tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CANIM BOŞVER İŞİ DELİMİSİN SEN RAPOR AL ÇOK BASİT BİŞEYYYYYYYYY.
AMİN CANIM ALLAHIM KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN ÇOK HASSASIM BEN YAAAAAAA

Amin.. Cnm Inşallah Sağlikli Birşekilde Büyürler Doğru Sölüyosun Rapor Işini çözemiyorum çözmem Lazim Bakalim Artik

ben varım canım olurmu tüp bebek bende istiyorummmmmmmmmmmm doktorum yapmıyo

once aşılama yapmak istiyor bense hemen istiyorum bir defa yaptırdım aşılama hiç ümidim yok aşılama çok doğru bi seçim değil çünkü normal yolla aynı sayılır sadece%2 daha şanslı. canım sen ne zamandır tedavi oluyorsun ALLAH hepimize göndersin bi tane melek inşallah

ben 2.5 senelik evliyim 5 ay önce ilk tüp bebk denememi yaptım ama negatif oldu şimdi ikinci denememe pazartesi başladım bugün kontrole gittim dr yumurtalarımn iyi geliştiğini söyledi inşallah bu sefer pozitif olur dr aşılamayla ne kadar şans veriyoki aşılam diye ısrar ediyo

hayırlısı olsun canım emekleriniz boşa çıkmasın inşallah.%2 şans veriyor aşılamaya bu arada tüp bebek merkezi gittiğim hastane ilginç. diğer doktorlarımı bu yüzden bıraktım 2 yıldır tedavi oloyorum.

allah allah gerçekten ilginç madem içine sinmiyor yaa dr değiştir yada tüp bebk yapmak istediğini söyle tekrar %2 şans az değilmi yaa

süpeeeeerrr çok sevindim yağmurcum....Şeniz

swetlana kıs naptın merak ettik.İnşallah herşey yolundadır....

canım tebrikler!!!Allahım bizlerede nasip etsin işallahhhh........Sağlıkla kucağına da alırsın umarım arkadaşım!!Kendine dikkat et 2 kat fazla yemek ye artık:))ne kadar güzel ya her istediği doyasıya yiyebileceksin:))

kızlar merhaba transferimin 9.günündeyim ama 4.günden beri adet olacakmış gibi belim ve kasıklarım ağrıyor ben de adet olacağımı düşünmeye başladım bazen adetim başlayacakmış gibi bel ve kasık ağrısı hissediyorum tüp bebekle hamile olan arkadaşlar sizde de öyle oldumu belirtileriniz nelerdi ben ümitsizliğe kapılıyorum

ACELE sen ve bebişler nasıl canım?İnşallah iyisinizdir?

Butterfly konunu bulamadım canım.Bugün biraz evrak işlerim var çalışcam.Müfettiş amcalar gelebilir bu haftapPp
Akşama bitirirsem sende gelirsen görüşürüs inşallah..
Adanada devam etcem 3.aşılamadan sonra tedavime.Burda yeni bi dr.a gittim sevk olduğunu söyledi.Sevindim.Tayfun beye acaip güveniyorum çünkü.İnşallah hislerim yanıltmaz.En içime sinen dr. o oldu.
Allah hepimize şifa ve bebeiş versin...Veeeee sabırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…