• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kaşar ve lor peyniri için kahvaltında olsun demişti doktorum. Zararı yok, faydası var☺️
işlenmiş etlerden yemiyoruz aynen. Sakatatlardan yemiyorum ben bi de bi adanalı olarak şırdan mumbar çok severim ama doğum sonrasına bıraktım onları yemeyi😍 aklıma başka bişe gelmiyo
Ben sakatat yiyorum yaa alıp kendim pisiriyorum ciğer dalak işkembe kelle paça yedim hep 😂

Cnim bende bı yerden köy yumurtası diye aldım onun kokusundan tiksindim yiyeniyordum şimdi kırılmış tam pişmiş yiyebiliyorum Y yasemin773
Bizde aynı organik morganik bi yumurta alınıyor evet ben yiyemiyorum ( çok aşırı koyu yumurta içi midemi bulandırıyor görmek istemiyorum)
Olmadı marketten alacağım ambalajlı olanlardan ..
3 aydır yemiyorum yumurta ama artık başlamak lazım bir yerden

Ben sakatat yiyorum yaa alıp kendim pisiriyorum ciğer dalak işkembe kelle paça yedim hep 😂
ayy fulimmmmmm :D
bu saydıklarının önünden bile geçmemmmmmmmmmmmm :D

Kızlar kontrolumuz güzel geçti çok şükür bebisimiz bize el salladı gayet net görünüyordu 9+4 günlük olmuşuz doktorumuz herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama
gözünüz aydın
sağlıkla gelişmeye devam etsin :KK36:

Kızlar kontrolumuz güzel geçti çok şükür bebisimiz bize el salladı gayet net görünüyordu 9+4 günlük olmuşuz doktorumuz herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama
çok sevindim canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin ..

Kuzum ben yine lansinoh göğüs ucu kremi almıştım hala duruyor çünkü doktorum taburcu olurken başka krem verdi adı garmastan pomat mı ne şak diye alıyor acıyı.diğer kreme elim gitmedi bile. Ben gümüş kapak almamıştım lazım olursa alırım diye. Onun yerine philips aventin göğüs kalkanını aldım o da ilk ay çok işime yaradı. Kremi sürüp onu takıyordum gece hem hava alıyor göğsün acımıyor hem de kalkan olduğu için içindeki kapakta fazla sütü topluyor. Sabah kalktığımda en az 20 cc filan süt topluyordum ondan ben (20 cc o kadar kıymetli ki ilk 2 hafta 30 cc içiyorlar bir beslenmede düşün) 🤩ama şimdi ikisini de kullanmıyorum göğsüm yara da olmuyor sütüm de o derece taşmıyor azaldı zaten
Notlarımı aldım kuzum👍🏻 Çok çok sağol😍🥰

Çok teşekkür ederim inşallah bı sürece başlasak.. bu arada dizinde hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🤲🤲
Merhaba canım hoşgeldin☺️ Önemli olan başlamak zaten, başlasan gerisi su gibi geçiyo anlamıyosun bile süreci. İnşallah senin için en hayırlısı olsun🙏🏻

Gözün aydın canım 🙏🏻 Hep böyle sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah😍🧿

ben normaldede yiyemem.. şimdi hiççç yiyemem
hele kelle paça felan abooo :confused:
Ba yı lı rım😂😂 şırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım😂😂 artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım

Ba yı lı rım😂😂 şırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım😂😂 artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım
tam bir adanalı çıktı buralardan :D :D :D :D
hayır seni anladım ama fuliye şaşırdım :D
normalde et çok yemem ama kırmızı et yiyorum en azından hafta bir iki et yiyorum ama mesela iskender ancak...
bide tavuk dürüm felan fistan

Canım gözün aydın hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲💕

Back
X