Ne güzel demiş atıp tutmamış en azından. Inşallah daha fazla aratmadan gelir bebeğin canım Rabbim kimseyi bununla sinamasinBenim yumurtam az oldugu icin doktorum bana sabirli olmam gerektigini soyledi ve soyle dedi: "hepimiz bir yumurta ve bir spermden dunyaya geldik. Tek bir yumurtaya ihtiyacim var benim.Sabirli olacaksiniz."
Aynen oyle. yumurta ve sperm oldugu surece umut var:)
Ne güzel demiş atıp tutmamış en azından. Inşallah daha fazla aratmadan gelir bebeğin canım Rabbim kimseyi bununla sinamasin
Amin canım inşallahAllah hepimize maddi manevi yardim etsin.
Allah razi olsun agzindan bal damliyo insallah hamileyimdir Allahim herkese versin
Dualarım sizinle olacak..Canim biz de herkese soylemedik. Sadece annem ve kardesim biliyor. Cok kisi bilirse herkes bir yorum yapar. Bu yorumlar iyi niyetli dahi olsa bir sure onlar da beklenti icine girerler. E hadi bu ay da mi olmadi,sorun kimde,bak falancanin kizi 10 sene bekledi olmadi,simdi oldu vs. Vs. Vs.
Bir suru yorumlar. Bunlar sizi daha cok yorar. Iyi yapmissiniz soylememekle.
Sana tavsiyem yasin cok kucuk degilse ve zaman kaybetmemeniz gereken bir sorununuz varsa,sorununuzu bilmiyorum,zaman kaybetmeyin,baslayin,tedavi sirasinda kendini hazirlarsin bir sekilde. Maddi olarak hazir degilse o ayri tabi ama maddi olarak bir engel yoksa zaman kaybetme derim.kendimi hazirlayim derken bazi seyler kacabilir.
Ben 3. Tup tedavimi istanbulda ARET KAMAR da yaptiracagim. Istanbul tup bebek merkezinde. Cok duydum adini
Gorustum. Guven verdi. Raporumuzun son hakkini orda yaptiracagiz. Adet olunca baslayacagiz. Insallah hayirli olur sonu.
Dualarım sizinle olacak..
Ben 28 yasındYım. Gecen ay klomene basladık işte. Her tedavıde kist sorunu olcakmıacaba..
Maddi olarak bırıkım yaptım az cok fıkrımız oldugundan..bızde ıkı taraftada hersey normal.
Dualarım sizinle olacak..
Ben 28 yasındYım. Gecen ay klomene basladık işte. Her tedavıde kist sorunu olcakmıacaba..
Maddi olarak bırıkım yaptım az cok fıkrımız oldugundan..bızde ıkı taraftada hersey normal.
Günaydınlar herkese Dün erken yatmistim kacirmisim muhabbetleriMerhaba arkadaşlar ben 35 yaşindayim 7 yıllık evliyim.1 aşılama 2 Tûpbebek denedik olmadı.şuan eşim tedaviyi de birakti kafayı yemek üzereyimtüpbebege tekrar gidelim diyorrum yok diyor,evlatlık alalim diyorum yok diyor hereye hayir diyor anne olmak istiyorum ama durum böyle olunca umutların tükeniyor artik ve ben akıl saglimi yitirmek üzereyim
Normal olmasinda sanslisiniz bence böyle kendiliğinden olanı çok duydum sanırım tedaviye yeni başladınız bende kullandım Klomen ama kist vs. Hiç yapmadı bendeDualarım sizinle olacak..
İnşallah hamilesindir canım nede güzel bir haber olur .Progestron kullandim bu ay biteli 5 5 gun oldu ne zaman adet olurum
Merhaba arkadaşlar ben 35 yaşindayim 7 yıllık evliyim.1 aşılama 2 Tûpbebek denedik olmadı.şuan eşim tedaviyi de birakti kafayı yemek üzereyimtüpbebege tekrar gidelim diyorrum yok diyor,evlatlık alalim diyorum yok diyor hereye hayir diyor anne olmak istiyorum ama durum böyle olunca umutların tükeniyor artik ve ben
Zor bir durum. Esler birbirine destekken bile zor bir durum bu,bir de boyle eslerden biri istemeyince daha da zor oluyor. Oncelikle allah yardimcin olsun.sabir versin.
Niye boyle yapiyor bazi erkekler bilmiyorum.butun sıkıntìyı kadon cekiyor. Erkek sadece yumurta toplama gunu ornek veriyor,o kadar. Ama yine de zor mu geliyor,ugrasmak mi istemiyorlar bilmiyorum.
Canim napacaksin ne edeceksin esini ikna edeceksin. Anne olmak istedigini tatli tatli anlatacaksin.illaki soyluyorsundur istedigini. Esin sebep olarak ne diyor,ozel degilse yaz tabiki. Istememe nedeni ne,karsilikli konusabiliyor musunuz,yoksa kestirip atiyor mu istemiyorum diye.
Kızlar yumurtlama günlerinizi hesapliyormusunuz ben bir takvim indirdim netten. Ordan da takip ediyorum
Aynen canım görev haline gelmesi kötü akışına birakincada vallahi ben hep kaçırdım o günleriValla biz kendimiz denedigimiz aylarda adet biter bitmez baslayip diger adet gelene kadar gunasiri yapigimiz halde olmadigi icin hic bakmiyorrum onlara:))
Bende ise yaramaz yani ama kullananlar var.
Zaten su gunasiri yapma meselesi geriyordu bizi. Biliyosunki o gun yapman lazim insan daha cok geriliyor ve gorev gibi oluyor bazen.
E akisina birakin diyorlar dusunmeyin, nasil dusunmeyim o gun yapmamiz lazim:)
Bu da etkiliyor 2 tarafi da ,yapacagin varsa da yapamiyosun.
Aynen canım görev haline gelmesi kötü akışına birakincada vallahi ben hep kaçırdım o günleri
Ben o günleri artık esime dememeye karar verdim yoksa nasıl olcak diyor sürekli :)) sonra ayakları dik yat:)) vallahi kiskaniyorum ceket atsam hamile kalırım diyenleri masallah onlara:)
Canim bu arada sizin sorun neydi tup bebek neden tutmamis ti Dr. Ne demişti
Evet moralini bozma :) ben ocakta dondurulmuştan denemiştim olmamıştı iki ay sonra kendiliğinden olmuş işte :)Ama senin adına inan çok sevindim tüp den sonra kendiliğinden olmuş birde .süper bana moral oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?