- 12 Ekim 2020
- 552
- 1.264
- 63
Aaa ben bülent beyin eşine gitmiştim filiz hanıma endokrinde troidi düzenledik bülent bey çoook tecribeli biliyorumAaa hangi doktor canım benim Bülent haydardedeoğlu
 ben de murat erdemtok kuzenimin 2 tüp bebeğini yapmıştı başarılı bir şekilde ama murat bey acıbademe çok güveniyor özellikle orada embriyolg feray hanıma
ben de murat erdemtok kuzenimin 2 tüp bebeğini yapmıştı başarılı bir şekilde ama murat bey acıbademe çok güveniyor özellikle orada embriyolg feray hanıma

DNA hasarı falan öyle bir şey var mı peki bildiğiniz
 DNA hasarı falan öyle bir şey var mı peki bildiğiniz yaptırdığım her teste sonuçlar normal diye cevap alıyorum bence şu aşamada moral bozmak istemiyor
yaptırdığım her teste sonuçlar normal diye cevap alıyorum bence şu aşamada moral bozmak istemiyor maşallah maşallah sorunsuz kucağına da alırsın inşallah canımm
maşallah maşallah sorunsuz kucağına da alırsın inşallah canımm Her şey normal eşinin değerleri iyi deyip sonuç istediği gibi olmayınca bir bahane buluyorlar sperm kaynaklı ya da yaşı bahane eden var
Her şey normal eşinin değerleri iyi deyip sonuç istediği gibi olmayınca bir bahane buluyorlar sperm kaynaklı ya da yaşı bahane eden var  

İnşallah tedavin sorunsuz sürer, bebişine kavuşursun
 İnşallah tedavin sorunsuz sürer, bebişine kavuşursun bence okumuyo sonuçları diyo
bence okumuyo sonuçları diyo 

Bizi nasıl etkiler tüp bebekte arkadaşlar benin yaşımda 37 inşallah bebişimiz tutar yaa
Bizi nasıl etkiler tüp bebekte arkadaşlar benin yaşımda 37 inşallah bebişimiz tutar yaa