- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.121
bızdede esımde varıkosel vardı bıde kısten dolayı tek tup tıkanmıs dr normal olur dıyo ama kafa rahat olması lazım oda bızde yok bebek dusunuyorum sureklı anlıycan olmadı tup bebek yaptık olmadı ıste dınlenıyom yasım 32 ama kımse ınanmıyo ya herkes daha cok ufaksın dıyo 24 gosterıyomusumdajeyyar:teytey:
2005 temmuzda evlendim 24 yaşındayım sizin yaş
komsum geldı snr gelcem
kızlar sayfalar hızlımı geçiyo bazen son syfy geçilmyr
soğol arkadaşım inşallah anne olmayı isteyen herke bu duyguyu tadar,en yoğun şekildehayıorlısı olsun inş enkısa zamanda hamıle olursun
arkadaşlar gelişmeleri takip edecem kendinize iyi bakın görüşmek üzere
İNSAN DAHA ÇOK STRES YAPIYOR NORMAL OLACAĞI VARSADA ZATEN OLMUYOR.... EŞİNİN SPERM SAYISI KAÇTI? DÜN DOKTORUM BAŞLANGI İÇİN MUAYENE ETTİ TRANSFER YAPARKEN SORUNLA KARŞILAŞMAMAK İÇİN VAJİNADAN PLASTİK GİBİ BİRŞEY SOKTU TIKANIKLIK VARMI DİE BİRYERDE HAFİF TIKANIKLIK VARMIŞ TRANSFER YAPARKEN İDRARA SIKIŞIK OLMAN GEREKİYOR DEDİ. NE TIKINIKLIĞI O ANLAMADIM ?
SÜPER VALLA 32 OLUPTA 24 GÖSTERMEK İNŞALLAH BENDE 32 İMDE 24 GÖSTERİRİM Şeniz
Swetlana Bu Arada Sen Nereden Katiliyorsun?
bı 13 bı 20 mılyon cıktı ama olmadı cnm cok sıkısık olman lazım degıl ama hepsınıde yapma belkı tuplerde olabılır ama tup bebekte onemlı degıl esıne bol bol kecıboynuzu pekmezı fındık cevız fıstık vs seyler yedır senın yumurta toplanma gunune kadar sıgara ıcıyosa az ıcsın cunku senın yumurtaların toplanırken ondanda sperm alacaklar
adanadan cnm ama sıvaslıyım
GÜRÜNLÜYDÜN SANIRIM
evet cnm :dance:
benım enıstem malatyalı cok tatlı bı adam ya cok sevıyom onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?