Benim göbüş daha belirgin artık pıtpıtlari bekliyorum bendeCanım görünmüyodun çoktandır hoşgeldinsürekli yatmak da zor sabır canım
bebişin hareketleri nasıl bi his oluyo, benim de alt karnımda pıtpıtlar oluyor sende de öyle mi?
AminnnBenim göbüş daha belirgin artık pıtpıtlari bekliyorum bende
Allah isteyen herkese o duyguyu nasip etsin
Ya benim öyle disardan belli değil. Ama kendim baya anlıyorum. Kalın giyince belli olmuyor birde ben kilo almadım hamile kaldığım zman ki kilodayimAminnnOy maşallah kuzum yakındır o pıtpıtlar
Ya bugün foto çekildim ben de baya belli oluyo artık göbüş fotolarda
Ben aldım vallaYa benim öyle disardan belli değil. Ama kendim baya anlıyorum. Kalın giyince belli olmuyor birde ben kilo almadım hamile kaldığım zman ki kilodayimsen ne durumdasın
Canım merhaba.Kızlar merhaba. Dün transfer tarihimi almak için hemde kontole doktora gitmiştim. 2 tane polip gördü. Bu ay transfer iptal dedi histeroskopi yapılacakmış. Aşırı canım sıkıldı.Şok oldum kalkamadım yerimden.Aranızda yaptıran var mı. Zor bir işlem mi. Bide sizce hemen bi sonraki ay başlar mı transfer işine yoksa yine dinlendirir mi
Annemde hiç almamış 6 aylık iken normal pantolanlrini giyebiliyormus. Sanırım bende oyle olucm 4 aylık oldum hiç fark yokBen aldım vallaİştahım açıldı artık güzel yiyorum. 5 kiloya yakın aldım tedavinin en başından bu yana. Bebiş sağlıklı olsun da veririm sonra toplu.
Aynen bol kalın giyince kış mevsimi pek belli olmuyo da dar giyince bariz belli benim artık.
Ben 48le hamile kaldım
Doktorum normal kilo alışın demişti son kontrolde bu hafta gidince sorayım yine. Her ay 1 kilo aldımAnnemde hiç almamış 6 aylık iken normal pantolanlrini giyebiliyormus. Sanırım bende oyle olucm 4 aylık oldum hiç fark yoksen azıcık fazla mı aldın ki
Senin şu an ki kilo ideal. Biraz daha alabilirsin az kaldı artık haklısın canım son zamnlrda iyice agirlasinca zorluklar başlıyor. Gebeliğin ortalari en iyi zmanlari diyorlar. Şükür şu an o surecteyimBen 48le hamile kaldımheralde hayatımın kilo alabildiği tek dönemi 10 11 kilolalardayım şuan
Hiç tatlı yemememe rağmendoktor biraz yavaşla dedi bi ara tatlıyı azalt diyo eşim diyoki ne tatlısı içinde ocakbaşı var
Yuvarlanıp gidiyoruz . 20liler en güzeliymiş ama sonra yüne ağırlaşma bel ağrısı falan çıktı ama çok şükür
Senin nası gidiyoo yaa çok seviniyorum hepimiz aynı zamanda, güzellikle, sağlıkla devam edEr inşallah. Allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin
Neyse sen baya zayıf hamile kalmışsın çok da alsan pek sıkıntı olmaz. Ben de senin izinden geliyorum kuzu tatlı ile hiç işim yok. 20lerde bi rahatlama oldu ciddenBen 48le hamile kaldımheralde hayatımın kilo alabildiği tek dönemi 10 11 kilolalardayım şuan
Hiç tatlı yemememe rağmendoktor biraz yavaşla dedi bi ara tatlıyı azalt diyo eşim diyoki ne tatlısı içinde ocakbaşı var
Yuvarlanıp gidiyoruz . 20liler en güzeliymiş ama sonra yüne ağırlaşma bel ağrısı falan çıktı ama çok şükür
Senin nası gidiyoo yaa çok seviniyorum hepimiz aynı zamanda, güzellikle, sağlıkla devam edEr inşallah. Allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin
Ya yiyorum bu ara. Hatta bu akşam esıme dedim ki artık her yemeği yiyorum o da masallahh evi damı yiyorsun dedi saolsunDoktorum normal kilo alışın demişti son kontrolde bu hafta gidince sorayım yine. Her ay 1 kilo aldımSen de ye biraz artım kilo almaya başlarsın bence
Yaa en güzeli seninki o zaman yiyip yiyip kilo almamakYa yiyorum bu ara. Hatta bu akşam esıme dedim ki artık her yemeği yiyorum o da masallahh evi damı yiyorsun dedi saolsunyerim dedim sanane ben hamileyim sen kendi göbeğine bak sebepsiz büyüyor dedim
Yaaa sonunda benden biriNeyse sen baya zayıf hamile kalmışsın çok da alsan pek sıkıntı olmaz. Ben de senin izinden geliyorum kuzu tatlı ile hiç işim yok. 20lerde bi rahatlama oldu cidden
Ahha ye kız ye Biz bu bugünleri çok bekledikYa yiyorum bu ara. Hatta bu akşam esıme dedim ki artık her yemeği yiyorum o da masallahh evi damı yiyorsun dedi saolsunyerim dedim sanane ben hamileyim sen kendi göbeğine bak sebepsiz büyüyor dedim
Aynen yaa alsakta bir şey olmaz aldığımız gibi veririz. Bugünler icin ne dualar ettikYaa en güzeli seninki o zaman yiyip yiyip kilo almamakevi de yeriz damı daa ellemesinler bizii bu dönem ben hem yiyorum hem eşime yediriyorum bi yandan birlikte alalım birlikte veririz diye
Aynenn ilk 3 ay sonrası bi rahatlamaa geldi şükürYaaa sonunda benden biriherkes sürekli abi bari hamileyken tatlı ye falan diyo yani canım istemiyor tabiki arada yiyorum ama yani bi iki lokma. 20ler güzelmiş cidden . En zoru başıydı vala
Ahha ye kız ye Biz bu bugünleri çok bekledik
Aynen yaa alsakta bir şey olmaz aldığımız gibi veririz. Bugünler icin ne dualar ettik
Eşim zaten psikolojik olarak hamile gibi geziyor lohusaligindan korkuyorum
Canım estrofemin yan etkileri oluyor malesef en çokta baş ağrısı yapar. Biraz dayan vücut alışıyor zamanla geçiyor yan etkiler. Hayırlısı ile süreci atlatr transfer olursun inşallahKızlarrrrMaşallah her şey yolunda topikte ben rahim kalınlaştırma dönemine geçtim dün başladım estrofeme ama bu beni mahvetti ay ki ne ay bir ishal bir mide gazı günde 3 kez alıyorum dayanacam mecbur ama vücut alışır mı ki inş alışırım
İnşallah kuzum inş sorunsuz transfer olaydım.böyle hasta gibiyim midem bir tuhaf..güzel haber verdin bana alışayımm bir an önceCanım estrofemin yan etkileri oluyor malesef en çokta baş ağrısı yapar. Biraz dayan vücut alışıyor zamanla geçiyor yan etkiler. Hayırlısı ile süreci atlatr transfer olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?