Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

rabbim ol derse olur inşallah sanad ol der ve yakın zamanda bebişine hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın tatlım.benimde ilk aşılamam o yüzden hiç bişey bilmiyorum.zaten tutmazsa 2. aşılamayı yaptırmıcam tüp bebeğe geçicez.heyet raporu ile aldım ilaçları falan ama yine 1200 civaru tuttu herşey.ben tüp bebeğe bütçemi ayırdım ocak ayında yaptırıcam nasipse.inşallah en yakın zamanda kauşuruz bebişlerimize..

aaminnnnnnnnnnnişallahhh gerek kalmaz tüpeeee işe yarar bu sebep işte herşeyy umarım sebep bu olsunnn çok bekletmesinnnhepimizin alnına ne yazıldıysa o olacak ama şu düsturla hareket etmeliyizzzz ki Hz. Osman demiş ki'Allah nasip etmeyeceği şeyi kuluna hayal ettirmezmiş'inşallahhh tez vakiitteee hayırllıı sağlıklı güel haberlerle dolsunnn kalplerimizzzz

günaydınlarrrr

derin hoş geldin canımmmm seni görmek güzeldi
kelebeketkileri umarım güzel haberlerle gelirisinnnn

Son düzenleme:

ınsallah canımm yaa valla keske bızıde bulsa boyle bı mucıze ne guselk olur değilmi
ama vaktı gelınce bızde olucaz gonulden ıannıorum bı gun gelıp hepımız hamıleyımmm yazıcaz:))))))

Kızlar, ben de geçen sene epey uğraşmıştım tüp bebekle.eşimin hem sperm sayısı düşük, hem hareketsiz, hem de yüzde 70 anormal şekilliydi.aşılama tutmaz, boşuna uğraşmayalım dedi doktorlar.2 defa tüp denedim, olmadı,sonuç negatif...
Sonra tam vazgeçmişken, oluruna bırakmışken hamile olduğumu öğrendim..doğal yolla...
Benim tavsiyem, ben gibi acele etmeyin kızlar.aşılama deneyin, biraz bekleyin filan yaşınız riskli değilse...ben o kadar para harcadığıma pişmanım

bende eşimi öyle teselli etmeye çalışıyom da sınavın başarısız olmasına dayanamıyo. bünyesi bunu çok zor sindiriyo. hazmedemedi hala.
benim öğrenci bugün (daha okuma yazma öğrenemedi hafif kaynaş) sınavdan 10 puan aldım diye ağladı 2 ders başımı şişirdi.bi türlü teselli edemedim. ben bir almayı sevmiyorum ama diye ağlıyo ama daha okuma yazma yok soruların hepsini öndekinden geçirmiş sorada onu dövmüş senin yüzünden bir aldım diye:)))) benim kociş de napsın oda sevmiyo ''bir'' almayı. benide 2 gündür çok üzdü.uyumadı dün gece hiç.
aldatılan teyze ne durumda bugün.yakındır kıyamet kopması.fırtınadan önceki sessizlik durumları var mı?
valla bak dediğim gibi yükselmiş tekrar bugün. nedense biraz umutlanıveriyorum bu ay senden. bi belirti var mı? hiç de hamiş olmadık yaa belirtide anlayamıyoruz.yalnız cardelens demekki baya bi şüphelenmiş de kan tahlili yaptırmış.bende elimde çok var diye yapıyom bazen ama bu ay yapmıcam gıcık oluyorum bekleyişe. ben artık beklemiyom zaten . hatta vazgeçtim desem yalan olur hehehehe:) bi kere kan testi yaptırdım onuda idrar yüzünden antibiyotik içecektim güya dr a ddim belki gebeyimdir . kendim pek inanmadım ama dr inandı yaptıydı. sonrada idrar temiz çıkınca anca hcg yaptırdığımla kaldım. adet 4 gün geçmeden hayatta kan man vermem.
çatlamaya çok yakınsın yada çatladın iyi çalış.....
ben de senin gibi düşünüyorum aslında salihacım hadi maddi kısmını geçeyim ki aslında geçilcek gibi de değil.tutmazsa tüpten sonraki yıkılışa dayanamayabilirim ve 2. denemeyi yapmam gibi geliyor.ama tutarsada aptal gibi neden bekledim diye kendime kızarım. arada derede kaldım.

kız umut nerdesin dün de yoktun ne işler çeviriyosun:))))))

üff bende elimde nutella kavanozu saf saf oturuyom.
perdeleri indirdim yıkıyorum takcam geri falan filan. haftaya da yardımcı ablam gelip temizlik yapcak... ama böyle olmuyo her hafta yarım gün bi abla bulmam lazım . tam gün 90 tl çok geliyo bana. ayda anca alıyom. evimi de pok götürüyo acayip gergin oluyorum bu sefer.

