- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.501
tatlım bu yazdıkların benim için çok iyi oldu, evet çok haklısın hep yatmak zararlı bencede. bende il denememde 2. günde işe başlamıştım ve bi koşuşturma, ama tutmuştu bebeğim, ikinci denememde tam 1 hafta izin kullandım evde hiç iş yapmadım, dinlendim hiç kendimi yormadım ve sonuç negatifti, kesinlikle hareketli olmak gerek, bunu artık bende biliyorum ve öğrendimki kan dolaşımı şart, şimdide zaten 3 gün izin aldım, üç gün evde dinlenicem ama hiç yatmayacağım, evde kısa yürüyüşler kafi, sonucuda hayırlısıyla hep birlikte görücez, sağol arkadaşım, seni koskocamans öpüyorum
Rica ederim cnm umarım pozitif sonuç alırsınkontrolün bugün mü cnm ?
tatlım kontrolü dün yaptılar ve pzt gününe randevu verdiler, pzt öğlen transferim gerçekleşiyor, iki günde izin aldım iş yerimden, sadece 2 gün dinlenip 3. gün işime başlamak istiyorum, busefer çok rahatım, stres mtres yok bebeks
canım hayırlı olur inşallah ama dinlensen keşke transferden sonra çalışmasan inş. pozitif sonuç alırsın
Yetercim bana ne dedi biliyor musun bunuda aldıracaktım ama doktor 3 kürtajdan sonra hamile kalma durumun zor olur dediği için doğurmaya karar verdim =))
tupbaby kim onu diyen kazmanot gidip ağzını yüzünü bi kırayım....
ben de istiyorum duanı tatlım.Hamilelerin duaları kabul olurmuş.Canım yürekten yazmışsın bunu anladım çok sağol.Burda nice kişiler var hamile kaldıktan sonra uğramayıp o eski günlerini unutanlar.Sen öyle olmamışsın takdir ettim.Kızının ismi de çook güzel.Çok öpüyorum. Meryem suresini içinden gelirse benim için de okur musun arkadaşım.o kadar yürekten dua ediyorum ki inşallah Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu heleki bizler gibi kıymetini bilecek yokluğunu yaşamışlara hiç bekletmeden yaşatsın..
biz adını elif meryem koyucaz Allah kısmet ederse.. Elif istediğimiz sevdiğimiz için Meryem de okuduğumuz meryem sureleri sayesinde onların hürmetine gebe kaldığım için..
siz de deneyin 21 farklı kişi sizler için 1er tane meryem okusun görün bak nasıl olacak.. ben isteyene seve seve okurum özelden mesaj atın istediğiniz zaman okurum..
soway ve tüpbaby arkadaşlarım bu tutan minik tüp bebekciklere ne oldu ????
ben de merkezde ilk 15 dk sedye değiştirmeden ayaklar havada yatırıyorlar 45 dk sonra tuvalete gidebiliyorsun (sürgüye hijyenmanyak olduğum için yapamadım) sonra dönüp 1,5 saat daha yatırmışlardı
eve geldiğimizde ilkinde eşim tam 4 gün işe gitmedi yataktan tuvalet hariç kaldırmadı banyo 2.gün yaptım progesteron fazla geldi fulltime uyudum
2. de ise yine yattım ama bu kez abartmadım ellerimi çok sabunlarım ben bide hergün yıkanma huyum var ondan mı olmadı acep?
bir de aşırı ağlıyordum ondan olabilir bu durumda tek tavsiyem ağlamayın olacak
tupbaby kim onu diyen kazmanot gidip ağzını yüzünü bi kırayım....
olaya bak yaaa, insallah doguracagi cocuk kendisine benzemez!
soway ve tüpbaby arkadaşlarım bu tutan minik tüp bebekciklere ne oldu ????
ben de merkezde ilk 15 dk sedye değiştirmeden ayaklar havada yatırıyorlar 45 dk sonra tuvalete gidebiliyorsun (sürgüye hijyenmanyak olduğum için yapamadım) sonra dönüp 1,5 saat daha yatırmışlardı
eve geldiğimizde ilkinde eşim tam 4 gün işe gitmedi yataktan tuvalet hariç kaldırmadı banyo 2.gün yaptım progesteron fazla geldi fulltime uyudum
2. de ise yine yattım ama bu kez abartmadım ellerimi çok sabunlarım ben bide hergün yıkanma huyum var ondan mı olmadı acep?
bir de aşırı ağlıyordum ondan olabilir bu durumda tek tavsiyem ağlamayın olacak
ben de istiyorum duanı tatlım.Hamilelerin duaları kabul olurmuş.Canım yürekten yazmışsın bunu anladım çok sağol.Burda nice kişiler var hamile kaldıktan sonra uğramayıp o eski günlerini unutanlar.Sen öyle olmamışsın takdir ettim.Kızının ismi de çook güzel.Çok öpüyorum. Meryem suresini içinden gelirse benim için de okur musun arkadaşım.
Ben de bunu soracaktım ne oldu bebişlere diye.Psikoloji çok önemli janines, zaten kafaya takmasak kesin normal hamile oluruz ama nerdeee
Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204
Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204 Eki Görüntüle 232204
evet 38 yaşındaymış. duyun kızlar duyuun. jani sen de duy. artık hamile kalma konusundan uzaklaşmak istiyorum üfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?