canım arkadaşım benim kafana takma rahat ol bebişleride kasma. kedini bilmez 3-5 kişinin moralini bu kadar bozmasına izin verme ben sabaha nazaran daha sakinim sende öyle ol. benim binbir zorlukla dünyaya getirdigim mis kokulu bebişimi kınayacak zihniyetin zihnine şaşarım. merak etme canım bizler ne ilklerdeniz nede sonlardanız belki bu çağın hastalığı belki yediklerimizden belki içtiktiklerimizden bilemiyoruz ama gün gelecek en akılsız insan bile bunun nasıl bişey oldugunu anlayacak. artık tv lerde sabah proğramlarında bu konu işleniyor insanlar bilgilendiriliyor birileri çıkıp seda abla ben bebek istiyorum diyebiliyor milyonların önünde demekki anlamayan kadar anlayanda var rahat ol
yok bitanem kasmıyorum artık destekleri gördükçe umutlarım dahada artıyor zaten o programlara çıkan insanlar herşeyi aşmış zihniyet ama şuda bi gerçekki etrafımızda cahil daha çoooooook anlamayanada anlatıcaz bi şekilde ben kuzularımın yarın bigün okullarında onlarla dalga geçilmesini istemiyorum gerekirse herkese tek tek anlatırım elimden geldiğince