Merhaba öncelikle insallah hayırlı sonuclat alırsınız. Tedavinizden elinizde gonal f kaldı mı acabaBen gonal-f, meriofert ve genotropin kullandım 3 gün 4. Gün 1 ilaç daha eklendi oxotide. Günde 4 iğnem vardı toplamda 2 gün bu şekilde kullanıp cumartesi doktora gittim. Toplamda 11 gün bu şekilde kullandım. Pazar oxodite kullandım akşam 23:00 da 2 adet çatlatma iğnesi.amh sayım 3.30. 30 Eylül Salı yumurtam toplanacak. Bu gün brufen kullanıcam günde 2 tane
Fitil veriyorlar muhakkak ama lazım gelirse bebek oluştuktan sonra iğne dahil edebiliyorlar.Ben üç ay boyunca porgestan iğne olmuştum.Fitile ise 1,5 ay devam etmiştim.Transfer sonrası olan mı bahsiniz henüz bende bilmiyorum
Birsürü ilaç verdiler ya hormonuydu kan sulandırıcısıydı iğnesiydi günde 3 iğne 1 kapsül 2 tane de ilaç 8 yumurta toplandıFitil veriyorlar muhakkak ama lazım gelirse bebek oluştuktan sonra iğne dahil edebiliyorlar.Ben üç ay boyunca porgestan iğne olmuştum.Fitile ise 1,5 ay devam etmiştim.
Evet çok ilaç oluyor çizelge hazırlamıştım hatta atlamamak için:) 8 yumurta iyi bence çünkü benden 7 tane toplamışlardı doktorum iyi demişti.6 tanesinden embriyo oluştu yalnız.Birsürü ilaç verdiler ya hormonuydu kan sulandırıcısıydı iğnesiydi günde 3 iğne 1 kapsül 2 tane de ilaç 8 yumurta toplandı
Büyümemiş derken hiç tepki vermemiş mi yoksa istenilen boyuta henüz gelmemiş mi? Beni 4. gün değil 7. gün çağırmışlardı ilk kontrole ve yeterli boyuta ulaşması için ekstra 3 gün daha kullandım. Her gün muayene olmuştum. Dozunuzu arttırırlar bu sayede bence olgunlaşma olur. Henüz daha çok erken , herkesin farklı. Mesela bir arkadaşımın da 7. günde hemen büyümüştü.Selam kızlar bende ilk yumurta büyütme iğnemi Cumartesi günü yaptım. Bugün 4. Gün kontrolüne gittim. Malesef yumurtalarım büyümemiş. Puregon 150 kullanıyordum bugünden itibaren iki gün 200 kullanıp Cuma günü tekrar kontrole gidicem. Yumurta gelişmede sorun yaşayan oldu mu?
Doktor beklediğim gibi değil dedi ne kadar büyüdüğüne dair birşey söylemedi. Siz nerede tedavi oldunuz. Dozu artırdı doktor cuma günü tekrar kontrol varBüyümemiş derken hiç tepki vermemiş mi yoksa istenilen boyuta henüz gelmemiş mi? Beni 4. gün değil 7. gün çağırmışlardı ilk kontrole ve yeterli boyuta ulaşması için ekstra 3 gün daha kullandım. Her gün muayene olmuştum. Dozunuzu arttırırlar bu sayede bence olgunlaşma olur. Henüz daha çok erken , herkesin farklı. Mesela bir arkadaşımın da 7. günde hemen büyümüştü.
Bir de hangi iğneyi kullandınız?Büyümemiş derken hiç tepki vermemiş mi yoksa istenilen boyuta henüz gelmemiş mi? Beni 4. gün değil 7. gün çağırmışlardı ilk kontrole ve yeterli boyuta ulaşması için ekstra 3 gün daha kullandım. Her gün muayene olmuştum. Dozunuzu arttırırlar bu sayede bence olgunlaşma olur. Henüz daha çok erken , herkesin farklı. Mesela bir arkadaşımın da 7. günde hemen büyümüştü.
