlerrr tappploooo:))
çatlamaya çok yakınsın yada çatladın iyi çalış.....342413 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablom ama ateşim yüksek gibi anlamadım bu işi tüp bebekten sonra ki ilk adetim bu bakalım hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyorum normalde ateşim bu kafdar yüksek başlamazdı anlamadım
ben de senin gibi düşünüyorum aslında salihacım hadi maddi kısmını geçeyim ki aslında geçilcek gibi de değil.tutmazsa tüpten sonraki yıkılışa dayanamayabilirim ve 2. denemeyi yapmam gibi geliyor.ama tutarsada aptal gibi neden bekledim diye kendime kızarım. arada derede kaldım.Kızlar, ben de geçen sene epey uğraşmıştım tüp bebekle.eşimin hem sperm sayısı düşük, hem hareketsiz, hem de yüzde 70 anormal şekilliydi.aşılama tutmaz, boşuna uğraşmayalım dedi doktorlar.2 defa tüp denedim, olmadı,sonuç negatif...
Sonra tam vazgeçmişken, oluruna bırakmışken hamile olduğumu öğrendim..doğal yolla...
Benim tavsiyem, ben gibi acele etmeyin kızlar.aşılama deneyin, biraz bekleyin filan yaşınız riskli değilse...ben o kadar para harcadığıma pişmanım
bende eşimi öyle teselli etmeye çalışıyom da sınavın başarısız olmasına dayanamıyo. bünyesi bunu çok zor sindiriyo. hazmedemedi hala.
benim öğrenci bugün (daha okuma yazma öğrenemedi hafif kaynaş) sınavdan 10 puan aldım diye ağladı 2 ders başımı şişirdi.bi türlü teselli edemedim. ben bir almayı sevmiyorum ama diye ağlıyo ama daha okuma yazma yok soruların hepsini öndekinden geçirmiş sorada onu dövmüş senin yüzünden bir aldım diye:)))) benim kociş de napsın oda sevmiyo ''bir'' almayı. benide 2 gündür çok üzdü.uyumadı dün gece hiç.
aldatılan teyze ne durumda bugün.yakındır kıyamet kopması.fırtınadan önceki sessizlik durumları var mı?
valla bak dediğim gibi yükselmiş tekrar bugün. nedense biraz umutlanıveriyorum bu ay senden. bi belirti var mı? hiç de hamiş olmadık yaa belirtide anlayamıyoruz.yalnız cardelens demekki baya bi şüphelenmiş de kan tahlili yaptırmış.bende elimde çok var diye yapıyom bazen ama bu ay yapmıcam gıcık oluyorum bekleyişe. ben artık beklemiyom zaten . hatta vazgeçtim desem yalan olur hehehehe:) bi kere kan testi yaptırdım onuda idrar yüzünden antibiyotik içecektim güya dr a ddim belki gebeyimdir . kendim pek inanmadım ama dr inandı yaptıydı. sonrada idrar temiz çıkınca anca hcg yaptırdığımla kaldım. adet 4 gün geçmeden hayatta kan man vermem.
çatlamaya çok yakınsın yada çatladın iyi çalış.....
ben de senin gibi düşünüyorum aslında salihacım hadi maddi kısmını geçeyim ki aslında geçilcek gibi de değil.tutmazsa tüpten sonraki yıkılışa dayanamayabilirim ve 2. denemeyi yapmam gibi geliyor.ama tutarsada aptal gibi neden bekledim diye kendime kızarım. arada derede kaldım.
bu arada biraz önce yazmayı atladım. hoşgeldin.... ne güzel haberle gelmişsin:) bebişin doğdu mu yoksa hamilemisin?Kızlar, ben de geçen sene epey uğraşmıştım tüp bebekle.eşimin hem sperm sayısı düşük, hem hareketsiz, hem de yüzde 70 anormal şekilliydi.aşılama tutmaz, boşuna uğraşmayalım dedi doktorlar.2 defa tüp denedim, olmadı,sonuç negatif...
