Canım ilaç alım satımıyla ilgili bir topik var bak istersen benm elimde hiç ilaç kalmadı yoksa yardimci olurdum. Allah kolaylik versinMerhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir fiyattan da olur
Daha ne olsun benm bitane transfer edildi malum devlette yaptırınca 35 yaş altına 1 tane transfer edıyolar 2 tane dondurduk inş dondurulmuslara gerek kalmaz yani kalırda 2.bebis icinbenim 3. gün 2 tane embiryo transfer edildi canım benim amh düşük esiminde sperm sayısı azdı anca bu kadar oldu
Benimde 1 tanecik dondurulacakti o gelişmedi. olsun napalim karnımızdakiler yeter inşallah bize :)Daha ne olsun benm bitane transfer edildi malum devlette yaptırınca 35 yaş altına 1 tane transfer edıyolar 2 tane dondurduk inş dondurulmuslara gerek kalmaz yani kalırda 2.bebis icin
İnşallahhhh tutunurlar özellikle dikkat ettiğin bişeyler varmi canm yeme içme vs vsBenimde 1 tanecik dondurulacakti o gelişmedi. olsun napalim karnımızdakiler yeter inşallah bize :)
Herşeyden azar azar yiyorum canım cay gunde bir bardak sadece kahveyi asla içmiyorum. meyve yiyemiyorum zorluyorum kendimi i garip oldum. iştahsız oluyorum midem bulanıyor. yemeye baslayinca duramiyorum bu sefer daha cok bulaniyorumİnşallahhhh tutunurlar özellikle dikkat ettiğin bişeyler varmi canm yeme içme vs vs
Bende çok meyve seven biri değilim ama ananas ve kivi yemeye çalışıyorum elimden geldiginceHerşeyden azar azar yiyorum canım cay gunde bir bardak sadece kahveyi asla içmiyorum. meyve yiyemiyorum zorluyorum kendimi i garip oldum. iştahsız oluyorum midem bulanıyor. yemeye baslayinca duramiyorum bu sefer daha cok bulaniyorum
Az kaldı az masallah sanada insallah guzel haber vereceksinHayırlı olsun canimmm :) benim 7. günüm bitti bugün :)
Ananasi fazla yeme yinede bugün diger sayfada paylasmislardı fazla tüketim düşük tehlikesi falan yapıyormuş kiviyi bende tuketmeye çalışıyorumBende çok meyve seven biri değilim ama ananas ve kivi yemeye çalışıyorum elimden geldigince
Ağzın bal yesin kızAz kaldı az masallah sanada insallah guzel haber vereceksin
Ya öylemi bende çok yiyemiyorum diye uzuluodum:) teşekkür ederm canmAnanasi fazla yeme yinede bugün diger sayfada paylasmislardı fazla tüketim düşük tehlikesi falan yapıyormuş kiviyi bende tuketmeye çalışıyorum
Rica ederim :)Ya öylemi bende çok yiyemiyorum diye uzuluodum:) teşekkür ederm canm
Ananas,kivi,çiğ kabak çekirdeği,ceviz,fındık, badem ye canm.Bir de günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu iç.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın.Bende çok meyve seven biri değilim ama ananas ve kivi yemeye çalışıyorum elimden geldigince
Ananas düşük tehlikesi yapiomus vs diyenler oldu bir fikrin varmiAnanas,kivi,çiğ kabak çekirdeği,ceviz,fındık, badem ye canm.Bir de günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu iç.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
Ananası günde bir orta dilim ye canm.
Canm çok fazla yeme ama tüp bebek tedavisi diye burda baktığında genelde hep ananastan bahsediliyor.Yani günde bir dilim mutlaka yemelisin canm.Ben de çok araştırdım,hep ananas ondan sonra kiviyi duydum.Bu ikinci tedavim ve çok şükür pozitifi gördük. İnşallah katlanır değerim. Sen de çok güzel sonuçlar alırsın İnşallah.Ananas düşük tehlikesi yapiomus vs diyenler oldu bir fikrin varmi
İnşallah canım senin kaç tane kaçıncı embriyosuydu kaçıncı günde kanda yada idrarda baktrdnCanm çok fazla yeme ama tüp bebek tedavisi diye burda baktığında genelde hep ananastan bahsediliyor.Yani günde bir dilim mutlaka yemelisin canm.Ben de çok araştırdım,hep ananas ondan sonra kiviyi duydum.Bu ikinci tedavim ve çok şükür pozitifi gördük. İnşallah katlanır değerim. Sen de çok güzel sonuçlar alırsın İnşallah.
Benim iki tane beşinci gün embriyosu yerleştirildi. 7.gün akşamı evde idrar testi yaptım 5 dk içersinde belli belirsiz gölge şeklinde ikinci cizgiyi gördüm. Yarım saate kadar biraz daha belirginleşti ama 5 dk sonrası geçersiz dendiği için çok umutlanamadim.İki gün sonra yani 9.gün kanda pozitifi gördüm çok şükür. Yarın deger katlanmis mi diye ikinci defa tahlil yapılacak cnm..İnşallah canım senin kaç tane kaçıncı embriyosuydu kaçıncı günde kanda yada idrarda baktrdn
Çok güzel canm ya inşallah bizede nasip olur pozitifi görmek ınsallahh ikizmi acaba:)Benim iki tane beşinci gün embriyosu yerleştirildi. 7.gün akşamı evde idrar testi yaptım 5 dk içersinde belli belirsiz gölge şeklinde ikinci cizgiyi gördüm. Yarım saate kadar biraz daha belirginleşti ama 5 dk sonrası geçersiz dendiği için çok umutlanamadim.İki gün sonra yani 9.gün kanda pozitifi gördüm çok şükür. Yarın deger katlanmis mi diye ikinci defa tahlil yapılacak cnm..
İnşallah canm Allah kimsenin emeğini araya vermesin..Bilmiyorum tek mi ikiz mi olduğunu ama 9.gün değerime göre tek te olabilir diyorum.9.günde 64 tü değerim. Yine de belli olmaz tabi.Allah hayırlısını versin inşallah..Çok güzel canm ya inşallah bizede nasip olur pozitifi görmek ınsallahh ikizmi acaba:)
Hayrlisi canm tek olsun seninle olsun sağlıklı sihatliii doğsunda. Transfer sonrası vücudunda değişiklikler oldumuİnşallah canm Allah kimsenin emeğini araya vermesin..Bilmiyorum tek mi ikiz mi olduğunu ama 9.gün değerime göre tek te olabilir diyorum.9.günde 64 tü değerim. Yine de belli olmaz tabi.Allah hayırlısını versin inşallah..
Amin canım inşallah..Transferin 3 ve 4. günü sağ kasigimda batmalar oluyordu.5.günden sonra hafif hafif göğüslerim sizlamaya ve hafif dolgunlasmaya başladı canm .Belim ağrıyor başından beri artık yataktan mi o da belirti mi bilmiyorum canm.Hayrlisi canm tek olsun seninle olsun sağlıklı sihatliii doğsunda. Transfer sonrası vücudunda değişiklikler oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?