- 19 Aralık 2020
- 17
- 13
- 38
- 34
- Konu Sahibi Elisaozler
-
Herşey Allahtan dedim bunda da vardir bir hayir dedim sabretmeye çalıştım. Sorgulamamaya çalıştım neden ben niye ben kafasina girmemek icin epey uğraştım kendi içimde. En onemliside cevremde kendimi kötü hissetmeme sebep olanlari bu konudan uzak tuttum konuşturmadım. Zor bi süreç kisinin doktoru yine kendi olmaliTüm tedavi yöntemlerinden sonra birde tüp bebeği deneme umudu. Bu süreçte farkettim bi ton insanında uğraş verdiğini,ama en önemli olan nasıl psikoloji güçlendirilir!?
Asıl tıkandığım konu bu özellikle olmaması için hiç bi sebep yokken.
Hayırlısı...
Teşekkür ederim. Neden ben kafasında değilde çok istiyorum ondan sınanıyorum diyorum artık. Bide benim en büyük sorunumda çevre işte takmıyorum desemde bilinçaltı bi şekilde takılı kalıyo orda. Ondan tüp bebek sürecimde evimden uzakta yaşamayı denicem belki işe yararHerşey Allahtan dedim bunda da vardir bir hayir dedim sabretmeye çalıştım. Sorgulamamaya çalıştım neden ben niye ben kafasina girmemek icin epey uğraştım kendi içimde. En onemliside cevremde kendimi kötü hissetmeme sebep olanlari bu konudan uzak tuttum konuşturmadım. Zor bi süreç kisinin doktoru yine kendi olmali
Hayırlı olsun tedaviniz.Tüm tedavi yöntemlerinden sonra birde tüp bebeği deneme umudu. Bu süreçte farkettim bi ton insanında uğraş verdiğini,ama en önemli olan nasıl psikoloji güçlendirilir!?
Hayırlısı...
Teşekkür ederim yaa çok sevindim sağlıkla gelsin İnşallah ❤Hayırlı olsun tedaviniz.
Ben elimden geleni yaptım diye düşündüm hep. Her aşamada elimden geleni yaptım ve tevekkül ettim. Öyle çok da dua etmedim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim ilk denememde oldu çok şükür.
Şimdi de gebeliğin devamı için endişelerim vardı, yine elimden geleni yapıyorum diye kendimi rahatlatiyorum. Günlerim daha rahat geçiyor.
Cevre faktörü bizim elimizde olan bişey değil o konuda hepimiz çok haklıyız. Bende senin suan yaşadığın psikolojik sureci yaşadım. Kendimi herkese kapattım bisey sorulacak diye ortamlara gitmek istemedim konu cocuga gelmesin diye cabaladim vs vs. Sonraki aşama bu konu beni ilgilendiriyor kimse yorum yapmasin aşaması.Teşekkür ederim. Neden ben kafasında değilde çok istiyorum ondan sınanıyorum diyorum artık. Bide benim en büyük sorunumda çevre işte takmıyorum desemde bilinçaltı bi şekilde takılı kalıyo orda. Ondan tüp bebek sürecimde evimden uzakta yaşamayı denicem belki işe yarar
İnşallah aynen çok şükür hamd olsun yine oyle diyorum bi sorunum yok çünkü zaman her şeyin ilacıCevre faktörü bizim elimizde olan bişey değil o konuda hepimiz çok haklıyız. Bende senin suan yaşadığın psikolojik sureci yaşadım. Kendimi herkese kapattım bisey sorulacak diye ortamlara gitmek istemedim konu cocuga gelmesin diye cabaladim vs vs. Sonraki aşama bu konu beni ilgilendiriyor kimse yorum yapmasin aşaması.o aşamayı çok iyi yaşadım bicir bicir konuşan bi tayfa vardi onlari bi haşladim sanki sinirimide aldim sakinledim sonra onume baktim. Sende kendine zaman tani inan bana bi sure sonra insanlari birakacak tamamen tedavine odaklanacaksin.
Çok istedigimiz için sinanmiyoruz nasibimize düşen buinsanlar onkoloji servislerinde ugrasiyor makinalara bağlı yasiyor ne dramlar ne acilar var bize şer gelen bir coklarina gore şer bile degil. Düşün rahmi olmadan dogan hicbir tedavi sansi olmayan insanlar var. Cok sukur deneyecegimiz tedavi yontemleri var caresiz degiliz. Allahin gucune gider senden gelen basim ustune de dua et tedavini birakma vakti geldiginde tüm guzellikleriyle olacaktir insallah
Her şey güzel olacak ❤❤❤İnşallah aynen çok şükür hamd olsun yine oyle diyorum bi sorunum yok çünkü zaman her şeyin ilacı
İnsanı aynı derdi olan anlıyo bi digerleri sadece laf o yüzden iyi geldi buraya yazmak valla bu bile bi kafa dağıtma oldu. Teşekkürler ❤
AMİN! İnşallah ❤Her şey güzel olacak ❤❤❤
Sizi en çok ben anlarım. Aynı sorun bende de var.İnşallah aynen çok şükür hamd olsun yine oyle diyorum bi sorunum yok çünkü zaman her şeyin ilacı
İnsanı aynı derdi olan anlıyo bi digerleri sadece laf o yüzden iyi geldi buraya yazmak valla bu bile bi kafa dağıtma oldu. Teşekkürler ❤
Çözüm için bisey bulabildiniz mi pekiSizi en çok ben anlarım. Aynı sorun bende de var.
