İnşallah kuzum inşallahÇok şükür canım
Estrofemin ilk 3 4 günü ben de çok zorlanmıştım, özellikle baş agrısı konusunda. Benim bi dönem günde 6ya çıkmıştı bi de estrofem.Nasıl geçecek 3 ay diyodum, vücut alışıyo ve geçiyo gerçekten.
İnşllh sağlıkla sorunsuz olursın transferini de bize güzel haberlerini verirsin canım
Gitme canım rapor alabiliyosan öncelik senin ve bebişin sağlığı. İlk haftalar olabiliyo işte böyle şeyler bu ara dinlen ilerleyen zamanda geçiyo zaten vücut iyice alışılıyo hamileliğe.İnşallah canım dinleniyorum valla 1 hafta daha evde durup işe başlamayı düşünüyordum bakicam duruma göre sıkıntı olursa gitmeyecem ise
Sabır canım sonu güzel olsun da sabrediliyoİnşallah kuzum inşallahsabır diyosunuz yani Büyük ihtimalle 18 marta transfer belki bir kaç gün değişebilir dedi dr...Güzel haberler yazacağım inanıyorum
Ya normal rapor alıyorum da o da com fazla kalmadı heyet bulabilsem heyet almayı düşünüyorum onu da bulamiuorum kendi doktorum da vermiyor raporGitme canım rapor alabiliyosan öncelik senin ve bebişin sağlığı. İlk haftalar olabiliyo işte böyle şeyler bu ara dinlen ilerleyen zamanda geçiyo zaten vücut iyice alışılıyo hamileliğe.
Kanama olunca genelde veriyo doktorlar istirahat öneriyorlar, keşke verse seninki deYa normal rapor alıyorum da o da com fazla kalmadı heyet bulabilsem heyet almayı düşünüyorum onu da bulamiuorum kendi doktorum da vermiyor rapor
Transferden sonra 4gun ancak alabildim sonra çalıştığım yerden aldım 10+10 bizim hastane küçük heyet durumu da olmuyor ozellerden bakicam artık son çare hepsini gezerimKanama olunca genelde veriyo doktorlar istirahat öneriyorlar, keşke verse seninki de
İyiyim canım çok şükür bı sıkıntı yok işte bu akıntı çıktı şimdi inşallah geçer kullanmadım daha fitili yarın da gelirse kullanacağım sen nasılsınKullanmadım hiç onu canım. Doktorun dediyse hamilelikte kullanıma uygundur mutlaka. inşallah işe yarar da geçer akıntın. Onun dışında nasılsın kuzum nasıl gidiyor?
Ewt cnm dusuktu ama ilk sefer 4 yumurta toplandı 2 si 5.gune gıttı 1i donduruldu biride taze tranfer olmustu negatif oldu. Ikıncı opuda tek yumurta emrıyo oldu fakat gelısımı kötü dıye ıptal oldu. Bu 3. Opu olacaktı. AnlamıyorumBöyle bir durum yaşamadım canım. 5. Günde yumurta olmaması ilginç. Amh mi dusuk yinede 1 2 yumurta olması gerekirdi. Ya da ilaclarn dozu dusuk mu geldi
Maşallah sana ne güzel hamilesin bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım. Dr o an söylediğinde bi korktum ama alıştım bu fikre şuan tek isteğim diğer ay transfer olmam ve bana sıkı tutunmasıCanım merhaba.
Benimde haziranda yumurtalarım toplandı. Temmuzda histereskopi oldum rahmim dardı onu düzeltti üstü basıktı falan o ay dikkat ettim . Hemen ilk adetle ağustosta transfer oldum. Basit bi işlem korkmana gerek yok anlamıyosun bile 2 3 saate hastaneden çıkmıştım
Evet canım oluyo öyle. Yatmadan agzına 2 lokma bişe at daha kazınmasın miden daha rahat uyursun. Ben akşamları 9 10 gibi süt içiyorum aç yatmamış oluyorum öyle.Kızlar ya ben çok çabuk acikiyorum böyle midem yanıyor sonra kazinmaya başlıyor akşam yemeğini 7 buçuk 8 gibi yedim sanki yememisim gibi simdi benim gibi olan var mı
İnşallah çabucak geçer canım. Ben de iyiyim şükür dün gibi senle opu günlerimiz, zaman nasıl geçiyorİyiyim canım çok şükür bı sıkıntı yok işte bu akıntı çıktı şimdi inşallah geçer kullanmadım daha fitili yarın da gelirse kullanacağım sen nasılsın
Öyle yapayım valla bende ilk gunlerden yiyipte kilo almak istemiyorum o yüzden dikkat ediyorum ama beni rahatsız ediyor bu durum ,Evet canım oluyo öyle. Yatmadan agzına 2 lokma bişe at daha kazınmasın miden daha rahat uyursun. Ben akşamları 9 10 gibi süt içiyorum aç yatmamış oluyorum öyle.
Dün iki sefer oldu canım sadece daha gelmedi şükür inşallah ta gelmez iyiyim onun haricinde sen nasılsın1 1mucize1umut kesildi mi kanaman canım nasılsın bugün?
İyi canım kesilmiş demek ki. Sen yine bu ara bolbol dinlenmeye devam etDün iki sefer oldu canım sadece daha gelmedi şükür inşallah ta gelmez iyiyim onun haricinde sen nasılsın
Yani inşallahİyi canım kesilmiş demek ki. Sen yine bu ara bolbol dinlenmeye devam et
iyiyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?