Tüp Bebek/ 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi sonuç bekleyenler

Yok yok düşünmüyoruz öyle şeyler ya bide bişe dicem bu iğneler çok pahalı nası yapıcaz böyle yaaa bi yolu yok galiba devlet karşılamıyor sanırım
Kan sulandırıcı yazdırılıyor hatta gebe kalırsanız rapor çıkarılıyor ücret ödemiyorsunuz ama dex için maalesef. Ve gerçekten pahalı

P psikologbiri progestan dex günde kaç doz yapıyorsun

Ne yazıkki karşılamıyor, siz opu sürecindeki iğnelerİ de kendiniz mi aldınız
Hangileri onlar gonal f ve Ovitrelleden bahsediyorsanız Ovitrelle zaten karşılanmıyor gonal f için bana rapor çıkardılar 450liği 5bin yerine 1350 gibi bişeye almıştım

Evet eczacımla görüştüm şimdi ama venöz yetersizlik tanısı diye eklemesi gerekiyormuş doktorun o zaman devlet kan sulandırıcıyı karşılıyormuş hemşireye yazdım ama hala cevap yok

Evet eczacımla görüştüm şimdi ama venöz yetersizlik tanısı diye eklemesi gerekiyormuş doktorun o zaman devlet kan sulandırıcıyı karşılıyormuş hemşireye yazdım ama hala cevap yok
Yazdırıyorsunuz eminim ben hep yazdırarak aldım.
Gebelik oluşursa raporu kadın doğum çıkarıyor sadece
Kol arkası demişlerdi ama benim oralar çok hassas diye korktum siz ordan mı yapıyorsunuz
evet kol arkası ben tedavi sürecimde ordan yaptım hep morarma kısmı da eşimin inisiyatifine kalıyordu yapmadan önce buz uygularsan hafif uyuşuyor iğne girişini hissetmiyorsun. Göbeğine çok yüklenmezsin en azından

İnşallah halledebilirim çünkü cidden çok pahalı ben de eşime yaptırıyorum kendime asla kıyamıyorum çünkü bugün akşam koldan deneyelim bakalım dediğiniz buz yöntemini de uygulayacağım çok teşekkür ederim sizin transfer ne zaman oldu

Hepimizin rabbim yardımcısı olsun 26sında transfer oldum 2embriyo transfer edildi yaşım 29 henüz 2.günüm nasıl geçicek bu günler bilmiyorum hepinize dua ediyorum inşallah güzel hayırlı haberler alırız

Rica ederim Benim tedavilerim geçen seneydi olumsuz oldu

Amin Yaşlarımız çok yakın ben de 28 yaşındayım ve bana da 2 embriyo transfer edildi beklemek çok zor ya

Amin Yaşlarımız çok yakın ben de 28 yaşındayım ve bana da 2 embriyo transfer edildi beklemek çok zor ya
Çok zor evet benim 5.denemem rabbim ne eylerse güzel eyler diyip sakin kalmaya çalışıyorum ilk 3 denemem negatif geldi 4.denemem dış gebelik oldu bu transferim tutacak inşallah diyip bekliyorum

3. Gün embriyosu transferden sonraki 6, gündeyim mide bulantısı ve bel ağrısı eklendi. Sizde durumlar nasıl
Bende ilk 3 4 gün kasik ağrısı oldu hafif hafif ama şu an hiç bi sey yokprogestan dan dolayı tahmin ettiğim kadarıyla arada midem bulanıp geciyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…