Biz ne zaman karar werip doktora gidicez desek hep bir aksilik çıktı çıkıyor da. Ben inanmıyorum galiba hamile olup anne olabileceğime bana hayal gibi bişey şuan bu düşünce, galiba çok istediğim için olmuyorÇözüm için bisey bulabildiniz mi peki
Tam olarak bu psikoloji işte ister istemez her regl dönemi moralim bozuluyor bide hiç bi sorun yok derken aşılama falan tutmayınca cok moral düştü bende bu psikolojide iyi değilmiş ama toparlamaya çalışıyorum 1 ayda ne kadar toparlarsam kârdır martta sorun cıkmazsa tüp bebek.Biz ne zaman karar werip doktora gidicez desek hep bir aksilik çıktı çıkıyor da. Ben inanmıyorum galiba hamile olup anne olabileceğime bana hayal gibi bişey şuan bu düşünce, galiba çok istediğim için olmuyor
Hayırlısı olsun inşaallah sorun çıkmazda tüp bebek yaptırıp pozitifi görürsün . Ben sadece 1 kere aşılama yaptırdım tutmadı sonrada gitmedik zaten ben çok takıntı yaptım bi süre çok üzüldüm ama şuan hiç takmıyorum bile zamanla da alışıyor insanTam olarak bu psikoloji işte ister istemez her regl dönemi moralim bozuluyor bide hiç bi sorun yok derken aşılama falan tutmayınca cok moral düştü bende bu psikolojide iyi değilmiş ama toparlamaya çalışıyorum 1 ayda ne kadar toparlarsam kârdır martta sorun cıkmazsa tüp bebek.
Hıc kalamıcam diye düşünmemek lazımmış kendini olmucak diye şartlayınca bünye ona odaklanırmış. Olabildiğince iyi düşünmeliyiz
Amin! Iyi yapmışsın valla ben düşünmemeye çalıştıkça cevremde herkes hamile kalıyo bu sefer digerleri eee siz ne yaptınız diye darlıyo hayır sanki onlar bakıcak sanane kardeşim git sen yap yap büyütte diyemiyosunHayırlısı olsun inşaallah sorun çıkmazda tüp bebek yaptırıp pozitifi görürsün . Ben sadece 1 kere aşılama yaptırdım tutmadı sonrada gitmedik zaten ben çok takıntı yaptım bi süre çok üzüldüm ama şuan hiç takmıyorum bile zamanla da alışıyor insan
Amin! Iyi yapmışsın valla ben düşünmemeye çalıştıkça cevremde herkes hamile kalıyo bu sefer digerleri eee siz ne yaptınız diye darlıyo hayır sanki onlar bakıcak sanane kardeşim git sen yap yap büyütte diyemiyosun
Insallah hayırlısıyla tedaviye gerek kalmadan olur bebişin
Artık gülerek anlatıyorum ben her gittiğim yerde bu konu açılıyordu zaten ben hep başımı yere eğerdim düşünmüyoruz daha derdim en son küçük çocuklar bile senin neden çocuğun olmuyor derdiAmin! Iyi yapmışsın valla ben düşünmemeye çalıştıkça cevremde herkes hamile kalıyo bu sefer digerleri eee siz ne yaptınız diye darlıyo hayır sanki onlar bakıcak sanane kardeşim git sen yap yap büyütte diyemiyosun
Insallah hayırlısıyla tedaviye gerek kalmadan olur bebişin
Tabi ki öyle çok şükür yine diyorum ya aslında takmıyorum ama bilinçaltımda ister istemez kafam dağılsın diye bende üniversiteye basladim tekrar sonra ikincisine sonra sınavlardan daha çok strese girdim iyice ust üste geldiArtık gülerek anlatıyorum ben her gittiğim yerde bu konu açılıyordu zaten ben hep başımı yere eğerdim düşünmüyoruz daha derdim en son küçük çocuklar bile senin neden çocuğun olmuyor derdihalkegitim kurslarına gittim kafamı dağıtmak için orda da doğuramıyorsun çocuğun olmuyor diye dalga geçtiler. Yani üzüldüm hep zarar gördüm psikolojim dahi bozuldu olsa bu zamana kadar olurdu dedim kaderime razı geldim yani demem o ki Hiç üzülme senden benden kötü durumda olanlar da war.
Boşwerince herşey daha güzel oluyo beklentiler daima üzüyo insanı . Inşaallah senin hayırlı haberlerini de alırız burdan sevincine ortak olurumTabi ki öyle çok şükür yine diyorum ya aslında takmıyorum ama bilinçaltımda ister istemez kafam dağılsın diye bende üniversiteye basladim tekrar sonra ikincisine sonra sınavlardan daha çok strese girdim iyice ust üste geldibu son tedaviden sonra bende boşverme kafasına giricem büyük ihtimal
Amin! İsteyen herkese hayırlısıyla İnşallahBoşwerince herşey daha güzel oluyo beklentiler daima üzüyo insanı . Inşaallah senin hayırlı haberlerini de alırız burdan sevincine ortak olurum
Valla en guzelı kendine iyi gelmeyen insanlarla gorısmemen ben kayınvalıdemı bile gormuyorum kac aydır gormek ıstemıyorum iyi gelmıyo bna esıme bile dıyorum bu surecte bana iyi gelmeyen moralimi bozan insanlarla gorususmek istemiyorum diye sagolsun anlayışla karsıladı boyle kafam daha rahat sende boyle yapmayı dene canımTüm tedavi yöntemlerinden sonra birde tüp bebeği deneme umudu. Bu süreçte farkettim bi ton insanında uğraş verdiğini,ama en önemli olan nasıl psikoloji güçlendirilir!?
Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?