Hepimiz estrofemin gazabına ugradikİnşallah kuzum inş sorunsuz transfer olaydım.böyle hasta gibiyim midem bir tuhaf..güzel haber verdin bana alışayımm bir an önce
Canım bahçeci nasıl bir yol izliyor bilmiyorum ama muhtemelen senin tahlillerin rahim filmin ve eşinin sprem sonucuna bakıp ona göre tedavi yöntemi belirlenir.Kızlar bende 15 Mart’a randevu aldım Ankara bahçeci Berfu hocaya ön görüşme ve sonrası nasıl ilerliyor yardımcı olabilir misiniz?
Geçmiş olsun canım. Hiç kullanmadım. Enfeksiyon mu çıktı.Kızlar iyi akşamlar. Yeşil renkte akıntım geliyor ve doktorum nifunis vajinal övül verdi. Bi baktım hiç kullanan goremedım aranızda kullanan oldu mu
Aman yarabbim 3 ayHepimiz estrofemin gazabına ugradikbiraz sabır vücut yakında kabullenecek çünkü gebelik olunca ilk 3 ay kullanıyorsun
İdrar testi yaptırmadım canım doktora yazdım rengini o da bu fitili kullanmamı soledi ama sormak istedim biGeçmiş olsun canım. Hiç kullanmadım. Enfeksiyon mu çıktı.
Teşekkür ederim cevabın için canım ilk denemem olacak o yüzden biraz acemiyimCanım bahçeci nasıl bir yol izliyor bilmiyorum ama muhtemelen senin tahlillerin rahim filmin ve eşinin sprem sonucuna bakıp ona göre tedavi yöntemi belirlenir.huzun kovan kusu arkadasimiz bahçeci ye gitmişti diye hatırlıyorum eğer doğru ise sana bilgi verecektir
Eş olsada alışacakAman yarabbim 3 ayiyi ki alışıyor yoksa halimi bir gör iyi ki eşim yok yanımda görevde...hem alttan hem üstten giden gidiyor Allahım şu günlerin hürmetine sağlıklı bebiş nasip et hepimize
Hayirlsii olsun tedavin canım. Yaşın çok genç yeni evlisin. Evlenince hemen hamile kalmışsn. Neden tüp bebeğe başlama kararı aldın bir problem mi görüldüTeşekkür ederim cevabın için canım ilk denemem olacak o yüzden biraz acemiyim6 aylık evliyim henüz 26 yaşındayım 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sonrasında testler vs derken erken tanıştım tüp bebekle hayırlısı olsun hakkımızda
Amh 0.11 çıktı canım doktor tüp bebek yaptır dedi zaman kaybetmek istemiyorum açıkçasıHayirlsii olsun tedavin canım. Yaşın çok genç yeni evlisin. Evlenince hemen hamile kalmışsn. Neden tüp bebeğe başlama kararı aldın bir problem mi görüldü
Evet canım amh dusuk bu süreçte en iyisini yapmışsın başlayarak. Bu süreçle ilgili sormak isteğin ne olursa severek yardımcı oluruz.Amh 0.11 çıktı canım doktor tüp bebek yaptır dedi zaman kaybetmek istemiyorum açıkçası
Degerin güzel canım. Kanama ne durumdaKızlar ben korkutma test yaptım 4426 çıktı testi katlanması normal seyrinde aslında sıkıntı olmaz değil mi
Çok teşekkür ederim canım 15 Mart’ta gidecem bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaEvet canım amh dusuk bu süreçte en iyisini yapmışsın başlayarak. Bu süreçle ilgili sormak isteğin ne olursa severek yardımcı oluruz.
Canım değerinin katlanması iyi bişey, bebiş sağlıkla tutunuyor annesineBugün iki sefer yaşadım sadece akan birşey yok peceteye geliyor sadece
Kullanmadım hiç onu canım. Doktorun dediyse hamilelikte kullanıma uygundur mutlaka. inşallah işe yarar da geçer akıntın. Onun dışında nasılsın kuzum nasıl gidiyor?Kızlar iyi akşamlar. Yeşil renkte akıntım geliyor ve doktorum nifunis vajinal övül verdi. Bi baktım hiç kullanan goremedım aranızda kullanan oldu mu
Çok şükür canımKızlarrrrMaşallah her şey yolunda topikte ben rahim kalınlaştırma dönemine geçtim dün başladım estrofeme ama bu beni mahvetti ay ki ne ay bir ishal bir mide gazı günde 3 kez alıyorum dayanacam mecbur ama vücut alışır mı ki inş alışırım
İnşallah canım dinleniyorum valla 1 hafta daha evde durup işe başlamayı düşünüyordum bakicam duruma göre sıkıntı olursa gitmeyecem iseCanım değerinin katlanması iyi bişey, bebiş sağlıkla tutunuyor annesineinşallah artık akıntın kahveye döner ve kesilir. Dinlenmeye devam et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?