Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bende 15 Mart’a randevu aldım Ankara bahçeci Berfu hocaya ön görüşme ve sonrası nasıl ilerliyor yardımcı olabilir misiniz?

İnşallah kuzum inş sorunsuz transfer olaydım.böyle hasta gibiyim midem bir tuhaf..güzel haber verdin bana alışayımm bir an önce
Hepimiz estrofemin gazabına ugradik biraz sabır vücut yakında kabullenecek çünkü gebelik olunca ilk 3 ay kullanıyorsun

Kızlar bende 15 Mart’a randevu aldım Ankara bahçeci Berfu hocaya ön görüşme ve sonrası nasıl ilerliyor yardımcı olabilir misiniz?
Canım bahçeci nasıl bir yol izliyor bilmiyorum ama muhtemelen senin tahlillerin rahim filmin ve eşinin sprem sonucuna bakıp ona göre tedavi yöntemi belirlenir. huzun kovan kusu arkadasimiz bahçeci ye gitmişti diye hatırlıyorum eğer doğru ise sana bilgi verecektir

Kızlar iyi akşamlar. Yeşil renkte akıntım geliyor ve doktorum nifunis vajinal övül verdi. Bi baktım hiç kullanan goremedım aranızda kullanan oldu mu

Hepimiz estrofemin gazabına ugradik biraz sabır vücut yakında kabullenecek çünkü gebelik olunca ilk 3 ay kullanıyorsun
Aman yarabbim 3 ay iyi ki alışıyor yoksa halimi bir gör iyi ki eşim yok yanımda görevde...hem alttan hem üstten giden gidiyorAllahım şu günlerin hürmetine sağlıklı bebiş nasip et hepimize

Teşekkür ederim cevabın için canım ilk denemem olacak o yüzden biraz acemiyim 6 aylık evliyim henüz 26 yaşındayım 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sonrasında testler vs derken erken tanıştım tüp bebekle hayırlısı olsun hakkımızda

Aman yarabbim 3 ay iyi ki alışıyor yoksa halimi bir gör iyi ki eşim yok yanımda görevde...hem alttan hem üstten giden gidiyorAllahım şu günlerin hürmetine sağlıklı bebiş nasip et hepimize
Eş olsada alışacak
Eğer ki ishal süresi uzarsa yinede doktoruna söyle canım.
İnşallahh bugünlerin mükafatını alacaksın yakında pozitif ile

Hayirlsii olsun tedavin canım. Yaşın çok genç yeni evlisin. Evlenince hemen hamile kalmışsn. Neden tüp bebeğe başlama kararı aldın bir problem mi görüldü

Amh 0.11 çıktı canım doktor tüp bebek yaptır dedi zaman kaybetmek istemiyorum açıkçası
Evet canım amh dusuk bu süreçte en iyisini yapmışsın başlayarak. Bu süreçle ilgili sormak isteğin ne olursa severek yardımcı oluruz.

Kızlar iyi akşamlar. Yeşil renkte akıntım geliyor ve doktorum nifunis vajinal övül verdi. Bi baktım hiç kullanan goremedım aranızda kullanan oldu mu
Kullanmadım hiç onu canım. Doktorun dediyse hamilelikte kullanıma uygundur mutlaka. inşallah işe yarar da geçer akıntın. Onun dışında nasılsın kuzum nasıl gidiyor?

Çok şükür canım
Estrofemin ilk 3 4 günü ben de çok zorlanmıştım, özellikle baş agrısı konusunda. Benim bi dönem günde 6ya çıkmıştı bi de estrofem.Nasıl geçecek 3 ay diyodum, vücut alışıyo ve geçiyo gerçekten.
İnşllh sağlıkla sorunsuz olursın transferini de bize güzel haberlerini verirsin canım

Canım değerinin katlanması iyi bişey, bebiş sağlıkla tutunuyor annesine inşallah artık akıntın kahveye döner ve kesilir. Dinlenmeye devam et canım.
İnşallah canım dinleniyorum valla 1 hafta daha evde durup işe başlamayı düşünüyordum bakicam duruma göre sıkıntı olursa gitmeyecem ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…