- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.401
Kizlar Benim Arada Pembe Belirtiler Oluyordu Geçmişti Dün Akşam Kasiklarim Ağridi Hafif Ve Tekrar Gelince Panik Yaptim(düşük Tehlikesinden Korktum) Eşime Dedim Hadi Hastaneye Gidelim Ultrasona Aslinda Cumartesi Tüp Bebek Yaptirdiğim Merkeze Gidicektim Bekleyemedim... Doktor Bakti Ve Allah'a şükür Bi Sorun Yok Dedi.... Ve 2 Kese Var Dedi...... Ikizleeeerrr:):) Ama çoook Dikkat Etmem Lazimmiş Dinlen Dedi Ve çalişiorum Ben Ya
Hepinizin Ikizi Olsun:)) Inşallah
ben varım canım olurmu tüp bebek bende istiyorummmmmmmmmmmm doktorum yapmıyo
once aşılama yapmak istiyor bense hemen istiyorum bir defa yaptırdım aşılama hiç ümidim yok aşılama çok doğru bi seçim değil çünkü normal yolla aynı sayılır sadece%2 daha şanslı. canım sen ne zamandır tedavi oluyorsun ALLAH hepimize göndersin bi tane melek inşallah
ben 2.5 senelik evliyim 5 ay önce ilk tüp bebk denememi yaptım ama negatif oldu şimdi ikinci denememe pazartesi başladım bugün kontrole gittim dr yumurtalarımn iyi geliştiğini söyledi inşallah bu sefer pozitif olur dr aşılamayla ne kadar şans veriyoki aşılam diye ısrar ediyo
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hayırlısı olsun canım emekleriniz boşa çıkmasın inşallah.%2 şans veriyor aşılamaya bu arada tüp bebek merkezi gittiğim hastane ilginç. diğer doktorlarımı bu yüzden bıraktım 2 yıldır tedavi oloyorum.
Kizlar Benim Arada Pembe Belirtiler Oluyordu Geçmişti Dün Akşam Kasiklarim Ağridi Hafif Ve Tekrar Gelince Panik Yaptim(düşük Tehlikesinden Korktum) Eşime Dedim Hadi Hastaneye Gidelim Ultrasona Aslinda Cumartesi Tüp Bebek Yaptirdiğim Merkeze Gidicektim Bekleyemedim... Doktor Bakti Ve Allah'a şükür Bi Sorun Yok Dedi.... Ve 2 Kese Var Dedi...... Ikizleeeerrr:):) Ama çoook Dikkat Etmem Lazimmiş Dinlen Dedi Ve çalişiorum Ben Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?