Evet geçen hafta vermiştim pozitif, bu hafta keseyi görmeye gideceğim inşallahSizin sonucunuz ne oldu kan testi verdiniz mi
Çok teşekkür ederim darısı tüm emek verenlerin başına inşallahAy ne güzel haber ya Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Durun bakalım hepsi bi elden geçsin sonuç nasıl olacakSperm faktörlü bugün 1. Günüm opunun hiç döllenme olmamış
Benim taze transferdi ve 3. gün yapmıştı.5. Gün olan daha mı iyi tutunuyor acaba?Sanırım doktor 3. Gün tutmayacak embriyoyu transfer etmiyor 5.6. Güne bekletiyor boşuna transfer edilmesin diye
Hangisinin daha iyi tutunduğu embriyo ve rahim durumuna bağlı değişiyor. Ben 3. günle hamileyim ve forumlarda her yerde 3. gün için aşırı olumsuz yorum vardı. Bunu beni çok üzmüştü. Olay şu aslında 5. gün embriyoları tutunmaya hazır bir halde rahme yerleştirilmiş oluyor. 3. günler ise direkt doğal ortamına yerleştirilerek hazır olması bekleniyor. O yüzden ihtimal daha yüksek gibi duruyor ama kişinin değerlerine göre başarı oranı da değişiyor.Benim taze transferdi ve 3. gün yapmıştı.5. Gün olan daha mı iyi tutunuyor acaba?
Hımm bilmiyordum benim de 3. Gün taze embriyoydu ve tutundu sağolun bilgiler için, hayırlısı olsun bu arada kaç haftalık oldu?Hangisinin daha iyi tutunduğu embriyo ve rahim durumuna bağlı değişiyor. Ben 3. günle hamileyim ve forumlarda her yerde 3. gün için aşırı olumsuz yorum vardı. Bunu beni çok üzmüştü. Olay şu aslında 5. gün embriyoları tutunmaya hazır bir halde rahme yerleştirilmiş oluyor. 3. günler ise direkt doğal ortamına yerleştirilerek hazır olması bekleniyor. O yüzden ihtimal daha yüksek gibi duruyor ama kişinin değerlerine göre başarı oranı da değişiyor.
Çok teşekkür ederim, sizi de tebrik ederimHımm bilmiyordum benim de 3. Gün taze embriyoydu ve tutundu sağolun bilgiler için, hayırlısı olsun bu arada kaç haftalık oldu?
Yaa maşallahhh ne heyecanlı bekleyiştir o keseyi görmek sonra kalp atışını duymak heleÇok teşekkür ederim, sizi de tebrik ederimdaha yarın keseyi görmeye gideceğim henüz çok yeni. 4-5 haftalık diye düşünüyorum ama doktorum daha doğru bilgi verecektir Sizin kaç haftalık
Ay siz yolu yarılamışsınız maşallahYaa maşallahhh ne heyecanlı bekleyiştir o keseyi görmek sonra kalp atışını duymak helesağlıkla ilerlesin tüm süreçler benim 28 haftalık oldu
Öyle iyi anlıyorum ki sizi hep bir bekleme.Bir de bizler en başından bildiğimiz için günler geçmiyor.Doğal yoldan gebe kalanlar 1,5 aylıkken veya 2 aylıkken öğreniyorlar daha hızlı geçiyordur.İlk üç ay çok önemli ya biz iliklerimize kadar yaşıyoruz her gününü:) o zamanlar hiç geçmeyecekmiş gibi gelirdi şimdi ise üçüncü trimesterdayım bile.Yani bir şekilde geçiyor:)Ay siz yolu yarılamışsınız maşallahBen de o günleri görürüm inşallah. Vallahi sormayın transfer sonucunu beklemek ayrı, keseyi görmeyi beklemek ayrı. Günler çok uzun geliyor
Ben de transferin ilk günü nasıl geçecek bu günler diyordum. Geçiyor bir şekilde ama gerçekten en ince ayrıntısına kadar duruma hakim olmak bazen yorucuÖyle iyi anlıyorum ki sizi hep bir bekleme.Bir de bizler en başından bildiğimiz için günler geçmiyor.Doğal yoldan gebe kalanlar 1,5 aylıkken veya 2 aylıkken öğreniyorlar daha hızlı geçiyordur.İlk üç ay çok önemli ya biz iliklerimize kadar yaşıyoruz her gününü:) o zamanlar hiç geçmeyecekmiş gibi gelirdi şimdi ise üçüncü trimesterdayım bile.Yani bir şekilde geçiyor:)
