A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
Hepinize çok teşekkür ederim antalya anadolu hastanesinde tedavi oluyorum canım iyi biryer herkez çok güler yüzlü stresle gidiyorsun ama o gülen yüzler insanı çok rahatlatıyor internettende baka bilirsiniz.:1rolleyes:allah yardımcın olsun canım... bişey sormak istiyorum antalya da hangi merkezde tedavi görüyorsun
Canım aramıza hoşgeldin.. Bende bir tüp bebek merkezinde çalışıyorum. Ayrıca antalyada yaşıyorum. Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin elimden geldiğince açıklamaya çalışırım.. Sana bol şans diliyorum. Herşeyden önce moralini ve pisikolojini iyi tutmalsın ve hep pozitif düşünmelisin. Bu çoook önemli sakın unutma olurmu:)
MERHABA AIRFORCE çok sağolya senin bililerine sanırım hepimizin ihtiyacı var.ben gonafal -f yi kullanıyorumbunun yanısıra 4 gündür cetrotide başladım doktorum eşie bugünden itibaren periz verdi sence yumurta toplama yakınmı cevap yazarsan çok sevinirim öptüm.:1no2:
Yumurta toplamadan önceki perhis süresi 3 gün. Yani yaklaşık 3 gün sonra yani pazartesi toplar ama yumurtanın gelişimine bakar önce ona göre karar verir. Ayrıca opu işleminden yaklaşık36 saat önce sana bir iğne vurmuş olması lazım. eğer o iğneyi yarın veya pazar günü vurursa pazartesi veya salı opunu yaparlar. Hiç endişe etme basit bir işlem. Korkmana gerek yok aksine moralini çooook iyi tutman gerek.. Sen hangi merkezde yaptırıyorsun bu işlemi.?
YA ABLA BILMLYORUMKI BEN COOK KARASIZ KALIYORUM BAZEN DIYORM KENDİ KENDİME AŞILAMA YAPTIR AMA BASARI ORANI DUSUK ONUNDA VALA SU ANDA KAFAM COOK KARISIK NE YAPCAMI BİLMİYORUM BU AY YUMURLAMA GUNUNU BELIRLEYEN TESTTEN KULLANICAM BAKALIM... SEN TAKMA KAFANA BAK HERSEY NASI DEGIŞİPTE GUZELLEŞECEK BEN SANA İNANIYORUM BAŞARACAKSINIZ MERAK ETME DUALARIM SENLE:çok üzgünüm:
Abla Su Anda Cok Seyehat Ediyoruz Esimin Yuzunden Dolayi Eşim Pazarlama Kordinatörü O Bakimdan Abla Fiyat Nye Mal Oluyo
DAHA SONRA İSTEYECEM SENDEN ABLACIM
TAHMİNEN 9 MİLYARI BULUYO GALIBA SSK YOKSA
:çok üzgünüm: OOOOOF KAFAM DAGINIK YA TOPLAYAMIYORUMKI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?