Tüp bebeğe yeni başlayan ve karar veren biri olarak sorularım var ,amh 0.23 devletten rapor alabiliyormuyum yaşım 31.bahçecik fulya mehmet asoğluna gitmeye başlayacağım gidip memnun kalan ve bana tüp bebek serüveni hakkımda bilgi vermek isteyenlere şimdiden minnettarım
Tüp bebeğe yeni başlayan ve karar veren biri olarak sorularım var ,amh 0.23 devletten rapor alabiliyormuyum yaşım 31.bahçecik fulya mehmet asoğluna gitmeye başlayacağım gidip memnun kalan ve bana tüp bebek serüveni hakkımda bilgi vermek isteyenlere şimdiden minnettarım
Evet canım benim de öyle 32 yaşındayım amh çok düşmüş 0.73 acilen tedaviye baslamam şart araştırma yapıyorum amh düşük olduğu için 3 yıl evlilik şartı olmadan rapor alabiliyoruz tabi onun dışında 900 günlük SGK primi ödenmiş olmalı
Evet canım benim de öyle 32 yaşındayım amh çok düşmüş 0.73 acilen tedaviye baslamam şart araştırma yapıyorum amh düşük olduğu için 3 yıl evlilik şartı olmadan rapor alabiliyoruz tabi onun dışında 900 günlük SGK primi ödenmi
siz hangi aşamadasınız nereye gitmeye karar verdiniz sadece amh düşüklüğü mü var ? Bunun için bitkisel bişiler denediniz mi ben denemedim hiç.Ve bı süreç beni yıpratmaz inş.2 yıllıl evliyim bir yıldır korunmuyoruz.hep istwdiğim zaman olur diye düşündüm sonra bunları öğrendim Allah dermansız dert vermesin tabide ünsan üzülüyor işte