H Huzurum48 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2020 86 22 18 31 6 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Huzurum48 #81 Nosking .!.: Ay masallah Allah devamını nasip etsin çok sevindim Genişletmek için tıkla... İnsallah ya cok tesekkur ederim ilk defa bi gebelik testinde bu cift cizgiyi gordum sanki hep hayal gibiydi
Nosking .!.: Ay masallah Allah devamını nasip etsin çok sevindim Genişletmek için tıkla... İnsallah ya cok tesekkur ederim ilk defa bi gebelik testinde bu cift cizgiyi gordum sanki hep hayal gibiydi
N Neslihankubar Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2020 31 41 3 30 10 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Huzurum48 #82 Huzurum48 .!.: Benim alti yumurrta toplandi bes tane olgunmus uc tanesi dollendi iki tanesi de transfer edildibugun besunci gunumuz bakalim heyecanla bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Ya cok sevindim masallah 2 tane mi transfer ettiniz bende doktoruma ikiz istiyorum dedim ama tavsiye etmiyorum dedi
Huzurum48 .!.: Benim alti yumurrta toplandi bes tane olgunmus uc tanesi dollendi iki tanesi de transfer edildibugun besunci gunumuz bakalim heyecanla bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Ya cok sevindim masallah 2 tane mi transfer ettiniz bende doktoruma ikiz istiyorum dedim ama tavsiye etmiyorum dedi
H Huzurum48 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2020 86 22 18 31 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Huzurum48 #83 Neslihankubar .!.: Ya cok sevindim masallah 2 tane mi transfer ettiniz bende doktoruma ikiz istiyorum dedim ama tavsiye etmiyorum dedi Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ben pozitif haberini de aldim cok sukur bakalim ikisi mi ttutttu teki mi
Neslihankubar .!.: Ya cok sevindim masallah 2 tane mi transfer ettiniz bende doktoruma ikiz istiyorum dedim ama tavsiye etmiyorum dedi Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ben pozitif haberini de aldim cok sukur bakalim ikisi mi ttutttu teki mi
N Neslihankubar Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2020 31 41 3 30 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Huzurum48 #84 Huzurum48 .!.: Biraz bekledikten sonra boyle oldu Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun bizde goruru muyuz yaaaa
Huzurum48 .!.: Biraz bekledikten sonra boyle oldu Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun bizde goruru muyuz yaaaa
H Huzurum48 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2020 86 22 18 31 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Huzurum48 #85 Neslihankubar .!.: Hayirli olsun bizde goruru muyuz yaaaa Genişletmek için tıkla... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Neslihankubar .!.: Hayirli olsun bizde goruru muyuz yaaaa Genişletmek için tıkla... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah