Tüp bebek cinsel ilişki hakkında

ezgiozturk57

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
290
39
13
27
1 hafta önce tüp bebeğe başladık,dün ilk kontrolümüz vardı doktor 20 den fazla yumurta olduğunu söyledi,spermler yenilensin diye ilişkiye girin ama kesinlikle prezervatif kullanın dedi ve ben unuttum.. Bişey olur nu sizce ?

Valla biz opu oncesı ılıskı yasaktı cunku sperm yumurtanın seklını bozuyomus ve bu surecte cınsel ılıskıyı %99 doktor ıstemıyo zaten opu sonrası bellı bı sure serbest trwnsfere yaklasınca gene yasak bebek tutarsa bellı bı haftaya kadar yasak o yuzden esınız kendı yöntemleriyle perhiz yapması daha mantıklı o kadar ugrasıp da tehlıkeye atmaya gerwk yok bence benım fıkrım tabıkıde bu

Doktorum ilişkiye girn tazelensin ama kesinlikle prezervatif kullanın dedi,biz evlendiğimizden beri cocuk istediğimiz için alışkanlıktan unuttuk prezervatifi falan ertesi gün aklıma geldi inşallah bişey olmaz

Doktorum ilişkiye girn tazelensin ama kesinlikle prezervatif kullanın dedi,biz evlendiğimizden beri cocuk istediğimiz için alışkanlıktan unuttuk prezervatifi falan ertesi gün aklıma geldi inşallah bişey olmaz
Biz de opu oncesi korunmasiz birliktelik yasamistik. Tuttu cok sukur

Bizimde sanırım haftaya çarşamba opu olcak,ilişkşde bu çarşamba oldu,hayırlı olsun bu arada kaçıncı haftadasınız süreciniz nasıldı anlatırsanız cok mutlu olurum
Birsey olacagini sanmiyorum icinizi ferah tutun :) 7. Haftanin icindeyim ocakta opu oldu nisanda dondurulmus transfer oldum 1 ay ilacsiz 1 ay da ilacli rahim dinlendirmem oldu cok sukur tuttu umarim sizin de sonucunuz guzel olur

Bende opu öncesi ve sonrası ilişki yaşadım korunmamıstım çok şükür simdi 1.5 aylık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…