Tüp bebek belirtileri

hiç belirtin olmayadabilir benim olumsuz olan iki tedavimdede bazı belirtiler vardı ama olumsuz oldu, bunda en belirgin belirti sırt ağrısıydı hatta ben covid olduğumu sanmıştım o kadar kötü bir ağrıydı
Anladım canım. Çok az kaldı zaten. Sadece merak ediyorum.

Yaa ne güzel şeyler okuyorum. Biraz olsun umut oldu bana.
Transferimin 5. Gününde akıntımla beraber pembe lekelenmem oldu. O kadar ağladım ki tutmadı diye 🥲 sonra burdaki kızlar sakinleştirdi beni tutunmanın belirtisi dediler. Gerçekten öyle oldu . Lekelenmeniz gelirse sakın üzülmeyin 😊

Transferimin 5. Gününde akıntımla beraber pembe lekelenmem oldu. O kadar ağladım ki tutmadı diye 🥲 sonra burdaki kızlar sakinleştirdi beni tutunmanın belirtisi dediler. Gerçekten öyle oldu . Lekelenmeniz gelirse sakın üzülmeyin 😊
Onu biliyorum canım ama lekelenmedw yok

Benim ilk 6 gün hiç bir belirti yoktu. 7. Gün adet olacakmışım gibi karın ağrısı yaşadım çok üzüldüm heralde olmadı adet olacağım diye düşündüm. Ağrılar 8.gün de devam etti. 8. Günün akşamı test yaptırdık şükür pozitif 🙏🏻 Herkes aynı şeyleri yaşamıyor. O yüzden belirti aramamak lazımmış. İlk 5-6 gün hiç belirtim yok diye üzülüyordum. Sonra da ağrım var adet olacağım galiba diye üzüldüm ikisi de çok yersizmiş 😌

Kızlar benim transferim de 7 Eylül’de oldu. Ben dayanamayıp 4. Gün erken test yaptım pozitif çıktı dün de kaset test yaptım onlarda da gördüm pozitifi ama kan sonucuna bakıcaz artık 😊

Yaa gerçekten mi maşallah ne Güzel. Umudu mu kaybettim gibi yarın idrar yapıcam. Yapmışmıydın sen.
Sakın umudunu kaybetme 😇 Yapmaz olur muyum hem de 5.günü yapmaya başladım 🙊
5.gün görünür görünmez ikinci çizgi 6.gün daha belirgin zaten o gün kanda verdim çok şükür hep yükseldi değerim 🙏🏻

Benim ilk 6 gün hiç bir belirti yoktu. 7. Gün adet olacakmışım gibi karın ağrısı yaşadım çok üzüldüm heralde olmadı adet olacağım diye düşündüm. Ağrılar 8.gün de devam etti. 8. Günün akşamı test yaptırdık şükür pozitif 🙏🏻 Herkes aynı şeyleri yaşamıyor. O yüzden belirti aramamak lazımmış. İlk 5-6 gün hiç belirtim yok diye üzülüyordum. Sonra da ağrım var adet olacağım galiba diye üzüldüm ikisi de çok yersizmiş 😌
Neye sevinip üzüleceğiz belli değil :)ama ne güzel ya hamiş kalanlara maşallah.

Sık tuvalete çikma, ağız kurulugu, 7.gün kasık ağrısı oldu. Teste yakin günlerde surekli bir uyku hali vardı..

Benim de şuan öyle adet sancısı resmen ha oldum ha olacağım sabaha kadar çektim

Kızlar benim transferim de 7 Eylül’de oldu. Ben dayanamayıp 4. Gün erken test yaptım pozitif çıktı dün de kaset test yaptım onlarda da gördüm pozitifi ama kan sonucuna bakıcaz artık 😊
Ayyy ne güzel su 7 Eylül hepimize uğurlu gelsin 🤲🤲🤲 Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Back
X