- 14 Eylül 2021
- 641
- 239
- 53
Hata yapıyorsun,zor ama dayanmalısın. Ben çok çok sabırsız panik biriyim ama 10 gün test yapmadan durdum. Kan testinde öğrendim sonucu. Sonra hatıra için aldım bir tane yaptım :) pozitif ol beslenmene yemene içmene çok dikkat et ilaçlarını saatinde al her ne kullanıyorsan.Merhaba bende ilk tedavime başladım 4 gün önce 2 tane orta kalite embriyo transfer edildi çok erken biliyorum ama test yapmaya başladım psikolojim o kadar bozuldu ki
Teşekkür ederim hayırlı sonuçlar alalım İNŞALLAH sizin kaçıncı gün embriyosuyduHata yapıyorsun,zor ama dayanmalısın. Ben çok çok sabırsız panik biriyim ama 10 gün test yapmadan durdum. Kan testinde öğrendim sonucu. Sonra hatıra için aldım bir tane yaptım :) pozitif ol beslenmene yemene içmene çok dikkat et ilaçlarını saatinde al her ne kullanıyorsan.
Bi de belirtilerin oldu mu rahimde sızı gibi bende ince ince oluyor ama umutlanmıyorum çokHata yapıyorsun,zor ama dayanmalısın. Ben çok çok sabırsız panik biriyim ama 10 gün test yapmadan durdum. Kan testinde öğrendim sonucu. Sonra hatıra için aldım bir tane yaptım :) pozitif ol beslenmene yemene içmene çok dikkat et ilaçlarını saatinde al her ne kullanıyorsan.
Merhaba devlet hastanesindemi 17 bin küsur veriyoruz17 bin küsür transfer öncesi veriliyor embriyolar dondurulacaksa embriyo başına bin TL veriliyor
Ben Kocaeli Üniversitesinde yapıyorum canımHangi hastahane acaba arkadaşım da yaptırdı aynı hastahane de oda sadece yumurta toplamada verdi ücret
Benim devlet üniversitesi hastanesi orası özel değil miydi canımTuzla Okan Üniversitesi hastanesi bana 80 ben dedi. Sigorta karşılarsa 60’a falan olacak. 30 bin, 17 bin nasıl oluyor?
İnşallah güzel olur sonuçları kuzum sakin kal benim de pazartesi transferim varMerhaba bende ilk tedavime başladım 4 gün önce 2 tane orta kalite embriyo transfer edildi çok erken biliyorum ama test yapmaya başladım psikolojim o kadar bozuldu ki
Bugün konuştuk 3 üde döllendi pazartesi transfer olacaksın dedi inşallah güzel olur sonucuHiç belli olmazönemli olan kalitelerii
Benim de üniversite hastanesi ama ilk transferden sonra ücret düşüyormuş galibaÜniversite hastahanesinin fiyatı farklı o zaman arkadaşım gece ay 30 bin yaptırdı bu ay bende gittim 15 bin transfer ücreti 15-20 de ilaç ücreti diye bilgilendirildi
Ben bilmiyorum ama inşallah hepsi olur hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınArkadaşlar Perşembe opu olmuştum. 7 embriyoma işlem yapılmıştı. Dün aradılar. 2 tanesi döllenmişti. Canım çok sıkılmıştı.Bugünde aradılar geriden gelen 4 tane olmuş. Toplam 6 embriyonuz devam ediyor denildi. Bunların yok olma ihtimali var mı hala.
Amh düşükse ve yaş 35 ve üstüyse çift veya 3 tane transfer ediyorlar devlette böyle özel tüp bebek merkezlerinde kendi seçiyorsun diye biliyorumkızlar kaç tane döllendiyse hepsini mi transfer ediyorlar yoksa seçebiliyor muyuz kaç tane olmasını biz söyleyebilir miyiz?
Evet bizde de düşüyor canım senin kaç yumurta toplandıBenim de üniversite hastanesi ama ilk transferden sonra ücret düşüyormuş galiba
Devlette malesef 35 yaş üstü sadece çift yumurtakızlar kaç tane döllendiyse hepsini mi transfer ediyorlar yoksa seçebiliyor muyuz kaç tane olmasını biz söyleyebilir miyiz?
Aminnn.kucağımıza almak nasip olsun hepimiz için inşallahTeşekkür ederim hayırlı sonuçlar alalım İNŞALLAH sizin kaçıncı gün embriyosuydu
Ben 31 yaşındayım açıkçası sadece 1 tane istiyorum ama dikkate alırlar mı bilmiyorumAmh düşükse ve yaş 35 ve üstüyse çift veya 3 tane transfer ediyorlar devlette böyle özel tüp bebek merkezlerinde kendi seçiyorsun diye biliyorum
3 tane toplandı canımEvet bizde de düşüyor canım senin kaç yumurta toplandı
Ben 31 yaşındayım o zaman tek koyarlar mı acaba ?Devlette malesef 35 yaş üstü sadece çift yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?