Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kizlar merhaba kizim nerdeyse 8 aylik olucak tup bebek seruvenine bi girdik bebisler olunca aylardir yazmaya firsatim olmadi...Rabbim bana bi supriz verdi bu ay normal yollarla hamileyimmm...cok garip bi durumdayim kizim kucuk ama bi yandan sevincliyimm saglikli olcak.mi diye wndiseliyimm ne olur dua edin benim icinn
gozun aydin canm be guzel insalh bizde normal hamile kaliriz

kızlar erken biliyorum da.bu haftalarda takıldım bu doğum mevzusuna tüp deyip hemen kesip almak için ikna mı ederler tabi 8-9. ay durumum nasıl olacak bilemiyorum.büyük konuşmayayım.

Merhaba kizlar. Bu konu açıldiğında ben de buralardaydim ilk tüp bebek denememdi. 1 kızım var 1 buçuk yaşinda. Galiba yeniden hamileyim. Adetim gecikti test yaptim cift cizgi cikti
Keske yasim uygun,olsaydi da bende 3 kezs hayya 4 kezs anne olsaydim gozunuz aydin

Arkadaşlar merhaba öncelikle rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben de 9 hafta 4 günlük tüp bebek gebesiyim ama 3 gündür kahverengi akıntım var çok endişeliyim dr muayenemde içerde kanama tespit edildi ama şu an istirahat ve progestan takviyesi dışında yapacak bir şey yok benim durumum da olanlar bana durumlarıyla ilgili bilgi verirse çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba öncelikle rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben de 9 hafta 4 günlük tüp bebek gebesiyim ama 3 gündür kahverengi akıntım var çok endişeliyim dr muayenemde içerde kanama tespit edildi ama şu an istirahat ve progestan takviyesi dışında yapacak bir şey yok benim durumum da olanlar bana durumlarıyla ilgili bilgi verirse çok sevinirim
Allah kucağına almayı nasip etsin benim tüp bebek negatif oldu ama 5ay snra kendiliğinden kaldım.benim de içerde kanama vardı 6 ay progestan kullandım çok şükür bsy olmadı senin de olmaz inşallah

Allah kucağına almayı nasip etsin benim tüp bebek negatif oldu ama 5ay snra kendiliğinden kaldım.benim de içerde kanama vardı 6 ay progestan kullandım çok şükür bsy olmadı senin de olmaz inşallah
Çok sağolun cevabınız için. İnş benim de sizinki gibi ilerler hayırlısıyla isteyen herkes bebeğini hayırlısıyla kucağına alır

Kizlar merhaba benimde bugün transferimin 7.gunu 6 hucreli 3.gun embriyosu transfer edildi. Inşallah hamileyimdir. Ama hic bi belirtim yok.
Merhaba belirti aramaya kalkmayın ben adet olacağım diye beklerken sancılılardan dolayı gebe olduğumu öğrendim inş sağlıklı hayırlı bir gebeliğiniz olur

Idrar testi yaptim az once negatif
Kan testi kesin sonucu verir canım.belli olmaz yok diye uzulme hemen.idrarda negatif olup kanda çıkan çok insan var.ben tüp bebek yaptirdigim da hep hayırlı olacaksa ver yoksa tutmasin Allah'ım.diye dua etmiştim tutmadı ama 5 ay sonra Allah kndigiliginden nasip etti.

Benim esimde sayili sperm var ve normal olmaz dedi doktor. Bugun 8.gunumdu o
erken gebelik testinden yaptim
Kan testi kesin sonucu verir canım.belli olmaz yok diye uzulme hemen.idrarda negatif olup kanda çıkan çok insan var.ben tüp bebek yaptirdigim da hep hayırlı olacaksa ver yoksa tutmasin Allah'ım.diye dua etmiştim tutmadı ama 5 ay sonra Allah kndigiliginden nasip etti.

Benim esimde sayili sperm var ve normal olmaz dedi doktor. Bugun 8.gunumdu o
erken gebelik testinden yaptim
Bana da doktorlar normal olmaz demsti 3 tane miyom um vardı rahimde. bı tüpüm tikali.Allahtan ümidini hiç kesme veren Allah.tup Bebek doktorları hep olumsuz konuşuyor insanı bunalıma sokuyolar.bunalimdan kndi kndime çıktıgim ay hamile kaldim.insallah hamilesindir ama değilsen de nasip değilmiş demek ki hayırlı değilmiş diye dusuneceksin.emin ol Allah en güzel zamanda nasip ediyor sadece biraz sabır ve çocuğun olmuyor diye bilerek veya bilmeyerek seni üzen insanları asla takmamak.

Bana da doktorlar normal olmaz demsti 3 tane miyom um vardı rahimde. bı tüpüm tikali.Allahtan ümidini hiç kesme veren Allah.tup Bebek doktorları hep olumsuz konuşuyor insanı bunalıma sokuyolar.bunalimdan kndi kndime çıktıgim ay hamile kaldim.insallah hamilesindir ama değilsen de nasip değilmiş demek ki hayırlı değilmiş diye dusuneceksin.emin ol Allah en güzel zamanda nasip ediyor sadece biraz sabır ve çocuğun olmuyor diye bilerek veya bilmeyerek seni üzen insanları asla takmamak.

Esimde devlet hastanesinde 0 sperm cikiyor ama ozelde yikama ile 30 tane cikiyor. Ilk denemem bende 6 yumurta cikti 4 tanesi dollendi 2 tanesi 5 hucreli kaldi malesef. 2 tanesi 3.gun 6 hucreli oldu ve 1 ay sonra transferimi yaptilar. Orta kalite dedi ne cok iyi ne cok kotu embriyon dedi. Bahcecide tesavi goruyorum

Back
X