- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
Cuma günü zaten adet günüm. Bakalım yarın ola hayrolaBen 10.gun regl olduguma emin olmak icin kan vermistim acilde 58 cikmisti inanmayip 2 gunde birkan vermistim 14.gune kadar idrar yanilta bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü zaten adet günüm. Bakalım yarın ola hayrolaBen 10.gun regl olduguma emin olmak icin kan vermistim acilde 58 cikmisti inanmayip 2 gunde birkan vermistim 14.gune kadar idrar yanilta bilir
Anladım canım. Çok az kaldı zaten. Sadece merak ediyorum.hiç belirtin olmayadabilir benim olumsuz olan iki tedavimdede bazı belirtiler vardı ama olumsuz oldu, bunda en belirgin belirti sırt ağrısıydı hatta ben covid olduğumu sanmıştım o kadar kötü bir ağrıydı
Transferimin 5. Gününde akıntımla beraber pembe lekelenmem oldu. O kadar ağladım ki tutmadı diyeYaa ne güzel şeyler okuyorum. Biraz olsun umut oldu bana.
Onu biliyorum canım ama lekelenmedw yokTransferimin 5. Gününde akıntımla beraber pembe lekelenmem oldu. O kadar ağladım ki tutmadı diyesonra burdaki kızlar sakinleştirdi beni tutunmanın belirtisi dediler. Gerçekten öyle oldu . Lekelenmeniz gelirse sakın üzülmeyin
![]()
Sakın umudunu kaybetmeYaa gerçekten mi maşallah ne Güzel. Umudu mu kaybettim gibi yarın idrar yapıcam. Yapmışmıydın sen.
Neye sevinip üzüleceğiz belli değil :)ama ne güzel ya hamiş kalanlara maşallah.Benim ilk 6 gün hiç bir belirti yoktu. 7. Gün adet olacakmışım gibi karın ağrısı yaşadım çok üzüldüm heralde olmadı adet olacağım diye düşündüm. Ağrılar 8.gün de devam etti. 8. Günün akşamı test yaptırdık şükür pozitifHerkes aynı şeyleri yaşamıyor. O yüzden belirti aramamak lazımmış. İlk 5-6 gün hiç belirtim yok diye üzülüyordum. Sonra da ağrım var adet olacağım galiba diye üzüldüm ikisi de çok yersizmiş
![]()
Ayyy yarın sabah uyanır uyanmaz yapıcamSakın umudunu kaybetmeYapmaz olur muyum hem de 5.günü yapmaya başladım
5.gün görünür görünmez ikinci çizgi 6.gün daha belirgin zaten o gün kanda verdim çok şükür hep yükseldi değerim![]()
Ne güzel neredeyse sonradan oluşmuşlarSık tuvalete çikma, ağız kurulugu, 7.gün kasık ağrısı oldu. Teste yakin günlerde surekli bir uyku hali vardı..
Test gunu ne zaman? Bugun kacincı gununuz, bence belirti aramayın.. Süreci sakin gecirmeye özen gosterin, stres rahim kasilmasi yapar.Ne güzel neredeyse sonradan oluşmuşlar
Sonucunu da paylaş inşallah güzel haberlereAyyy yarın sabah uyanır uyanmaz yapıcam![]()
7.Eylül transfer yapıldı cumartesi test yapabilirsin dedi. Meraklıyım sadeceTest gunu ne zaman? Bugun kacincı gununuz, bence belirti aramayın.. Süreci sakin gecirmeye özen gosterin, stres rahim kasilmasi yapar.
Paylaşım canımmmmSonucunu da paylaş inşallah güzel haberlere![]()
İns sonucunuz pozitiftir7.Eylül transfer yapıldı cumartesi test yapabilirsin dedi. Meraklıyım sadece
Teşekkürlerİns sonucunuz pozitiftir
Allah kavustursun![]()
umarım sonucun güzel olur :)Anladım canım. Çok az kaldı zaten. Sadece merak ediyorum.
Benim de şuan öyle adet sancısı resmen ha oldum ha olacağım sabaha kadar çektimBenim ilk 6 gün hiç bir belirti yoktu. 7. Gün adet olacakmışım gibi karın ağrısı yaşadım çok üzüldüm heralde olmadı adet olacağım diye düşündüm. Ağrılar 8.gün de devam etti. 8. Günün akşamı test yaptırdık şükür pozitifHerkes aynı şeyleri yaşamıyor. O yüzden belirti aramamak lazımmış. İlk 5-6 gün hiç belirtim yok diye üzülüyordum. Sonra da ağrım var adet olacağım galiba diye üzüldüm ikisi de çok yersizmiş
![]()
Ayyy ne güzel su 7 Eylül hepimize uğurlu gelsinKızlar benim transferim de 7 Eylül’de oldu. Ben dayanamayıp 4. Gün erken test yaptım pozitif çıktı dün de kaset test yaptım onlarda da gördüm pozitifi ama kan sonucuna bakıcaz artık![]()