Bizimle olsunlar da beklemek kalsın geriye:) bir de önerim şu;illa ki kasık ağrısı,bel ağrısı vs ağrılar oluyor.Ben hemen foruma yazardım ve içim daralırdı çünkü hep olumsuz durumlar yazıyor çoğunlukla.Okumayın:) moral bozuluyor boş yere.zaten bebek sağlıklıysa ve siz kendinize iyi bakıyorsanız sizinle oluyor.Ben bir süre çok okudum çok üzüldüm:) siz de yapıyorsanız ara verin derim:)Ben de transferin ilk günü nasıl geçecek bu günler diyordum. Geçiyor bir şekilde ama gerçekten en ince ayrıntısına kadar duruma hakim olmak bazen yorucuArkadaşım 7. haftasında falan öğrendi mesela sıfır stresle. Evet ilk 3 ay çok önemli diye hala her şeye çok dikkat ediyorum
Tabii ki öyle şu saatten sonra beklemek hiçbir şey zatenBizimle olsunlar da beklemek kalsın geriye:) bir de önerim şu;illa ki kasık ağrısı,bel ağrısı vs ağrılar oluyor.Ben hemen foruma yazardım ve içim daralırdı çünkü hep olumsuz durumlar yazıyor çoğunlukla.Okumayın:) moral bozuluyor boş yere.zaten bebek sağlıklıysa ve siz kendinize iyi bakıyorsanız sizinle oluyor.Ben bir süre çok okudum çok üzüldüm:) siz de yapıyorsanız ara verin derim:)
Ben de onu yapmıştım sonra doktoruma söylemiştim hafif kızmıştı hatta:) herkesin durumu farklıdır diye ki çok haklıydı.Sabırla beklemek bize düşen,sağlıkla sıhhatle tamamlayalım sürecimizi inşallahTabii ki öyle şu saatten sonra beklemek hiçbir şey zatenZaten kan testi verdikten sonra forumda benim değerimde olup kimyasal yaşayan birisini görünce, 3 gün sonra yeniden kan testi vermeye gittim. Normalde doktorum istememişti. İnsan etkileniyor o kadar çok haklısınız ki. Yavaş yavaş ara vereceğim bende.
Ben gitmeden önce doktoruma sordum. İçini rahatlatacaksa ver dedi. İçim rahatladı gerçekten de ama keşke daha rahat olsam diyor insanBen de onu yapmıştım sonra doktoruma söylemiştim hafif kızmıştı hatta:) herkesin durumu farklıdır diye ki çok haklıydı.Sabırla beklemek bize düşen,sağlıkla sıhhatle tamamlayalım sürecimizi inşallah
AminnnBen gitmeden önce doktoruma sordum. İçini rahatlatacaksa ver dedi. İçim rahatladı gerçekten de ama keşke daha rahat olsam diyor insanAmin inşallah tüm aşamalarımız kolaylıkla ve sağlıkla gelsin. Benim çift transfer bakaım yarın kaç kese göreceğiz
Ay çok benziyormuşuz ben de aynı duygular içerisindeyim. Eşim ikiz olsun istiyor ama ben biraz korkuyorum açıkcası. Çünkü ikiz olunca süreç sanki biraz daha zorluyor insanı. İki taneye bakabilir miyim diyorsun. Yakın arkadaşımın bir tane var çok zorlanıyor falan, insan böyle örnekler görünce işteAminnnyaa benim de çiftti ama allah biliyor ya çokta korkuyordum olursa ikisine birden nasıl bakarım bu yaştan sonra diye:) sonra bir öğrendik ki biri bizimle kalmış.
:))Benim de arkadaşlarımın ikizleri var oradan biliyorum çok zor:) ama dediğiniz gibi başa gelince illaki bir yolu bulunuyor sağlıklı olmaları kafi sonuçta.Yarın için bol şans,güzel haberlerinizi duymak çok güzel olacak benim içinAy çok benziyormuşuz ben de aynı duygular içerisindeyim. Eşim ikiz olsun istiyor ama ben biraz korkuyorum açıkcası. Çünkü ikiz olunca süreç sanki biraz daha zorluyor insanı. İki taneye bakabilir miyim diyorsun. Yakın arkadaşımın bir tane var çok zorlanıyor falan, insan böyle örnekler görünce işteAma insan başına gelince her şeyi hallediyor bence. Yarın netleşince unutmazsam yazarım size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?