Son düzenleme:

kuzum valla gecen aylardan farklı hıçbişey yok supheleneceğim
ne akıntı ne göğüslerde bısey hersey aynı:)))onun ıcın de ben pek umutlanamıorum ya
dıorum ya cnm sankı hamıle olsam bıseyler farklı olurdu gıbı gelıo:)
aldatılan teyzenınde kocası guya muduryle konusmus oda bu dedıkodurlaı
kendısın cıkardığını kabul etmıs:))))salak saf da ınanmıs
bende artık dayanamadım sadece senın esının okulundan değil benım duyduğum bambaska bırı ve
burası dısında bı ılde görmus kendı gozyle dedım..ben sana ınan da ınanmada deme haddınıne sahıp değilim,sadece kafaının bı kosesınde hep bı soru ısrateı kalsın dedım
2 ay adamı yalnız bırakıp tatılere gıtme mesela dedım
kadınıntayının cıktığı yere tayın ıstıcek oluo adam
onu hatırlattım herkes ona yoracak sımdı dedım
artık da karısmıorum ya kadın kocası ne derse pona ıanıo yada ınanmak ıstıo:)))))9

bu arada biraz önce yazmayı atladım. hoşgeldin.... ne güzel haberle gelmişsin:) bebişin doğdu mu yoksa hamilemisin?
iyi geceler kızlar bende geldim:))) bugün aşılama oldum çok ii geçti ve bende çok iyiyim bişey hissetmiyorum ağrı falan.doktorum çok ii geçti sorunsuz oldu dedi.bana dua edin lütfeeeennn
hadi hayırlı haberler olsun inşallah kelebeğim... bu perşembe yine duayı okuyalım kızlar ne dersiniz?
derin hoşgeldin seni az çok hatırlıyorum. iyi olmuş yük. lisans kafan dağılır hem evde oturmak zor.

Son düzenleme:

okuyalı kuzum ıkı kısı bıle olsak okuyalım
cunku allahı dıo bırdan fazla olduğunuzda anın dıo
kımse ıstemse bıle ısteyen kım varsa okuruz cok uzun bısey de değil hem:))9

ateslı arkadaslar vardı cnm ya yumurtlamadan once 36.7lerle fılan yumurtlayanalr demkkı senınatesın
boyle bakalım ortlamanın ustune cıkınca catlamıstır derzı:)))

salıhacım hoşgeldınn
ne gusel bı haber buu bzımde bekledığımız bu aslında
ama bakalım bızıde bu mucıze bulcakm
tam olarak sperm sayısı hızı hatırlıomusun az derken ne kadardı mesela
paylastığın ıcın saol:)))

okuyalı kuzum ıkı kısı bıle olsak okuyalım
cunku allahı dıo bırdan fazla olduğunuzda anın dıo
kımse ıstemse bıle ısteyen kım varsa okuruz cok uzun bısey de değil hem:))9

bende okuyabilirim ne okuyorsanız ama şimdi çıkmak zorundayım gelince bakarım yazdıklarınıza

valla tablon gusel skeım bu ay enfeksıyonda yok bagozad
atesı onada bağlayamayız bakalım ıkı gun sonra fılan b ıraz daha artarsa
dahada umutlanırız.))))

haaa c.tesi banyo yapıp dışarı çıktım yaa bide açık bi yerde oturduk salak gibi .boğazım tekrar etti. ama ateş henüz yapmıyor. umarım kendiliinden geçer. geçen seferki kadar kötü değil ama sıkıntı devam ediyor. ben hiç iyileşmiyorumk i zaten kışın. burası sabah 7 dereceydi arabada baktım bayaa kış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…