- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.361
acele bısey sorcam gebelıgı ogrendıkten ne kadar sonra kac haftalıkken kalp atısını duydunuz yazarsan sevınırım
HADİ HAYIRLISI TEBRİKLER CANIM DUALRIM SENİNLE İÇİNİ FERAH TUT CUMAYA İYİ HABER ALCAZ MERAK ETME:1hug:allahım hepınıze nasıp etsın inş hamısım kıslar cumaya tekrar test var allahım bu sefer benımle kalır inş bebısım sanırım kalp atısını duyana kadar tam emın olamıycam ben
swetcim peki gebelik için kan testimi diyorsun tüp bebek oldugunu belirtiyormusun 2 gün sonra gel diye onlarmı diyo 2 gün sonra bende teste gidicemde
tebrik ederim canım Şeniz
HADİ HAYIRLISI TEBRİKLER CANIM DUALRIM SENİNLE İÇİNİ FERAH TUT CUMAYA İYİ HABER ALCAZ MERAK ETME:1hug:a.s.
CANIM ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH İNAN AKŞAM ORUÇ İÇİN NİYET EDERKEN HEMEN SEN AKLIMA GELDİN VE SENİN İÇİN DUA ETTİM İNŞALLAH BU SEFER OLMUŞTUR....
Kaçta Arayacaklar Swetlana Bekliyoz Iyi Haberlerini Büyük Umutla:) Allah'im Ne Olur Bi Güzel Haber Daha Diyorum (inşallah) Bu Arada Ilk Denemenmi Cnm?
allahım hepınıze nasıp etsın inş hamısım kıslar cumaya tekrar test var allahım bu sefer benımle kalır inş bebısım sanırım kalp atısını duyana kadar tam emın olamıycam ben
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin.allahım hepınıze nasıp etsın inş hamısım kıslar cumaya tekrar test var allahım bu sefer benımle kalır inş bebısım sanırım kalp atısını duyana kadar tam emın olamıycam ben
canlarım benım cok sagolun allah razı olsun sızden benımde dualarım sızınle allahım enkısa zamanda sızıde anne yapsın inş ve inş kalp atısınıda duyarım
acelem nerdesın kıs yoksun hanı merak edıyodun kıs
senağlamaikrar için öyle üzülüyorumki ona umut vermiştim hep kendimi çok suçlu hissediyorumsenağlamasenağlama keşke bu kadar umut verecek şeyler söylemeseydim ama onlar benim içimden geçenlerdi istediğim herkez için istediğim olumlu şeyler ve destek olmak yanlışmı yapıyorum acabasenağlamasenağlama kendimi çok suçlu hissediyorum yaaasenağlamasenağlama allahım ne olur herkeze bebişler ver yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?