- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.481
soway cik, seninde hayırlı olsun , sorunsuz bir transfer olur sımsıkı tutunur inşallah bebeğin sana
haftasonu dinlen yorulma, komedi filmi falan izle sakın stres olma, ve sonra 12 gün boyunca da elbette
ramazan güzeldir ya uğurlu da gelir dilerim
offf çok sevindimya bende istiyorum böyle güzel haberler vermeyiiii, banada nasip olacak mı acaba yaaaaaaaaa.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, koyacağın ismi bizmlede paylaş
offf çok sevindimya bende istiyorum böyle güzel haberler vermeyiiii, banada nasip olacak mı acaba yaaaaaaaaa.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, koyacağın ismi bizmlede paylaş
o kadar yürekten dua ediyorum ki inşallah Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu heleki bizler gibi kıymetini bilecek yokluğunu yaşamışlara hiç bekletmeden yaşatsın..
biz adını elif meryem koyucaz Allah kısmet ederse.. Elif istediğimiz sevdiğimiz için Meryem de okuduğumuz meryem sureleri sayesinde onların hürmetine gebe kaldığım için..
siz de deneyin 21 farklı kişi sizler için 1er tane meryem okusun görün bak nasıl olacak.. ben isteyene seve seve okurum özelden mesaj atın istediğiniz zaman okurum..
canım benim çok teşekkür ederim, bende okuyorum meryem suresini ama 21 farklı kişinin benim için okuması gerektiğini bilmiyordum hiçç, bunu bilmek iyi oldu, birbirimiz için okuyabilirsek çok iyi olur kızlar, başlayalımmı hayırlısıyla?
o kadar yürekten dua ediyorum ki inşallah Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu heleki bizler gibi kıymetini bilecek yokluğunu yaşamışlara hiç bekletmeden yaşatsın..
biz adını elif meryem koyucaz Allah kısmet ederse.. Elif istediğimiz sevdiğimiz için Meryem de okuduğumuz meryem sureleri sayesinde onların hürmetine gebe kaldığım için..
siz de deneyin 21 farklı kişi sizler için 1er tane meryem okusun görün bak nasıl olacak.. ben isteyene seve seve okurum özelden mesaj atın istediğiniz zaman okurum..
Ayşecim cinsiyeti belli oldu herhalde :)) Prenses geliyor yanii
Sorunsuz bir gebelik döneminden sonra prensesimizi kucağına aldığın haberinide alırız inş tekrar tebrik ederim
kızlaaar kızım olacakmııııışş%90 kız dedi :)))
amiiiin hepberaber büyütelim meleklerimizi inşallah..çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah kızın allah sana ve eşine bağışlasın.darısı bizlerin başına
kız ben diyorum kız olacak ilaki kel osmandan duyacaksın değilmiiii
Canım sağlıcakla gelsininşşşşş heycanla bekliyoruz gelişini[sıze=3][/sıze]
amiiiin hepberaber büyütelim meleklerimizi inşallah..
aaa o söylemeden gözümle görsem inanmamEşim de nassıl havalı ben sana demedim mi kendim yaptım içeri ne koydum bilmiyor muyum ben diyo deli :)))
Yaa ne güzel tebrik ediyorum cnm darısı bizim başımızaaaaaaa ben 1 hafta önce doktorda muayeene olmama rağmen kendimi hamile sanıyorum delirdim herhalde =)) antibiyotik kullanıyordum bugün bıraktım hamileyim diye tabii öyle birşey yok :44::44::44::44::44::44: bazen normal olmadığımı düşünüyorum :44::44::44:
sağlıcakakla kucakla inşşşşşşşşşşş
insallah tatlım..olur zamanını bekliyordur.. kafaya cok takmaddan yasamaya devam.. umarım hamilesindir..
saol canım... darısı basınıza insallah..
canım hiç denk gelmedik senle. ben yeniyim buraya çok takılıyorum burdaki arkadaşlar çok tatlı eminim sen de ölesindir. tanışmasak da yinede tebrik ediyorum allah bağışlasın kucağına sağlıkla mutlulukla al. darısı bize inş. :92:
Sowaycım sana yazayım transferden sonra neler yaptığımı =))
Transfer yapıldığında odama geldim sedyenin üstünde yattım yatağa geçirmediler sarsıntı olmasın diye sonra wc ihtiyacı duydum hemşire sürgü getirdi ve kalkmadan yaptım 1 saat sonra ewe geldik :))
Hep yatmadım çoğu işi kıpırdamaya bile korkuyor :))
*Hemşire bilgilendirme yaptığında hep yatma dedi kan dolaşımın yavaşlar bende bunu kafama yazdım :))
Bana coraspin vermişlerdi hemşire bana kan dolaşımı yavaşlar deyince bende kendimce taktik uydurdum :))
Gündüzleri evin içinde yürüdüm gece yatmadan da coraspin içtim ( uyurken hareketsiz kaldığım için işe yarasın istedim ) Doktorum tarafından onaylandı sonra
*Altıma yastı koydum bacaklarım yukarıda kalsın diye ( tutunmaya yardımcıymış :) )
*Duş olayına gelince vallahi gülmeyin ama ben tam 6 gün yıkanmadım
*Her türlü kokulu şeylerden uzak durdum (deterjan,çamaşırsuyu,parfüm,deodorant,makyaj malzemesi,şampuan,oda kokusu )
*Ananas yedim günde 2 dilim ( herkes ananas ananas diye yazıyordu bende denedim :) )
*Yediklerime,içtiklerime dikkat ettim gazlı içecekler,hamburgerler , kızartmalar,sakatatlar ,bitki çayları,maydanoz vs... yemedim içmedim
*Sabaharı sütümü ,yumurtamı,peynirimi mutlaka tükettim ve tabi suyumu :))
*Aklıma geldikçe elimi göbeğimin üstüne koyup dua ediyordum :)
*Kafamı dağıtmak içinde film izledim kitap okudum :)
*Beni üzecek her türlü olaydan uzak durdum hatta sonucumu öğrenmeden 1 gün önce Defne Joy un ölüm haberlleri kanallarda dolanıyordu çok moralim bozulmuştu minik bebişi olduğu için
Bu söyleyeceğime kızabilirsiniz ama topikten elimden geldiğince uzak durmaya çalışmıştım
4. günde işe başlamıştım tatlım =))
Bunlar benim yaptıklarım tabiki biz ne yaparsak yapalım Rabbim istemedikten sonra hepsi boş ama çok şükür benim tutmuştu.
ilk denememde yapmadıklarımın hepsini bu denememde yaptım.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?