E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.101
bu ay başlıyacam,ama siteyi sevdim herkes kendinden birşeyler bulablr burdan,güzel paylaşımlar olur inşallahiyiyiz tatlım sen nasılsın heralde yeni tedaviye başladın moral çok önemli unutma:1hug:
inşallah allahım hepinize kısmet etsin:1hug:
nasilsınız msj bakmadım sizin sorununuz nedir.MERHABA CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA...
nasilsınız msj bakmadım sizin sorununuz nedir.
ne ucuzmu :uhm:nasıl yanı saka allahım hayırlısını versın inş hepımızın olur cnm saol
gulseren saol canım inş hepımızın olur berıl cnm sen yenımı basladın tedavıye nasıl gıdıyo
alışıyorum yavaş yavaş,sizede hoşbulduk nasılsınızhosgeldın berıl
benim progesteron hormonum düşük çıktı reglinin 2.gününde gidilecek bekliyoruz arkadaşım
alışıyorum yavaş yavaş,sizede hoşbulduk nasılsınız
benim progesteron hormonum düşük çıktı reglinin 2.gününde gidilecek bekliyoruz arkadaşımgulseren saol canım inş hepımızın olur berıl cnm sen yenımı basladın tedavıye nasıl gıdıyo
bende 2,5 yıllık evliyim ve 1yıldır çocuk istiyorum
bende 2,5 yıllık evliyim ve 1yıldır çocuk istiyorumBERİLCİM BENİM EŞİMDE VARİKOSEL VAR SPERM SAYISI 11 MİLYON CİVARI 2,5 YILLIK EVLİYİZ 1 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUZ BİRAZDA SABIRSISIZ TÜP BEBEK YAPMAYA KARAR VERDİK DOKTORLARDA BÖYLE ÖNERDİ DAHA DOĞRUSU...
DÜN İTİBARİYLEDE TEDAVİYE BAŞLADIK..
SENİN SORUNUN?
EVET CANIMCIM ÜÇÜZLERİN OLUR İNŞALLAH....
SENİN SORUNUN NEYDİ?
arkadaşım problemim progesteron düşüklüğü başka bir sorun yokBERİLCİM BENİM EŞİMDE VARİKOSEL VAR SPERM SAYISI 11 MİLYON CİVARI 2,5 YILLIK EVLİYİZ 1 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUZ BİRAZDA SABIRSISIZ TÜP BEBEK YAPMAYA KARAR VERDİK DOKTORLARDA BÖYLE ÖNERDİ DAHA DOĞRUSU...
DÜN İTİBARİYLEDE TEDAVİYE BAŞLADIK..
SENİN SORUNUN?
2005 temmuzda evlendim 24 yaşındayım sizin yaş2005 HAZİRANDA EVLENDİM BEN SEN?
BİRDE KAÇ YAŞINDASIN
arkadaşım problemim progesteron düşüklüğü başka bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?