- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
O zaman ohss olmaman için vermiştir canım. Bazen geriye küçük folikul kalabiliyor sonradan büyüyüp sıkıntı çıkarabiliyor yumurta da çok olunca ohss riski var. İyi olmuş aslında sıkıntı yaşamazsın. Sadece gebelik testi icin ignenin etkisini geçmesini beklemen gerekir32 yumurta vardı

benimde yarın kontrolüm var gercekten insan gün sayıyor doktora gitmek için
 benimde yarın kontrolüm var gercekten insan gün sayıyor doktora gitmek için  gerçekten gidip görmek çok güzel, rahatlıyor insan sağlıklı görünce bebişi
 gerçekten gidip görmek çok güzel, rahatlıyor insan sağlıklı görünce bebişi 

ama inşallah sana can olsunlar
 ama inşallah sana can olsunlar  Nerede yaptırmıştın peki
 Nerede yaptırmıştın peki 

Bizi nasıl etkiler tüp bebekte arkadaşlar benin yaşımda 37 inşallah bebişimiz tutar yaa
Bizi nasıl etkiler tüp bebekte arkadaşlar benin yaşımda 37 inşallah bebişimiz tutar yaa 
 biz buradayız ne zman sorun olursa rahatlıkla sorabilirisn
 biz buradayız ne zman sorun olursa rahatlıkla sorabilirisn 

benim eşimin de morfoloji 0 ama ileri hareketlilik 25 falan. Yine de 1 tane embriyomuz 5. Güne gitti. Ama sizin de morfoloji güzel hangisi daha kabiliyetli bilmiyorum
 benim eşimin de morfoloji 0 ama ileri hareketlilik 25 falan. Yine de 1 tane embriyomuz 5. Güne gitti. Ama sizin de morfoloji güzel hangisi daha kabiliyetli bilmiyorum 

ne diyelim canım, sonuçlar bazen istediğimiz gibi olmuyor hep bir yerde sorun arıyoruz ama bazen de sadece nasip kelimesine sığınıyoruz.. eşin bu süreçlerde takviye kullanmış mıydı peki
 ne diyelim canım, sonuçlar bazen istediğimiz gibi olmuyor hep bir yerde sorun arıyoruz ama bazen de sadece nasip kelimesine sığınıyoruz.. eşin bu süreçlerde takviye kullanmış mıydı peki