• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ayıp mı?

arkadaşım ağzına sağlık canım böylede anlamazlarsa da fazla yoruma gerek yok
bırakın kendi hallerine lülülülülülü onlar bundan anlar

BU ARADA BENDE DONDURULMUŞLARI DENEYECEĞİM BU KONUDA YORUM YAPAN VARMII???????? HABERİM OLSUN

benim var canım yorumum HELAL OLSUN SANA İNŞALLAH TUTARDA SENDE TÜP ANNESİ OLURSUN EMİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neden ayip olsun canim yaa anne baba olmayi istemek kadar dogal bisey varmi???ben hic karsilasmadim tup bebek karsiti kimseyle karsilassam tepkim cok sert olurdu cunku bunu anlamayan yada anlamak istemeyen kisiler ya cok kolay evlat sahibi olmus yada henuz evlat istemeyen kisiler kanimca....umarim bir gun tup bebek yaptirmak zorunda kalmazlar eger kalirlarsa o zaman anlarlar zaten...

CANIM ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN VALLA BAŞLARINA GELDİKLERİNDE ANLARLAR ONLARIN NE KADAR KIYMETLİ OLDUĞUNU BUNLAR KISKANIYO BİZİ ARKADAŞLAR YA VALLAAAAAAAAAhihoyyytkaydirigubbakcemile5

benim var canım yorumum HELAL OLSUN SANA İNŞALLAH TUTARDA SENDE TÜP ANNESİ OLURSUN EMİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doğru söze ve bu güzel duaya AMİİİİİİİNNNNNNNNNNNN diyorum inşallah

YOK BEN ÇATIYA BAYRAK AÇAYIM BİRDE PANKART

''TÜP DENEDİM OLMADI , BU DEEP FREZE DEN ''DİYE NASIL AMA :CüvCüv::roflol::roflol:

sırnaşık şey
doğru söze ve bu güzel duaya AMİİİİİİİNNNNNNNNNNNN diyorum inşallah

YOK BEN ÇATIYA BAYRAK AÇAYIM BİRDE PANKART

''TÜP DENEDİM OLMADI , BU DEEP FREZE DEN ''DİYE NASIL AMA :CüvCüv::roflol::roflol:

sırnaşık şey:roflol:

süper bi fikir canım bende tişört bastırıcam benimkiler LPGli diye:roflol:

rabbim versinde LPG li olsun DEEP FREZE li olsun fark etmezkaydirigubbakcemile5

amin canım allah bütün isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın öyle yada böyle içinde o melekleri taşımak mükemmel bi duygu rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

mrb.arkadaşlar evet benımde kulağıma geliyo cahıl kesimlerin lafları aaa tüp bebekmı tuaf tuaf çocuga bakmalar enini dibni sormalar eleştirmeler kıymetli bebek demeler çok sacma ve cahılce normal yollA çocuk sahibi olmak o çocukda cocuk ha tüp bebek aynı hatta tüp bebekde fedakarlık zahmet stres psikoloji maddi manevi yorgunluk daha fazla bizler daha çocuklarımız dogmadan olması için fedakarlık yapan anneleriz bir arkadasın dediği gibi basına gelmeyen bilemez evlat hasretini doğurur saldım çayıra mevlam kayıra misali bırakır ucunu o kadar sinirlendimki cahıllık yanii ama malesef bu tip insanlar çok yakınlarımızda ki duyuyoruz biliyoruz davulun sesi uzkdan hoş geliyor.Neyse biz kendimize bakalım Herkesin dilekleri kabul olurda kucakları bebişlerle dolar işallh...

Ben göğsümü gere gere tüp bebek yaptırdığımı herkeslere söyledim,bazen daha yeni tanıdığım insanlara bile açtım kendimi moral bulabilmek için....Bu kadar yobaz bir düşünce olabilir mi yaaa,Rabbim bana 3. tüp bebeğimi deneyecekken bir mucize gönderdi ve farkında olmadan hamile kalmışım.Herkes tüp bebek zannediyor varsın zannetsinler bence hiçbir mahsuru yok,insanlar o kadar acımasızki, boşverin ben hep boşverdim,hep içimi rahat tuttum,herkeslere söyledim ,herkesler bana moral verdi,vermeyenlerin kötü düşünenlerin canı sağolsun,belki birgün başlarına gelirde anlarlar....demek bile istemiyorum.Rabbim herkese özellikle büyük bir özlemle bekleyen herkese meleklerini göndersin biran önce.....

Back
X