Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

İnanın tup Bebek olup. Normla dogum ikinci kişisiniz onca kisi arasında hepsi ama hepsi sezeryan oluyir bende anlamadım NE alakası var doğumla tup bebeğin niçin normal denenmiyor
çoğunlukla tüp bebekler sorunlu gebelik yaşıyor. en azından kendimde dahil etrafımda duyduğum insanlardan bu kanıya vardım. rahim hazır olmadığı için olabilir sürekli bir düşük riski kanama alanları vs. oluyor. üstüne bende birde 21. haftada açılma oldu. şimdi doğarsa yaşamaz dedikleri çok an oldu. aylarca yattım zaten tüp bebek transferinden sonrada yatıyordum ama 21. haftadan sonra hiç ayağa kalkmadım desem yeri. 36+0 da acil sezeryana alındım. 1 hafta öncesinde suyumda azalma görülmüştü en azından 38 i görmek istiyordum ama nasip olmadı. bunada şükür bebeğim sağlam belki 1 gün daha geciksekyada illa normal diye tuttursaydım şuanda bebeişim benimle olmayacaktı. normal doğum tabiki en güzeli ama doktorun önerisini ve doktor kontrollerini aksatmamak en önemlisi.
birde tüp bebek için kullanılan ilaçlar rahimde yumuşama yapıyor buda sıkıntı. erken doğum oluyor ama normal doğum olmuyor. herşey çok güzelse ve yolunda gidiyorsa normal yapılabilir ama bu çok nadir oluyor.

Merhabalar. Uzun zamandir giremiyordum. Nasilsiniz kizlar
Dogum yapan arkadaslar saglicakla cocuklarini buyutsun. Hamile olanlar kucaklarina alsin. Rabbim tedaviye yeni baslayanlara da bu duyguyu nasip etsin..
Soruma geleyim. Dogum yapan arkadaslar ne zaman adet oldunuz acaba. Kizimin 3 gün sonra 7 ayi bitecek. Ben de hala bisey yok merak ediyorum..

Dogum yapan arkadaslar saglicakla cocuklarini buyutsun. Hamile olanlar kucaklarina alsin. Rabbim tedaviye yeni baslayanlara da bu duyguyu nasip etsin..
Soruma geleyim. Dogum yapan arkadaslar ne zaman adet oldunuz acaba. Kizimin 3 gün sonra 7 ayi bitecek. Ben de hala bisey yok merak ediyorum..
mrb bende kızım 10 aylıkolduktan snra adet olmaya başladım normal daha uzun süreolmayanlarıda duydum..

Merhaba kizlar tup bebek yaptim bugun sonucu aldim sevindim ama eve geldigimde lekelenme oldu yardim edin normal mi sizce

Merhaba inş bebegiiniz sizinledir.kanamanın hala devam ediyor mu kahve lekenmemei kırmızı kanamami acaba arkadaşım

Geçen ay ilk transfer oldu 1 tane yüklenmişti ama malesdf tutmadı. Dün 2. Transferimiz oldu. 2 adet yüklendi umarım tutar....
Transferden sonra yatma şekli önemlimiydi. Hep düzü mü yatmalı?

Sevgili anne adayları merhaba...inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Size sormak istediğim bir soru var
Aranızda tüp bebek tedavisi sırasında embriyo kalitesinde sorun yaşayanınız oldu mu?
Eğer olduysa bitkisel şeyler kullandınız mi?
Ben şu an koenzim Q10,inofolic combi kullanıyorum.dhea ya 2 ay sonra başlayacağım.
2 kez tüp bebek denedik.1. Denememizde 8 yumurtanın 2 si döllendi boş gebelik oldu.sonra 2.denememizde 6 yumurta yine 2 döllenme oldu sonuç negatif
Haziranda 3.deneme olacak bu süre içinde neler yapabilirim kaliteyi nasıl arttırabilirim?
Tavsiyelerinizi ihtiyacım var

Slm kızlar ben de bir tüp bebek annişiyim 7. Haftama başladım bugün. Tüp bebek annişi olanlar halen hamile olanlar doğum yapmış olanlar burda sohbet edelim birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım ne dersiniz annişler ??? :KK66:
Merhabalar öncelikle allah kimseye evlat acisi yasatmasin ve tüm hamile olanlari allah bebilerinizi ellerinize almaya nasip eylesin amin.bende tüp bebek basladim.cuma günü transver olcak insallah tutarda 12gün sonra gebeligimi yasarim.transver nasil gecen bilen varmi

Kizim 10 gun sonra 8 ayını dolduracak bende henuz olmadım emziriyorum . Ben oglum 10 aylikken adet olmuştum

Merhabalar herkeze cok önemli bir sorum var dün agrim var diye bide cok hafif lekelenme doktorum beni cagirdi ilk ultrason yapildi ve cok mutlu oldum ikizlere gebeyim simdi sorum bu olcakti ben dün aksam saat 21de bhcg yaptirdim 5073cikti sabah 6da yani 9saat sonra bhcg 5097cikti bu normalmi icime korku girdi doktorum normal dedi cuma bhcg yapcas biz cok erken yaptik dedi belki ondandir dedi lütfen bana cevap yazin cok mutlu olurum

Kizlar merhaba kizim nerdeyse 8 aylik olucak tup bebek seruvenine bi girdik bebisler olunca aylardir yazmaya firsatim olmadi...Rabbim bana bi supriz verdi bu ay normal yollarla hamileyimmm...cok garip bi durumdayim kizim kucuk ama bi yandan sevincliyimm saglikli olcak.mi diye wndiseliyimm ne olur dua edin benim icinn

Kizlar merhaba kizim nerdeyse 8 aylik olucak tup bebek seruvenine bi girdik bebisler olunca aylardir yazmaya firsatim olmadi...Rabbim bana bi supriz verdi bu ay normal yollarla hamileyimmm...cok garip bi durumdayim kizim kucuk ama bi yandan sevincliyimm saglikli olcak.mi diye wndiseliyimm ne olur dua edin benim icinn
Hayırlı olsun canım. Digeri emiyormuydu. Araları az olacak beraber buyurler artik :)

Hayırlı olsun canım. Digeri emiyormuydu. Araları az olacak beraber buyurler artik :)
Yok cnm emziremedim malesef evet cok az hemde bakalim buyutcez bi sekilde ama aklima takilan bi suru soru var daha kalp atisini duymadim saglikli mi kotu sperm yumurtayi dollerse bebek engelli falan olur mu Allahim hayirlisini nasip et dua edin kizlar

Yok cnm emziremedim malesef evet cok az hemde bakalim buyutcez bi sekilde ama aklima takilan bi suru soru var daha kalp atisini duymadim saglikli mi kotu sperm yumurtayi dollerse bebek engelli falan olur mu Allahim hayirlisini nasip et dua edin kizlar
Canim nasılsın kalp atışını duydunuz mu

Tüp bebek anneleri sizlere sorum var transferimin 6.gunu bugün cironene jel kahverengili tortu şeklinde geri geldi bugün ilk denememde de öyle olmuştu gene olmucak diye çok korkuyorum böyle gelipte pozitif olan varmi

Back
X