Benmde 1.gün sabahtan beri bir bel agrim var bazen daha yoğun ama bende yatmaktanmi bilemiom tabi. Teşekkür ederim cnm bilgiler için:)Amin canım inşallah..Transferin 3 ve 4. günü sağ kasigimda batmalar oluyordu.5.günden sonra hafif hafif göğüslerim sizlamaya ve hafif dolgunlasmaya başladı canm .Belim ağrıyor başından beri artık yataktan mi o da belirti mi bilmiyorum canm.
Rica ederim canım..:))İnnnşallah pozitif haberlerini paylaşırsın.Kendini çok yorma suyunu da bol bol iç canm.Benmde 1.gün sabahtan beri bir bel agrim var bazen daha yoğun ama bende yatmaktanmi bilemiom tabi. Teşekkür ederim cnm bilgiler için:)
Bol bol içiyorum canm bugün 2.günüm. ınsallahh canmm:)Rica ederim canım..:))İnnnşallah pozitif haberlerini paylaşırsın.Kendini çok yorma suyunu da bol bol iç canm.
Bugün 1.günün mu canm?Çok dikkat et kendine.
Darısı başımızaa sağlıcakla kucağına alirsn inş arkadsmEvet kizlar 2 . kan testi ve degerim 1899 :)
Tesekkur ederim canim dualarm sizonle insalllahDarısı başımızaa sağlıcakla kucağına alirsn inş arkadsm
Gözün aydın kuzum rabbim diğer isteyen herkesede versin inş :)Tesekkur ederim canim dualarm sizonle insalllah
Amin insallahGözün aydın kuzum rabbim diğer isteyen herkesede versin inş :)
Maşallah canım gözün aydın..Ben de yarın kan verecem..İnşallah katlanmıştır değerim.Evet kizlar 2 . kan testi ve degerim 1899 :)
Canm bişey daha sorcam bu dönemde transfer sonrasi yani haşlanmış yumurta yemenin bir zararı varmi yani biri bana yumurta oluşurken ye sonra bırak dedide bilemedmRica ederim canım..:))İnnnşallah pozitif haberlerini paylaşırsın.Kendini çok yorma suyunu da bol bol iç canm.
Bugün 1.günün mu canm?Çok dikkat et kendine.
Cok guzel bir sonuç yaa :))Evet kizlar 2 . kan testi ve degerim 1899 :)
Yok canım protein ağırlıklı beslensen daha iyi.Sebze yemekleri,meyveni ye.Ceviz,fındık, badem ye.Sadece maydanoz ya da içinde maydanoz bulunan bişey yeme.Ekşi de iyi değil diye biliyorum canm..Canm bişey daha sorcam bu dönemde transfer sonrasi yani haşlanmış yumurta yemenin bir zararı varmi yani biri bana yumurta oluşurken ye sonra bırak dedide bilemedm
Tesekkur edrim canimmmCok guzel bir sonuç yaa :))
İnsallah canim insallah katlanmistirMaşallah canım gözün aydın..Ben de yarın kan verecem..İnşallah katlanmıştır değerim.
Tamm canm:)Yok canım protein ağırlıklı beslensen daha iyi.Sebze yemekleri,meyveni ye.Ceviz,fındık, badem ye.Sadece maydanoz ya da içinde maydanoz bulunan bişey yeme.Ekşi de iyi değil diye biliyorum canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?