- 7 Nisan 2025
- 290
- 39
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
Doktorum ilişkiye girn tazelensin ama kesinlikle prezervatif kullanın dedi,biz evlendiğimizden beri cocuk istediğimiz için alışkanlıktan unuttuk prezervatifi falan ertesi gün aklıma geldi inşallah bişey olmazValla biz opu oncesı ılıskı yasaktı cunku sperm yumurtanın seklını bozuyomus ve bu surecte cınsel ılıskıyı %99 doktor ıstemıyo zaten opu sonrası bellı bı sure serbest trwnsfere yaklasınca gene yasak bebek tutarsa bellı bı haftaya kadar yasak o yuzden esınız kendı yöntemleriyle perhiz yapması daha mantıklı o kadar ugrasıp da tehlıkeye atmaya gerwk yok bence benım fıkrım tabıkıde bu
Biz de opu oncesi korunmasiz birliktelik yasamistik. Tuttu cok sukurDoktorum ilişkiye girn tazelensin ama kesinlikle prezervatif kullanın dedi,biz evlendiğimizden beri cocuk istediğimiz için alışkanlıktan unuttuk prezervatifi falan ertesi gün aklıma geldi inşallah bişey olmaz
Kaçıncı gününde yaşadınız peki ve kaö yumurta toplandıBiz de opu oncesi korunmasiz birliktelik yasamistik. Tuttu cok sukur
Hatirlayamiyorum simdi ama opudan 2-3 gun onceydi sanirim, 12 yumurta toplandiKaçıncı gününde yaşadınız peki ve kaö yumurta toplandı
Bizimde sanırım haftaya çarşamba opu olcak,ilişkşde bu çarşamba oldu,hayırlı olsun bu arada kaçıncı haftadasınız süreciniz nasıldı anlatırsanız cok mutlu olurumHatirlayamiyorum simdi ama opudan 2-3 gun onceydi sanirim, 12 yumurta toplandi
Birsey olacagini sanmiyorum icinizi ferah tutun :) 7. Haftanin icindeyim ocakta opu oldu nisanda dondurulmus transfer oldum 1 ay ilacsiz 1 ay da ilacli rahim dinlendirmem oldu cok sukur tuttuBizimde sanırım haftaya çarşamba opu olcak,ilişkşde bu çarşamba oldu,hayırlı olsun bu arada kaçıncı haftadasınız süreciniz nasıldı anlatırsanız cok mutlu olurum
İlk denemeniz miydiBirsey olacagini sanmiyorum icinizi ferah tutun :) 7. Haftanin icindeyim ocakta opu oldu nisanda dondurulmus transfer oldum 1 ay ilacsiz 1 ay da ilacli rahim dinlendirmem oldu cok sukur tuttuumarim sizin de sonucunuz guzel olur
Evet ilkİlk denemeniz miydi
Çok çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhEvet ilkyas 29
Ya böyle şeyleri duyunca içime su serpiliyor iki gündür içim içimi kemirdiBende opu öncesi ve sonrası ilişki yaşadım korunmamıstım çok şükür simdi 1.5 aylık olduk
Stres yapmayın kafanız rahat olsun Allah’ın izniyle birsey olmazYa böyle şeyleri duyunca içime su serpiliyor iki gündür içim içimi kemirdi
Benim de ilk denemem 28 yaşındayım Salı test günüm heyecanla bekliyorum sizin yorumlarınızı başlıklarda gördüğümde çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz inşallah ben de yazarım buraya ilkte tuttu diyeEvet ilkyas 29
Taze transfer mi oldu sizinnBenim de ilk denemem 28 yaşındayım Salı test günüm heyecanla bekliyorum sizin yorumlarınızı başlıklarda gördüğümde çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz inşallah ben de yazarım buraya ilkte tuttu diye
Evet 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildiTaze transfer mi oldu sizinn
Nerde yaptırdınızEvet 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi
Çanakkale de yaşıyorum ben burda araştırma hastanesinde yaptırdımNerde yaptırdınız
İnsallah tutmuştur ikisideeÇanakkale de yaşıyorum ben burda araştırma hastanesinde yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?