- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 13
- 29
Evet maalesef çok maliyetli bı süreç malesef adim attığın her an paraBeklediğinin
Oldu bitti 20.000 tl yi buluyor ozaman allah yardım etsin hepimize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maalesef çok maliyetli bı süreç malesef adim attığın her an paraBeklediğinin
Oldu bitti 20.000 tl yi buluyor ozaman allah yardım etsin hepimize![]()
Evet canım yazıyorlar sorun kimde olursa olsun tüm ilaçları iğneleri herşey hep kadına oluyor . Süreç bu şekil aslında adet başlangıcından tutya toplanma ve transfer sonrasında da ilaçlar devam ediyor be. Halen kullaniyorumtüp bebek yaptırma nedeniniz neydi acaba? bizde ben de sorun yok eşimde sorun. acaba bana da o kadar ilaç yazarlarmıki
İlaçları kadınların kullandığını biliyordum. Ama kadında sorun olunca o soruna yönelik daha fazla ilaç kullanılır diye düşünüyorum. O kadar fazla tuttuğunu ilk kez sizden duydumEvet canım yazıyorlar sorun kimde olursa olsun tüm ilaçları iğneleri herşey hep kadına oluyor . Süreç bu şekil aslında adet başlangıcından tutya toplanma ve transfer sonrasında da ilaçlar devam ediyor be. Halen kullaniyorum
Bahçeci de yaptirdim ben ilaclar bazıları devlet karşılamıyor . Bazılarını karşılıyor . Bende yeni öğrendim oksapar iğneye 120 TL veriyordum onceden burda öğrendim sagolsun arkadaşlar söyledi progestan iğneyi de yazdiriyorum artikİlaçları kadınların kullandığını biliyordum. Ama kadında sorun olunca o soruna yönelik daha fazla ilaç kullanılır diye düşünüyorum. O kadar fazla tuttuğunu ilk kez sizden duydum
Progeston iğne yaziliyormu yazılsa bile devlet karşılamıyor die biliyorum ben bitek ona para veriyorum karşılamıyor devlet. Oksopar ve crinone jel yazdırıp alıyorumBahçeci de yaptirdim ben ilaclar bazıları devlet karşılamıyor . Bazılarını karşılıyor . Bende yeni öğrendim oksapar iğneye 120 TL veriyordum onceden burda öğrendim sagolsun arkadaşlar söyledi progestan iğneyi de yazdiriyorum artik
Normal alırsan 140 falan oksapar ama aile hekimi ve ya bı doktora yazdirirsan 30 lira fark ödeyerek alabiliyorsunOksapar iğneyi bana doktorum yazdı ama yine de para ödedik eczaneden. Devlet hastanesinden bi doktorun mu yazması gerekiyordu
Crinone jel yazdiriliyor mu ? Ben progestan iğne yi yazdiriyorum kalçadan olanı vay bee bak jeli de bilmiyordumProgeston iğne yaziliyormu yazılsa bile devlet karşılamıyor die biliyorum ben bitek ona para veriyorum karşılamıyor devlet. Oksopar ve crinone jel yazdırıp alıyorum
Ben oksapar ve 2 tane progestan iğneye 55 TL vermistimProgeston iğne yaziliyormu yazılsa bile devlet karşılamıyor die biliyorum ben bitek ona para veriyorum karşılamıyor devlet. Oksopar ve crinone jel yazdırıp alıyorum
Ben kadın doğuma gidiom özel hastanede ilaç yazdircam diom crinone jel ve oksapari yazdiriom ama progeston iğne karşılamıyor die biliyorum benim ki göbektenCrinone jel yazdiriliyor mu ? Ben progestan iğne yi yazdiriyorum kalçadan olanı vay bee bak jeli de bilmiyordum
Valla bilmiyorum ikisini ne kadara alıyorsun peki oksapar ve göbekten progestaniBen kadın doğuma gidiom özel hastanede ilaç yazdircam diom crinone jel ve oksapari yazdiriom ama progeston iğne karşılamıyor die biliyorum benim ki göbekten
Crinone jel için kadın doğum doktoru yazabiliyor oksapar i her doktor yaziyordaCrinone jel yazdiriliyor mu ? Ben progestan iğne yi yazdiriyorum kalçadan olanı vay bee bak jeli de bilmiyordum
Oksopar 30 lira fark ile aliyorumValla bilmiyorum ikisini ne kadara alıyorsun peki oksapar ve göbekten progestani
Devlette mi yazdırmak gerekiyorCrinone jel için kadın doğum doktoru yazabiliyor oksapar i her doktor yaziyorda
Özel de yazdırıyor umDevlette mi yazdırmak gerekiyor
Ben hem kalcadan hem göbekten progestan kullanıyorum . Düşük riski olduğu için göbekten olanı bayaa almıştık önceden pahalı oldu o yüzden ama kalçadan olanı yazdirdimOksopar 30 lira fark ile aliyorum
Crinone jel 20 lira fark ile
Progeston iğne pahalı onu yazmiolar 130 falan
Bahçeci de yazdirdik ama indirimli gelmediÖzel de yazdırıyor um
Bahçeci olmuyor sigorta karşılamıyor anlaşması yok sigorta ileBahçeci de yazdirdik ama indirimli gelmedi
Senin kalçadan olanı sonradan mı eklediler progesteron dozumu artırdılarBen hem kalcadan hem göbekten progestan kullanıyorum . Düşük riski olduğu için göbekten olanı bayaa almıştık önceden pahalı oldu o yüzden ama kalçadan olanı yazdirdim