- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.521
senin öpücüğünü yerim ben yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmucks.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin öpücüğünü yerim ben yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmucks.....
evet 38 yaşındaymış. duyun kızlar duyuun. jani sen de duy. artık hamile kalma konusundan uzaklaşmak istiyorum üfffffffffff
kızlar bu yıl ünlü yılı demiştim zaten doğuran doğurdu doğuramayan hamile kapatacak 2011 i
ayrıca o insalar şanslı be kızlarrr istediklerinde hamile kalırlar olmadı dünyanın en iyi merkezinde tüp bebek denrler hatta has onalra ücretsiz tedvi uygular vs vs
kızlar bu yıl ünlü yılı demiştim zaten doğuran doğurdu doğuramayan hamile kapatacak 2011 i
ayrıca o insalar şanslı be kızlarrr istediklerinde hamile kalırlar olmadı dünyanın en iyi merkezinde tüp bebek denrler hatta has onalra ücretsiz tedvi uygular vs vs
sende haklısın yetercim . biz 3-5 kuruş biriktirip ev alalım telaşındayız onu da dr lara yedirmesek diye uğraşıyoruz onlar harbi şanslı. fusun demirel mi ne o da 48 de doğurdu yaa
kızlar eskiden tüp bebekte ne kadar embriyo koyuyorlardı. şimdi bir azalma oldu galiba şu an ne kadar embriyo koyuluyor transferde ortalama?
kızlar eskiden tüp bebekte ne kadar embriyo koyuyorlardı. şimdi bir azalma oldu galiba şu an ne kadar embriyo koyuluyor transferde ortalama?
Cnm eskiden ne adar varsa o kadar koyuyorlarmış şimdi ise 1. ve 2. denemede 1 tane 3 . denemede 2 tane 35 yaş üstüysen ilk denemen olsa bile 2 tane =))
benim ilk 2 denemem 1 taneydi şimdi 3. denememde ( allah izin verirse ) 2 tane koyulacak![]()
geldim tupbaby ama geç mi kaldım ne![]()
eşim de yatalım hadi kalk pc başından deyip duruyo bende çok sıkıldım bugün.
yokhayatta bensiz yatmaz. kusura bakma canım gitmem lazım laflayamadık.