Sonra tam vazgeçmişken, oluruna bırakmışken hamile olduğumu öğrendim..doğal yolla...
Benim tavsiyem, ben gibi acele etmeyin kızlar.aşılama deneyin, biraz bekleyin filan yaşınız riskli değilse...ben o kadar para harcadığıma pişmanım
hadi hayırlı haberler olsun inşallah kelebeğim... bu perşembe yine duayı okuyalım kızlar ne dersiniz?iyi geceler kızlar bende geldim:))) bugün aşılama oldum çok ii geçti ve bende çok iyiyim bişey hissetmiyorum ağrı falan.doktorum çok ii geçti sorunsuz oldu dedi.bana dua edin lütfeeeennn
derin hoşgeldin seni az çok hatırlıyorum. iyi olmuş yük. lisans kafan dağılır hem evde oturmak zor.Selam canlarım şöleee bir kaç sayfaya bakalbildim tanıdık tanımadık herkese sevgileerrrben son bir kaç ayda geldim gelemedim oldu geçen sene bu zamanlar tüp yapmaya başlamış olmuş idimm:Selde var 3 tüp bir aşılama sıfır bebek :2:hemde 3 farkklı tedavi hee donmuş monmuş diil:Sşimdi 3 donmuş bebe var hazırda ama bu kezde ben hazır olamadım bebe yapacam diye işe güce ara vermiş idiimm:Ssonrada ha deyince iş bulamyısun tabi:Sşimdide yüksek lisansa başladım ahahaa baktım bebe gelmiyo iş istediğim gibi olmuyo yine oldum öğrenci anlayacağınız bu kezde dersler zorluyor bari arada deneyeyim diyorum okula ulaşmak zaten baya zorr anadolu yakassınndan tee beyazıtaa gidiommS:cesaret edemiom yolculuk yapıcam diye:Sböle işte bide cihazdan aldım yumurtlama takibi yapacaz diye başıma iş aştıımm bugün 21. gün halaaa yumurtlamadııııııııııııııııııııııımmmmmm hepinici candan öpeerimm alayınıızzz dualarımdaaaasınızzzzzz
bu arada biraz önce yazmayı atladım. hoşgeldin.... ne güzel haberle gelmişsin:) bebişin doğdu mu yoksa hamilemisin?
hadi hayırlı haberler olsun inşallah kelebeğim... bu perşembe yine duayı okuyalım kızlar ne dersiniz?
derin hoşgeldin seni az çok hatırlıyorum. iyi olmuş yük. lisans kafan dağılır hem evde oturmak zor.
ateslı arkadaslar vardı cnm ya yumurtlamadan once 36.7lerle fılan yumurtlayanalr demkkı senınatesın342413 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablom ama ateşim yüksek gibi anlamadım bu işi tüp bebekten sonra ki ilk adetim bu bakalım hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyorum normalde ateşim bu kafdar yüksek başlamazdı anlamadım
Kızlar, ben de geçen sene epey uğraşmıştım tüp bebekle.eşimin hem sperm sayısı düşük, hem hareketsiz, hem de yüzde 70 anormal şekilliydi.aşılama tutmaz, boşuna uğraşmayalım dedi doktorlar.2 defa tüp denedim, olmadı,sonuç negatif...
okuyalı kuzum ıkı kısı bıle olsak okuyalım
cunku allahı dıo bırdan fazla olduğunuzda anın dıo
kımse ıstemse bıle ısteyen kım varsa okuruz cok uzun bısey de değil hem:))9
bende okuyabilirim ne okuyorsanız ama şimdi çıkmak zorundayım gelince bakarım yazdıklarınıza
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tıkanmış, hasar görmüş tüplerimden tablo olsa nolur ki.
ama seni mi kırcam:)
32 ye kadar bebek yapmayı beklersen böyle olur.
valla tablon gusel skeım bu ay enfeksıyonda yok bagozad
atesı onada bağlayamayız bakalım ıkı gun sonra fılan b ıraz daha artarsa
dahada umutlanırız.))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?