Tüp bebeğe başlayanlar

Af buyumemis yumurtalar oluyor. Toplam 5 yumurta gormus demek ki. Taze transfer mi olacaksın? Insallah kaliteli embriyoların olur, onlar da tutar insallah

Kızlar merhaba, bu ay tüp bebek tedavisine başladım süreç hakkında bilgisi olanlar anlatabilir mi ?
Merhaba sürecin hayırlı olsun arkadaşım :) Aramıza hoşgeldin. Ben bir instagram hesabı açtım orada kendi sürecimi anlattım. Eğer istersen takip et, sormak istediklerini özelden de sorabilirsin :) mandalinaliboyoz hesap ismim.

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanda. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar

Öyle düşünme,benim hemen olmadı 2 sinde de ama şükür 2.de oldu.
Acele etme hayırlısı hayırlı zaman da olsun diye dua et seni anlıyorum ama kafaya fazla takmamak rahat olmak gerek stres baş düşman.
Kesinlikle haklısın bende aşırı stres yapan bi insanım inşallah sakin kalmayı başarabilirim

Benimde yarın yumurtalar toplanacak Amh çok düşük olduğu için endişeleniyorum belki 2-3 tane toplayacaklar bilmiyorum ama aşırı heyecanlıyım olacağına inanmak istiyorum inşallah olur ikimiz için de en güzeli olsun

Ben hiç bilmiyorum canım ne için o iğne

Bu arada ben sadece 1 tane çatlatma iğnesi kullandım acaba sayısı az diye mi

İğnenin etkisi oluyor ama bu kadar yüksek bir rakam çikmaz bence gebesiniz tekrar kan, verdiniz, mi acaba

Rabbim ol diyince valla hersey olur hıc düşükmüş yüksekmiş düşünme bunları 1 embiriyon olsun kaliteli yani herşeyin çokca olması hiç önemi yok

Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…