- 27 Mayıs 2025
- 51
- 19
- 3
- Konu Sahibi psikologbiri
-
Merhaba, cuma günü, 3. Gün 1. Kalite embriyo transfermi oldum. Gelin beraber test günü bekleyelim :)
Hangi gün transfer oldunuzMerhaba, cuma günü, 3. Gün 1. Kalite embriyo transfermi oldum. Gelin beraber test günü bekleyelim :)
23 Mayıs Cuma transfer oldum, form kâğıdında 1. Kalite yazıyordu ama harf olarak bilemiyorum. Güzel haberler için haberleşelim inşallahHangi gün transfer oldunuzbenim de 3. Gün ,23 mayısta transfer oldum ama kalitesini bilmiyorum bi sey söylenmedi
İnsallah23 Mayıs Cuma transfer oldum, form kâğıdında 1. Kalite yazıyordu ama harf olarak bilemiyorum. Güzel haberler için haberleşelim inşallah
Çok teşekkür ediyorum, sağlıkla gelsin bebişlerimİzHayırlısıyla tutunsun anneciğine inşallahBenimde 3.gün embriyom var henüz transfer olmadım ama çok heyecanlıyım sizlerle sonuç bekleyip kendime hazırlık yapıyorum
Çok teşekkür ediyorum, sağlıkla gelsin bebişlerimİztek embriyo transferi mi sizin de
Bana da tek embriyo transferi yaptı, 30 yaşındayım ben deEvet 32 yaşındayım çift olmuyormuş ilk etapta
Bana da tek embriyo transferi yaptı, 30 yaşındayım ben de
Kızlar ben de varım 28 yaşındayım ilk tüp bebek denememiz 3. Gün taze transfer oldum rakam olarak bilmiyorum en iyi kalite dedi embriyolog 2 transfer yapıldı 22 mayısta
Amin inşallahHayırlı olsun transferiniz inşallah tutunur anneciğine
Transfer kâğıdınızda yazıyordur size verilenHangi gün transfer oldunuzbenim de 3. Gün ,23 mayısta transfer oldum ama kalitesini bilmiyorum bi sey söylenmedi
31 yaşında ilk transferde çift koydular hiç böyle bisey talep etmedik çünkü neyin ne olduğunu bilmiyordukEvet 32 yaşındayım çift olmuyormuş ilk etapta
Nasibiniz de olmuş olsun Allah ın ıznıyleMerhaba, cuma günü, 3. Gün 1. Kalite embriyo transfermi oldum. Gelin beraber test günü bekleyelim :)
Benim de morardı :) hele oxapar yakıyor daKızlar bu iğne olayını napıcaz ya benim daha şimdiden göbeğim morardı oksapar ve progestan dex vuruluyorum her gün
Bugün daha bi belirti yok gibi açıkçası ilk kalktığımda bi midem bulandı gibi ama abartmak ve deli gibi görünmek istemiyorumBenim de morardı :) hele oxapar yakıyor daBugün belirtiler nasıl sizde
Benim ara ara karnımda sızılar oluyor, sonra geçiyorBugün daha bi belirti yok gibi açıkçası ilk kalktığımda bi midem bulandı gibi ama abartmak ve deli gibi görünmek istemiyorumsiz de belirtiler ne durumda? Bu arada evet çok yakıyor hem de
Yok yok düşünmüyoruz öyle şeylerBenim ara ara karnımda sızılar oluyor, sonra geçiyorbiraz uykulu yorgunluk hali ve sık idrar başladı. Umarım regl belirtisi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?