Tüp BEBEK 2020 Temmuz ayı

Negatifi gören arkadaşlar, planınız nedir ?? Bize doktor 3 aylık vitamin verdi. Antioksidan hem bayan için hem erkek için iyileştirme sağlıyor. 3 ay sonra tüp bebeğe hazırlıyor yani. İlacın ismi impryl
Impryl hakkında bilginiz varmı acaba ben tül bebege basamıyorum ama doktorum verdi ü

Evet. Antioksidan dedi doktorumuz. Hücre yenileyici. 30 tablet günde bir doz. Sanırım biraz pahalı. 300 tl idi.
Bende kullanıyorum ilk defa yazdı doktorum 290 a aldım ben bir hafta oldu baslayaülı etki görür müyüm sence

Bende o ilaca başladım canım inşallah faydasıni görürüz .doktor etkili bir ilaç demisti. Beş gundurlu kullanıyorum😊

Bizde de 2 ay önce sperm sayımız 24 milyonken, dün kü testimiz 100 bin çıktı akıl alır gibi değil. Gönlüm yavaş yavaş tüp bebeğe kayıyor ama bilemiyorum.. Tutar mı tutmaz mı :KK43:

Bizde de 2 ay önce sperm sayımız 24 milyonken, dün kü testimiz 100 bin çıktı akıl alır gibi değil. Gönlüm yavaş yavaş tüp bebeğe kayıyor ama bilemiyorum.. Tutar mı tutmaz mı :KK43:

Birimde öyle oldu 5 milyon sperm sayısı vardı. Son testte 800 bin çıktı. 1 milyon bile değil şok oldum. Galiba adamlara çok yükleniyoruz şunu ye şunu iç diye. Ters tepiyor. Bu ay hiç birşey vermeyeceğim sadece doktorum verdiği impryl kullanıyorux

Birimde öyle oldu 5 milyon sperm sayısı vardı. Son testte 800 bin çıktı. 1 milyon bile değil şok oldum. Galiba adamlara çok yükleniyoruz şunu ye şunu iç diye. Ters tepiyor. Bu ay hiç birşey vermeyeceğim sadece doktorum verdiği impryl kullanıyorux
Aslında haklısınız ye iç ten ziyade kendi içlerinde stres oluyorlar. Kötü hissediyorlar. Benim eşim kendisi istiyor ben zorlamıyorum, sadece hastaneye gitmesi için zorluyorm

Aslında haklısınız ye iç ten ziyade kendi içlerinde stres oluyorlar. Kötü hissediyorlar. Benim eşim kendisi istiyor ben zorlamıyorum, sadece hastaneye gitmesi için zorluyorm

Bencede. Hasta psikolojisi farklı oluyor. Biz insanca veriyoruz ama aslında hasta muamelesi yapıyoruz. İnşAllah ansızın olur bebekler de tüp bebeğe gerek kalmaz.

İstanbul Çamlıca Medicana...Ama bu sefer de tutmazsa başka merkeze gideceğiz.

Merhaba bende çamlıca medicanada aşılama yaptım ama tutmadı. Tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz ama henüz görüşmeye gitmedik rica etsem fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?

Merhaba bende çamlıca medicanada aşılama yaptım ama tutmadı. Tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz ama henüz görüşmeye gitmedik rica etsem fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?
9 600 tüp bebek dondurma işlemi olursa 1000 lira donduruyirlar eğer birden fazla dondurulmusun varsa onlar için 2000 alıyorlar ilaçlar için de en az 10 bin de tutarsa da devam ediyorsun çünkü ilaçlara

İyi akşamlar kızlar. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben de tüp bebek yaptırdım ilk seferde tuttu çok şükür. Bol bol dua okuyun namaz kılın. Benim 2 yumurtam olmuştu ikisi de 3. güne çıktı şükür doktor bile çok büyük şans dedi. 3. Embriyo kondu. Birisini de dondurduk. Fiyatlara bakınca biz çok uyguna yaptırmışız diyorum. Biz 6000 hastaneye 3 bin küsürde ilaçlara verdik. Dondurma ücreti 350 tl verdik. Adana da yaptırdık. Gönlünüzü hep ferah tutun bol bol Meryem suresini okuyun

9 600 tüp bebek dondurma işlemi olursa 1000 lira donduruyirlar eğer birden fazla dondurulmusun varsa onlar için 2000 alıyorlar ilaçlar için de en az 10 bin de tutarsa da devam ediyorsun çünkü ilaçlara

Beklediğinin

Oldu bitti 20.000 tl yi buluyor ozaman allah yardım etsin hepimize 😲

Back
X