Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka birinci ya da ikinci çocuk ki. Sonuçta olmuyorsa mecbur başvuruyoruz.Kizlar 2018 yilinda tup bebek yontemiyle bir cocuk sahibi oldum.83 dogumluyum.39 olcam.bekliyorum ama 2. Cocuk yine olmuyor sebepsiz infertilite.2. Cocuk icin tup bebek yaptirmam dinen bi sakincasi olurmu
Tövbe tövbeeeee... caiz mi ne ya tüp bebek yöntemiyle de olsa o bebeği sana Allah nasip etmiyor mu nesi günah ya da haram olabilir,?Kizlar 2018 yilinda tup bebek yontemiyle bir cocuk sahibi oldum.83 dogumluyum.39 olcam.bekliyorum ama 2. Cocuk yine olmuyor sebepsiz infertilite.2. Cocuk icin tup bebek yaptirmam dinen bi sakincasi olurmu
Hayır çok şey istemiyorsun ve günahta değil.Aslinda soyle dusunerek aklima geldi bu bir cocugun var ikincisi keyfi gibi mi oliyor.ama bir kardesi olsun da cok istiyorum.
Canim bununla ilgili benimde bi yerde okuduğum şey çok strese sokmuştu işte 2.cocuk caiz değildir diye bende bi türlü mantigima yatiramadim bu kac hocaya sordum nikahlı eşlerden olduğu sürece hücreler sayısı önemli değil dediler benimde 2018de doğan oglum var bende önümüzdeki aylarda tekrardan tup bebeğe gideceğimKizlar 2018 yilinda tup bebek yontemiyle bir cocuk sahibi oldum.83 dogumluyum.39 olcam.bekliyorum ama 2. Cocuk yine olmuyor sebepsiz infertilite.2. Cocuk icin tup bebek yaptirmam dinen bi sakincasi olurmu