Canim nasil oldun son durum ne insallah hersey yolunda gidiyordurKızlar merhaba benimde yumurtalarım cuma günü toplandı fakat soldaki yumurtalarım işleme alınmadan önce çatlamış gece sadece sağdakileri toplamışlar yaklaşık 10-11 adet çok korkuyorum inşallah döllenme olur ptesi belli olacak.böyle durum yaşan varsa yazabilirmi lütfenRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yavrularımıza kavuşalım
Canim nasil gidiyor surecSanırım benim de 12. gün olacak.Umarım ikimiz de güzel haberleri paylaşırız.
Merhaba canım.Canim nasil gidiyor surec
Hayirli olsun diyim insallah sorunsuz transferinde olur. Ben transfer oldum altinci gundeyim sabirsiz bir bekleyisteyimMerhaba canım.
Opu yapıldı ve embriyolar donduruldu, transferim de ertelendi,östrojen yüksek çıktığı için.Senin için nasıl gidiyor süreç?
Yaa heyecanlı bekleyiş,hadi hayırlısıyla güzel haberi verirsin İnşallah.Hayirli olsun diyim insallah sorunsuz transferinde olur. Ben transfer oldum altinci gundeyim sabirsiz bir bekleyisteyim
İnsallah canim insallahYaa heyecanlı bekleyiş,hadi hayırlısıyla güzel haberi verirsin İnşallah.
Merhaba canım opudan sonra çom ağrım sancım oldu ama şükür geçti 2 tane embriyomu dondurduk şükür bu ay rahim dinlendirmesi yapıcam ikinci reglimde gidicem transfer için gün verecek dua edeliö birbirimize inşallah emeğimizin karşılığını alırızCanim nasil oldun son durum ne insallah hersey yolunda gidiyordur
Rabbim emeklerinizi boşa cikarmaz insallah saglikla yavrulariniz olurMerhaba canım opudan sonra çom ağrım sancım oldu ama şükür geçti 2 tane embriyomu dondurduk şükür bu ay rahim dinlendirmesi yapıcam ikinci reglimde gidicem transfer için gün verecek dua edeliö birbirimize inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Hayırlı olsuuuunnMerhaba hanımlar. Ben hayırlısiyla tup bebege basladim dün. İlk ignemi yapti. Cok heyecan var istemsiz sevinc var icimde. İnsallah hayirli sonuclar aliriz. Sizin tup bebek hikayeleriniz neler. Benimle başlayan varmi merak ettim. Biraz sohbet edelim
Hayirli olsun canim ne zaman sonuclancakHayırlı olsuuuunn
Benim tedavim 21 kasımda transferle bitti. Inşallah ikinci transferim ikinci bebeğim için olur
Sonuçlandı bacım kese de gördük yarın kontrolüm varHayirli olsun canim ne zaman sonuclancak
Ayyy cok guzel darisi basimiza insallah. Benimde 3. Gun embriyosu bir hafta oldu transfer edeli test icin sabirsizlaniyorumSonuçlandı bacım kese de gördük yarın kontrolüm var
Ay 2 3 güne sonuç çıkar inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumAyyy cok guzel darisi basimiza insallah. Benimde 3. Gun embriyosu bir hafta oldu transfer edeli test icin sabirsizlaniyorum
Hic belirtim yok ondan cok korkuyorum olumsuz oldu diyeAy 2 3 güne sonuç çıkar inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Belirtin var mı?
İnşallah hepimizinRabbim emeklerinizi boşa cikarmaz insallah saglikla yavrulariniz olur
Canim dayanamadim bugun idrar testi yaptimAy 2 3 güne sonuç çıkar inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Belirtin var mı?
Hadi inşallah güzel haberler verCanim dayanamadim bugun idrar testi yaptim
Pozitif ciktiHadi inşallah güzel haberler ver
Biraz bekledikten sonra boyle olduPozitif ciktiinsallah devami gelir
Ay masallahBiraz bekledikten sonra boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?