Tüp bebek çift embriyo

O kadar haklısınız ki.. umarım en kısa zamanda sizinde kucagınız dolu dolu olur allah gönlünüze göre en güzelini versin bundada vardır bir hayır
Dua ediyorum tüm isteyenlere ikiz olsun kardeş kardeş büyüsünler ne güzel 😊 negatif sonuç aldığımın ertesi ay kendiliğinden hamile kaldım 3 ayım bitti Allah’a şükür. Kafanızı olumsuz şeylerle meşgul etmeyin moral en önemli şey

işlem anından hemen önce söyledi doktor bende o an ki psikolojiyle demekki öyle daha uygun dedim doktora güvendim ama sonra aklım başıma gelince keşke onaylamasaydım dedim ama iş işten geçti tabiki herşeyin hayırlısı belkide bu şekilde olması gerekiyordu bilemiyorum. Siz kaç haftalık hamilesiniz
Belki biri utabilir iki tane iyi diyor lar biri tutmaza biri tutar bende iki ay sonra dusunuyoruz.

Merhaba arkadaşlar ben dün transfer oldum ve son anda doktorum çift embriyo transfer edecegini tutma ihtimalinin daha yüksek oldugunu söyleyince o anda tamam dedim ama benim düşüncem en başından beri tek gebelikti. Tabiki hayırlısı olsun isterim öncelikle ..Embriyonun birisi 5AA diğer 5BB . Sizce ikisininde tutma ihtimali nedir ?
Merhaba sonucunuz nasıl oldu? İnşaAllah güzel haber almışsınızdır, bende bugün tedaviye başladım ilk denemem, ben ikiz bebeklerim olsun diye çok istiyordum hep, ama bugün doktor çift embriyo yapmayacağını yasala uygun olmadığını tek ile devam etmemi söyledi, size neye göre çift karar verdi? Bende ısrar etsem yaparlar mı bilmiyorum, ama bugünkü görüşmede tek embriyo diyor başka bi şey demiyor

Sonucum olumsuz oldu maalesef ikiside tutmadı . Doktor tutma ihtimali fazla oldugu için çift embriyo koydu ama yasal degil evet . Ama çift embriyo da yüzde yüz degilmiş bunu görmüş oldum. Hayırlısını dileyin hakkınızda diretmeyin bence

Back
X