tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ikrarcim Geldiğinde Okursun Artik. Ben Iğneyi Yaptirmak Için Eczaneye Gittim Ama Kendim Yaptim :) çok Kolaymiş Merak Etme Hissetmiyorsun Bile.

ıyı bakalım cnm ben sımdı cıkacam ama cıse sormak ıstersen yanıtlanırım kendıne ıyı bak by ıkrar

canım bu igneleri kullandıktan sonra napcaklar sana biliyomusunşakkıdı

YA CANIM ASLINDA SEN BENDEN ÖNCE BAŞLAMIŞSIN ANLADIĞIM KADARIYLA AMA SEN FARKLI İLAÇLARDA KULLANIYORSUN SENİN SORUNUN NEYDİ TAM OLARAK...

BANA DEDİKİ ADETİN 21. GÜNÜ (DÜN) İĞNEYE BAŞLADIK ADETİN 3.GÜNÜNE KADAR KULLAN GEL SONRA YUMURTLAMA İÇİN İLAÇ VERİCEM 10 GÜN KADAR ONU KULLANICAN BİR SORUN OLMAZSA TOPLAMA İŞLEMİ ONDADA BİR SORUN OLMAZSA TRANSFER....

canım ev telefonunda bı sorun var onarır onarmaz goruselım habre verırım sorun bende canım polıskıstık over
sen hangı merkez canım

TAMAM CANIM.. BEN İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ. Bİ ARKADAŞIM DOKTORUNU TAVSİYE ETTİ GÖRÜŞMEYE GİTTİK VE BAŞKA YERE BAKMADAN KARAR VERDİK UMARIM DOĞRU BİR KARARDIR. DOKTORUMUZ DAHA ÖNCE FLORANCE'TA ÇALIŞIYORMUŞ SANIRIM YA DA MEMORIAL'DI NEYSE SONRADAN BU HASTANEYE GEÇMİŞ MUAYENEHANESİDE HASTANEYE ÇOK YAKIN O YÜZDEN SANIRIM BURAYA GEÇMİŞ.

ACABA KULLANDIĞIN İLAÇLAR BU POLİSKİSTİK OVERLE İLGİLİMİ?

HAYIRLISI CANIM YA BU ARADA NE KADARA YAPTIRIYORSUN SSK FİLAN VARMI?

Ne Vitamini Birde şeker Ilaci Ve Antibiyotiki Ne Için Kullaniyorsun.

Ben Birde Folic Asid Kullaniyorum Onu 2 Aydir Kendim Almiştim Zaten. Doktorumda Devam Et Dedi.

Anladim Canim Ben şimdi çikiyorum Akşam Evden Girerim Bi Ara Iyi Akşamlar Sana Allah Emeklerimizi Boşa çikarmasin Bebişlerimizi Kucağimiza Almayi Nasip Eylesin Inşallah....

sizdemi çıktınız neyse olsun hepimiz için güzel bir gün dileğiyle

Ben Yönetici Asistaniyim özel Bir şirkette çalişiyorum. Son Derece Klasik Yaşiyorum Ev Iş Robot Gibi...

Kiskanç Bir Kocam Var Onun Sikintisini Yaşiyorum Hiçbiryere Göndermiyor...

Aslen Nerelisin? Birde Ne öğretmenisin?

canım kıskanç eş durumu bendede var,beden eğitimi ve spor öğretmeniyim,aslen erzincanlıyım,sen nerelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…