Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

evet 38 yaşındaymış. duyun kızlar duyuun. jani sen de duy. artık hamile kalma konusundan uzaklaşmak istiyorum üfffffffffff

kızlar bu yıl ünlü yılı demiştim zaten doğuran doğurdu doğuramayan hamile kapatacak 2011 i
ayrıca o insalar şanslı be kızlarrr istediklerinde hamile kalırlar olmadı dünyanın en iyi merkezinde tüp bebek denrler hatta has onalra ücretsiz tedvi uygular vs vs

kızlar bu yıl ünlü yılı demiştim zaten doğuran doğurdu doğuramayan hamile kapatacak 2011 i
ayrıca o insalar şanslı be kızlarrr istediklerinde hamile kalırlar olmadı dünyanın en iyi merkezinde tüp bebek denrler hatta has onalra ücretsiz tedvi uygular vs vs

sende haklısın yetercim . biz 3-5 kuruş biriktirip ev alalım telaşındayız onu da dr lara yedirmesek diye uğraşıyoruz onlar harbi şanslı. fusun demirel mi ne o da 48 de doğurdu yaa

sende haklısın yetercim . biz 3-5 kuruş biriktirip ev alalım telaşındayız onu da dr lara yedirmesek diye uğraşıyoruz onlar harbi şanslı. fusun demirel mi ne o da 48 de doğurdu yaa

evet canım ya rabbim yardımcımız olsun

kızlar eskiden tüp bebekte ne kadar embriyo koyuyorlardı. şimdi bir azalma oldu galiba şu an ne kadar embriyo koyuluyor transferde ortalama?

kızlar eskiden tüp bebekte ne kadar embriyo koyuyorlardı. şimdi bir azalma oldu galiba şu an ne kadar embriyo koyuluyor transferde ortalama?

Cnm eskiden ne adar varsa o kadar koyuyorlarmış şimdi ise 1. ve 2. denemede 1 tane 3 . denemede 2 tane 35 yaş üstüysen ilk denemen olsa bile 2 tane =))
benim ilk 2 denemem 1 taneydi şimdi 3. denememde ( allah izin verirse ) 2 tane koyulacak :31:

canım bir tek embiryo sayısı değilki başak bir çok şey değişti

Son düzenleme:
Cnm eskiden ne adar varsa o kadar koyuyorlarmış şimdi ise 1. ve 2. denemede 1 tane 3 . denemede 2 tane 35 yaş üstüysen ilk denemen olsa bile 2 tane =))
benim ilk 2 denemem 1 taneydi şimdi 3. denememde ( allah izin verirse ) 2 tane koyulacak :31:

tabi çok paramız ve vaktimiz ve sağlığımız var yaaaaaa yüz defa deniyelim. ilk denemede 2-3 koysalar ya bu ne salak iş...neden böyle yaptılar ?

kızlarrrrrrrrrrrrrr hayırlı pzarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ramazanın beraketı hepımızde olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhh

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ya Halık "bütün varlığı halleri ve hadiseleri tayin ve tesbit eden, hepsini yoktan var eden"
Ya Bari "eşyayı ve her şeyi vücudunun bir birine uygun halde yaratan"
Ya Musavvir "tasvir eden her şeye bir biçim ve özellik veren"
bu esmalar haşr suresinin son ayetlerinde geçer...bebek olması için tesbih şeklinde bol bol çekilir.ben de rütbeme yazdıktan sonra ve tesbih ettikten sonra tüp bebekle hamile kaldım...
ben oruç tuttum da 7 gün bu duayı 21 kez okuyup suya üfledim o suyla orucumu açtım çok şükür o ay hamile kaldım

Back
X