Böyle söylediklerinde insanın morali bozuluyor gerçekten. Ben tavmergen de tedavi oldum izmir de siz hangi şehirdeydiniz. Cumaya daha var eminim büyüyecektirDoktor beklediğim gibi değil dedi ne kadar büyüdüğüne dair birşey söylemedi. Siz nerede tedavi oldunuz. Dozu artırdı doktor cuma günü tekrar kontrol var
Ben gonal f ile başladım dozum 300 idi ve beraberinde klomen de kullandım 5 gün.Bir de hangi iğneyi kullandınız?
Bu psikoloji işi gerçekten çok zor ama bu sabah ki kontrol randevumdan sonra hastanenin psikiyatri servisinden bir doktor geldi ve kaygılandığımda ne yapabilirim nasıl kendimi rahatlatabilirim için öneriler verdi. Örneğin bilinçli farkındalık ve eft tapping yöntemleri varmış. Eşimle ayrı görüşüp onunda kaygıları ve korkuları ile ilgili öneriler vermiş. Hastanenize sorup belki böyle bir uygulamaları varsa sizde yardım alabilirsinizİçim çok tuaf olmicak hissi var nedensiz ama olmadığını duyunca nasıl khrolucam orası da ayrı ama bi yandan olcak ortam yok başkada şans yok zateninşallah bende oldu sevinciyle gelirim sizlere gerçekten bu psikolaji çok zormuş
Ben gonal f ile başladım dozum 300 idi ve beraberinde klomen de kullandım
inşallah büyürlerBöyle söylediklerinde insanın morali bozuluyor gerçekten. Ben tavmergen de tedavi oldum izmir de siz hangi şehirdeydiniz. Cumaya daha var eminim büyüyecektirben istanbuldayım Anadolu Sağlık Merkezi’ne gidiyorum.
8 yumurtanEvet çok ilaç oluyor çizelge hazırlamıştım hatta atlamamak için:) 8 yumurta iyi bence çünkü benden 7 tane toplamışlardı doktorum iyi demişti.6 tanesinden embriyo oluştu yalnız.
benim opü işlemim oldu dün ama bugün döllenme olmamış sperm farktörlü yarına kadar beklicekler hayırlısıBöyle söylediklerinde insanın morali bozuluyor gerçekten. Ben tavmergen de tedavi oldum izmir de siz hangi şehirdeydiniz. Cumaya daha var eminim büyüyecektir
Sperm faktörlü bugün 1. Günüm opunun hiç döllenme olmamışEvet çok ilaç oluyor çizelge hazırlamıştım hatta atlamamak için:) 8 yumurta iyi bence çünkü benden 7 tane toplamışlardı doktorum iyi demişti.6 tanesinden embriyo oluştu yalnız.
İnşallah iyi haberler alırsınız8 yumurtan
benim opü işlemim oldu dün ama bugün döllenme olmamış sperm farktörlü yarına kadar beklicekler hayırlısı
Bendende 9 toplanmış 7 si olgun çıkmış bugün 1. Gün 4ü döllenmiş 5. Güne kalır mı hiç bilmiyorumBirsürü ilaç verdiler ya hormonuydu kan sulandırıcısıydı iğnesiydi günde 3 iğne 1 kapsül 2 tane de ilaç 8 yumurta toplandı
Döllenme olduysa mutlaka ulaşan olur sıkmayın canınızı önemli olan kaliteli olmasıBendende 9 toplanmış 7 si olgun çıkmış bugün 1. Gün 4ü döllenmiş 5. Güne kalır mı hiç bilmiyorum
Riske atmamak için 3. gün transfer edebilirler. Sayı az ise hepsini 5. güne bekletmezler diye biliyorum.Bendende 9 toplanmış 7 si olgun çıkmış bugün 1. Gün 4ü döllenmiş 5. Güne kalır mı hiç bilmiyorum
Umarım yaDöllenme olduysa mutlaka ulaşan olur sıkmayın canınızı önemli olan kaliteli olması
Sanırım doktor 3. Gün tutmayacak embriyoyu transfer etmiyor 5.6. Güne bekletiyor boşuna transfer edilmesin diyeRiske atmamak için 3. gün transfer edebilirler. Sayı az ise hepsini 5. güne bekletmezler diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?